CITAT (JAGUAR @ Aug 9 2007, 13:36)

šalim se. mada sam i ozbiljan. avatar ja doživljavam vrlo ozbiljno. to je pored potpisa jedini kutak gde si ti, predstavljaš sebe slikom. sada.. to može da bude nešto glupo, ili nešto zanimljivo, kako ko vidi. ali, generalno -avatar je (pogotovo ako je veliki) ne tako mala stvar u predstavljanju tebe kao tebe.
EDIT>>
ja sam ovo stavio kao predlog, ako se bude usvojilo -super, ako ne, šta da se radi.
Prvo, shvatam da je samo predlog. Ipak, argumenti su mi - slabi. Spominješ predstavljanje sebe slikom, na kojoj nisi ti, ili je menjaš svake nedelje. Koji je smisao toga ? Takođe, ako već hoćeš ti da budeš ti, predstavi se, imaš ime i prezime. Stani iza onog šta pišeš ili misliš. Čemu veliki avatar ? Bolje da se ostavi više prostora za fotografiju, kao što je malopre rečeno, koju, gle čuda, opet nisi postavio. Razumeš li na šta ciljam ?
Meni više osobu definiše šta i kako piše, kao i njeni / njegovi radovi. Po tome sam izgradio kriterijum i neki sud o ljudima s kojima ovde imam kontakt. A da ni ne spominjem naša druženja koja nam omogućavaju da bolje upoznamo osobu iza avatara i potpisa, kao i da reči pridružimo živoj osobi.
db
EDIT: Izvinjavam se, posle sam video da si ipak stavio svoju fotografiju. Moja greška.