Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: [link] VW.com kompletno u Flashu
Dizajn Zona > Tehnike > Flash
istok
Volkswagen je napravio svoj sajt potpuno u Flashu.

http://www.vw.com

Koliko pratim, ovo je ja mislim prvi put da je neki globalni automobilski brend napravio svoj zvanični sajt u Flashu. Hrabro, nema šta. Pogledajte malo kako im radi search i sajt uopšte.

Dalje sam pogledao i video da je i BMW uradio svoj sajt u full Flashu , ali je ipak ostavio i "low connection" verziju. Izgleda da u Volkswagenu imaju više hrabrosti smile.gif

http://www.bmw.com/com/en/index_highend.html
Gospodin Branislav
I vishe hrabrosti i vishe pameti. Sajt im je bolji nego BMW-ov.

Macro kadrovi. Sajt dizajniran po personi "vozacha" i "zaljubljenika u automobile". Interakcija perfektna. Search kao neki player u kolima. Jedinstvo stila VolksWagen-a, tipografije, nivoa elitizma na nivou ovog proizvodjacha i njegove ciljne grupe potroshacha. Ima nekih malih greshkica na retushiranim slikama automobila i u "salonu" al' nema veze.

Kompletan utisak je: DOMACJI OSTALIMA. ...i taj flash je "lakshi" od BMW-ove flesh verzije.

moja veza ADSL 512Kb
buger
ja odusevljen
syndrome
Vidjao sam i ranije ovakve sajtove (pre godinu dana).
Automobilska industrija voli flash. Nije nista drasticno novo, pogotovo ne Build mode.
Pioniri u automobilskim flash sajtovima su americke kompanije (Ford, etc.) koji su godinama (od 2000) uspesno gurali flash mikrosajtove kao promotivno sredstvo. To se brzo prenelo i na Evropu, ali je zanimljivo da se 2advanced probio upravo zahvaljujuci Fordu smile.gif Oni su im sve radili i mislim da im rade i danas.
istok
Tako je, mikroflashsajtovi postoje već odavno u automobilskoj industriji. Međutim, ovo je zaista prvi slučaj da od momenta ukucavanja adrese www.imebrenda.com sve bude potpuno urađeno u Flashu.
syn
beatport.com , full flash, full online store, full power
iki_xx
vw.com je bas lepo uradjen , nema nepotrebnih animacija, a to je mislim preduslov za korporativni flash.
MrSteel
treba svi da se spremaju na ovakve poteze
vreme RIE dolazi, pogotovo za consumer market
pozdrav iz suncane Grcke, voda je extra ;D nja nja
Gospodin Branislav
CITAT (MrSteel @ Sep 19 2007, 10:29) *
treba svi da se spremaju na ovakve poteze
vreme RIE dolazi, pogotovo za consumer market

mislio si na ovo: RIA
MrSteel
ne biggrin.gif
RIE - Rich Internet Experience
RIA su aplikacije
RIE je citav dozivaljaj na internetu
kompjuteri su ojacali, internet veza je ojacali jos samo da razmisljanje ojaca
Gospodin Branislav
O pa to je josh bolje. Podrzhavam.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.