Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: vjeruj
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ulična i urbana fotografija
svjetlost
...koji k***c vas bode u oci i sto nedostaje na ovoj fotki...?
...imate jos neku glazbenu zelju??

unaprijed hvala "iskrenim" kriticarima... tongue.gif
ja_sam
Kad si vec ovako odlucno pitao, ne mogu da odolim... laugh.gif tongue.gif
Nista mi ne bode oci, nista ne nedostaje, nego se javljam da kazem da vidim sjenku shahovske figure pijuna u sredini lijevo... biggrin.gif
Imas li ti sta da kazes na to? smile.gif
svjetlost
CITAT (ja_sam @ May 21 2007, 14:53) *
vidim sjenku shahovske figure pijuna u sredini lijevo... biggrin.gif
Imas li ti sta da kazes na to? smile.gif

..moram te razocarat... nema pijuna...nije izlog sahovske trgovine...vec s odjecom...
...ili dugo nisam igrao sah...ili sam ocoravio...ili je to umjetnicka sloboda izrazavanja... wacko.gif tongue.gif
ja_sam
haha ne odustajem! tongue.gif
odlucno tvrdim da jasno vidim pijuna! laugh.gif

p.s.2. a cemu da vjerujemo (pitam zbog naslova)?? unsure.gif
deus&machina
Bode mi oči takav ton, a ne fotografija tongue.gif

Kadar interesantan, ali samo toliko. Preeksponirana je i evidentno snimljena u pogrešno doba dana. Preporučujem neki momenat/dan kada nebo nije toliko blještavo. Možda čak i hvatanje trenutka kada još ima dnevnog svetla, a upaljena su svetla u izlogu.

Naravno možeš eksperimentisati i sa parpn snimaka sa stativa, jedan sa, drugi bez polarizacijonog filtera.
svjetlost
CITAT (ja_sam @ May 21 2007, 15:01) *
p.s.2. a cemu da vjerujemo (pitam zbog naslova)?? unsure.gif

vjeruj da nije radjena u photoshopu...vec da je ufotkana... wink.gif
ja_sam
CITAT (svjetlost @ May 21 2007, 15:12) *
vjeruj da nije radjena u photoshopu...vec da je ufotkana... wink.gif

u exifu se ne pominje photoshop nego acd see..
svjetlost
CITAT (deus&machina @ May 21 2007, 15:03) *
Bode mi oči takav ton, a ne fotografija tongue.gif
Preeksponirana je i evidentno snimljena u pogrešno doba dana.

...osobno mi ovaj ton odgovara stanju duse...sumoran i blijed...ocigledno da je tvoja dusa drugacije obojena od moje... blink.gif
Aurelio
reflektor iz izloga "glumi " piuna. gradjevina glumi telo ne go ne znam koji k....c ja glumim odje
jedan Motzartov requiem za dushe raznih boja
svjetlost
CITAT (Aurelio @ May 22 2007, 01:35) *
reflektor iz izloga "glumi " piuna. gradjevina glumi telo ne go ne znam koji k....c ja glumim

...glumis kralja foto kritike pored pijuna fotografije...imas pravo...treba sve to odstraniti u photoshopu...i jos dodati plavog neba... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
deus&machina
[OffTopic]

Kada sam napisao „ton” mislio sam na drčan početak tvoje najave fotografije, a dešava ti se i u odgovorima na komentare i kritike postavljenih radova.

[/OffTopic]
panemoj
O ne . . .
Jos jedan '. . .duge kose . . . '
svjetlost
CITAT (panemoj @ May 22 2007, 10:12) *
O ne . . .
Jos jedan '. . .duge kose . . . '

Pozdrav svima koji se "cesljaju" maramicom wink.gif...kriza srednjih godina nagrizla tjeme u obliku misterioznih krugova u zitu.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
panemoj
Krugovi u zitu . . . . . . . . . . tu
laugh.gif laugh.gif

Ajd' vidimo se . . .
RUMUN
i ja cenim originalne fotke,bravo majstore,uaaa za fotoshop,inace fotka je luda skroz...bilo bi glupo nalaziti joj mane,bitna je ideja..,
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.