Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Microsoft Photosynth
Dizajn Zona > DZ diskusije > Massive Issue
MrSteel
Microsoft Photosynth
The Photosynth Technology Preview is a taste of the newest - and, we hope, most exciting - way to view photos on a computer. Our software takes a large collection of photos of a place or an object, analyzes them for similarities, and then displays the photos in a reconstructed three-dimensional space, showing you how each one relates to the next.

Photosynth Technology Preview

Blog koji donosi nove galerije

moje misljenje na Sajberspejs Novi

pored toga moram da pohvalim Microsoft
uradio je tacno ono sto bi mu i ja savetovao kao i gomila drugih ljudi
da sa tim ripoff parama angazuju najbolje strucnjake iz gomile oblasti i dopuste sebi da imaju tehnologiju a ne da je cekaju
Ratnik
Ovo je cool tehnologija, bas sam sad ovo installed i veoma mi se svidja...

Dobro je da Microsoft izasao "Out of the Box" i poceo da suradjuje sa Firefoxom...
MrSteel
najzad neko i da prokomentarise wink.gif

na Mix07 za twitter kazu da je bio ogroman broj postova sa mac-a sa konferencije (microsoftove smile.gif)
a i da se nikad vise nije spominjala rec Apple na nekom Microsoft eventu

dobro je to, mada mozda bi Mac useri rekli fak smile.gif
kodi
ne bih rekao da je ovo pocetak saradnje, plugin za FF mu dodje vise kao prestanak ignorisanja smile.gif
gagi
Saradjivali ili ne, ovo su super urdaili. Nisam se ocekivao od MS za vak' nesto, sto Ratnik rece "out of the box". Neki dan sam vidjeo onaj Google Street View i odusevio se, sad ovo, ... blink.gif Mozda godinu dana (?) prije, Google Earth bio wow, sad mi bezveze smile.gif

Nije mi vise jasno kako se ove sve ultra-brzo pokrece i loadira? unsure.gif
stalja
Keshiranje u sistemu?
Oliver Brown
server iza bine biggrin.gif pa daj bre to je microsoft... ko zna kakva paklena masina pokrece njihove prezentacije i demonstracije...
salea2
3D portret smederevske tvrđave
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.