Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: strip kao podforum
Dizajn Zona > Opšte informacije > Predlozi i pitanja
altfuture
Posto sam nov clan, ne znam da li je o ovome bilo reci, mada na search-u nisam nasao nista o tome. unsure.gif
Pretpostavljam da bi ljudi slali svoje radove radi komentarisanja, a i korisno je da se tu nalaze neki tutorijali ili knjige o crtanju stripa.
Ovo bi svakako imalo svoje stalne clanove, a mislim i da bi pomoglo ljudima koji se bave animacijom i filmom uopste.
Sta mislite o tome?

edit: elem, sad vidim da je bilo price o tome i sta bi sa tim?!
vili
CITAT (alternative future @ Jul 23 2007, 14:17) *
edit: elem, sad vidim da je bilo price o tome i sta bi sa tim?!

Pa, kao sto vidis nista. Strip je ostao u "tradicionalna umetnost i ilusracija", nije dobio svoju sekciju.
altfuture
bah...
kodi
kao i do sada, ako se pojavi kritichna masa najmanji je problem napraviti zaseban forum.
altfuture
Ako bi glasanje moglo da se organizuje, bilo bi super.
Djorzgul
nesto mislim da nema potrebe za glasanjem... imas deo za animaciju... koji nije bas nesto zivahan, isti je slucaj sa ilustracijom... tako da praviti jos jedan podforum koji ce biti polu-ziv definitivno nema potrebe...

slobodno koristi ova dva, pa kao sto rekose, ako se pojavi kriticna masa lako cemo... tako je bilo i sa animacijom...
altfuture
^ Pa da, u pravu si.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.