Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Plavi i narandzasti skin
Dizajn Zona > Opšte informacije > Predlozi i pitanja
BigBoy
Podesio sam plavi skin za forum, medjutim pojedine teme mi otvara u plavoj a neke pak u narandzastoj boji. Jel moze da se namesti da sve bude plavo, kad se izabere plavi skin?
Christopher Carrion
Mislim da su foto forumi uvek nandžarasti.
purplejunk
:/
lunatico
ja se izvinjavam na OFFu ali me interesuje kako si namestio plavi skin?
purplejunk
lunatico
o boze! hvala smile.gif

al ostajem na narandzastom!
johnny.
Ja bih ukinuo plavi skin. Stvara lošu sliku o zoni. Stavlja nas u isti koš sa nekim domaćim folk forumima. Al' pošto je već bilo reči o skinovima, evo šadfakapiram™.
Trunks
I ja bih ukinuo.. ali nisu svima isto kalibrisani monitori, viđao sam da kod raznih ljudi ova narandžasta baš vrišti i ne može se ništa čitati.

Više o tome u narednoj verziji. :/
johnny.
Kako ti ljudi onda bilo šta rade na kompu ako su im takvi monitori? sad.gif
Al' dobro, onda neka stoji, da ne opadne "promet".
gStyle
CITAT (Trunks @ Jun 21 2007, 22:39) *
I ja bih ukinuo.. ali nisu svima isto kalibrisani monitori, viđao sam da kod raznih ljudi ova narandžasta baš vrišti i ne može se ništa čitati.

mogao bi ti, kao administrator jednog velikog i uglednog foruma, da krenesh da delish apple cinema monitore od 30ak incha. niko ne bi imao problema sa kalibracijom, svi bi te voleli + ne bi morao da se smarash sa novim skinom.
BugarskiB
CITAT
svi bi te voleli...

čuj ti njega... mad.gif ja bi' ga i oralno zadovoljavao za apple cinema od 30" biggrin.gif laugh.gif
godza
Narandzata vrishti na svim monitorima. accessibility ljudi ...
BigBoy
I sta je konacan odgovor, moze ili nemoze sve u plavu? Meni ne vristi narandzasta na monitoru ali mi se ni ne svidja, pa sam zato pitao.
supersonic
ne može sve u plavo wink.gif
BT
Ja da sam neka vlast (kao što nisam), ukinuo bih narandžasti skin momentalno. Meni je iskalibrisan moniotr, ali od onog boli glava.
Christopher Carrion
Retko neprijatan skin...
Trunks
^ Gde ste bili ranije, niko nije ukazao na to? smile.gif

BigBoy: za sad ne može, foto forumi su osuđeni na narandžasti skin do daljnjeg (do upgrade-a).
henrik
Od početka sam jasno ukazivao da je narandžasti skin 1 zlo mad.gif Ali niko nije imao sluha za moja vizionarska upozorenja sad.gif
BugarskiB
Narandžanstvena boja je bas sexy tongue.gif (kod mene na monitoru (i mojim očima) deluje skroz OK)
gStyle
koristim narandzasti od kada je vjeka i vjekova. promenio sam 2 ili 3 monitora za to vreme (vjek i vjekova) i na svakom mi je bio okej.

naravno, mozda ce i meni smetati onog dana kada pronadjem svoje davno izgubljene djozluke...
BigBoy
Trunks: hvala na odgovoru.
Angel_of_Dark
CITAT (Bruno Toldi @ Jun 26 2007, 09:11) *
Ja da sam neka vlast (kao što nisam), ukinuo bih narandžasti skin momentalno. Meni je iskalibrisan moniotr, ali od onog boli glava.

Predlazem da sledeca verzija bude obavezno boje spanaca biggrin.gif
BT
Za ovo imaš pivo.
deus&machina
Dva piva smile.gif
the
jednom sam zamolio autora skina da ga posmatra malo duže na mom book-u. od tad ga nema na zoni tongue.gif
gStyle
CITAT
Za ovo imaš pivo.
a krilca?
CITAT
jednom sam zamolio autora skina da ga posmatra malo duze na mom book-u. od tada ga nema na zoni tongue.gif
nije to zato, autor skina je nashao dechka pa idu na one emo-izlete po evropi.
Trunks
CITAT (the @ Jul 5 2007, 00:03) *
jednom sam zamolio autora skina da ga posmatra malo duže na mom book-u. od tad ga nema na zoni tongue.gif

lol
stalja
Tamniji skin bi svakako dobro doshao. Moze da se uradi chalenge npr.
3dM@niak
meni je ovaj ok... navikao sam se biggrin.gif nije prijatan, al je prepoznatljiv... biggrin.gif
the
CITAT (gStyle @ Jul 5 2007, 01:43) *
emo-izlete

CITAT (Trunks @ Jul 5 2007, 14:37) *
lol

smile.gif
Corleone
Pogledajte ovu temu ovde:
http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...13680&st=20

i evo šta je rečeno:

http://img66.imageshack.us/img66/6192/untitled1cx6.gif

Inače, mene užasno nervira narandžasti skin. mad.gif
johnny.
CITAT (Corleone @ Jul 7 2007, 23:22) *

Bože kako je odvratan ovaj plavi. Kao da gledam forum iz DOS-a. Socijala, pa to ti je. Podseća me na "ona" druga dva foruma, na kojima neću u životu ništa postovati. Samo je jedna..majka (zona) smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.