Djorzgul
Aug 13 2007, 16:30
Evo ja predlazem da se omoguci da autor teme promeni naslov iste po potrebi.
Licno mislim da bi to moglo da bude korisno, npr. prilikom nekog interesantnog update-a teme da moze da se skrene paznja na isti...
Pozdrav
anactor
Aug 29 2007, 00:42
Takođe se vrlo često dešava da autor pogreši u kucanju, pa ta greška ostane u naslovu.
Sa druge strane, svestan sam da bi ovo moglo da dovede i do problema jer bi to otvorilo mogućnost nekim neozbiljnim članovima da se zezaju i stalno menjaju naslov. Treba i sa tim biti obazriv.
Sve se to može rešiti tako što zamoliš nekog od urednika da ti izmeni naslov ako za to imaš valjan razlog. Pitanje je samo koliko REALNO često imamo potrebu za menjanjem naslova. Ako bi se ispostavilo da je to suviše često, onda bi bilo nepraktično da svaki put cimamo urednike, ali naveo sam i loše strane ovoga, pa sad treba izvagati šta je manje zlo.
To je bar moje mišljenje.
i ja sam za. često pogrešim ili odlučim da je preimenujem a ne mogu.
gStyle
Aug 29 2007, 12:58
mozete jednostavno da poshaljete uredniku sobe u kojoj je vasha tema da promeni naslov. sumnjam da ce bilo kom uredniku to teshko pasti
CITAT (gStyle @ Aug 29 2007, 13:58)

mozete jednostavno da poshaljete uredniku sobe u kojoj je vasha tema da promeni naslov. sumnjam da ce bilo kom uredniku to teshko pasti

tako sam ja uradio. ali nekad pomislim... "šta ako ga smorim?"
Ji 4Tze
Aug 30 2007, 10:02
ma smaraj ga, tome i sluzi