Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Postavljanje novog foruma
Dizajn Zona > Opšte informacije > Predlozi i pitanja
catch212011
Cao svima!

Da li postoji mogucnost da se postavi novi forum gde bi ponesto korisno mogli da pronadju i ljudi koji se bave modnim dizajnom, dizajnom tekstila, modnom ilustracijom itd.? Isla sam da vidim da nesto slicno ne postoju u okviru industrijskog dizajna, medjutim imam slabu internet konekciju pa sam odustala da pregledam stranu po stranu.

Osim sto bi bilo lepo da i tako nesto postoji, licno cesto imam potrebu da potrazim savet ili pitam za misljenje nekog od kolega, ali prakticno kakvu god da kljucnu rec ukucam u bilo koji pretrazivac nigde ne mogu da pronadjem web adresu gde se oglasavaju i svoja iskustva razmenjuju i ljudi iz ove branse.

Usput, sve cesce se i od nas ocekuje da svoje ideje prezentujemo uz pomoc Corel-a, Illustrator-a, Photo Shop-a i ostalog, pa verujem da mnogi i ne znaju da upravo ovde mogu da nadju neke korisne savete, mozda i neke ljude za saradnju, itd.

Takodje, imam jos jedan predlog, a to je da se postavi jos jedan forum koji bi za svrhu imao povezivanje ljudi kojima je dozlogrdilo da rade za druge i koji zele da osnuju svoj studio, atelje, dizajn agenciju, malu proizvodnju ( ili vecu, sto da ne ), kreativnu radionicu, itd. i koji bi na ovaj nacin pronasli saradnike, partnere, opet neke savete, ideje, razmenili iskustva, itd. Evo, meni je tako nesto potrebno, tj. zelim da zapocnem sopstveni biznis, imam jednu generalnu ideju i razne varijante i potrebni su mi i drugi ljudi koji slicno zele, a ne znam gde i kako da stupim sa njima u kontakt. Pa eto, predlozi su tu, mozda i nisu bas najbolji..sve zavisi koliko ima ljudi koji su za ovako nesto zainteresovani.
Trunks
Za drugi deo tvog pitanja - imaš sekciju Posao, tu možeš da ostavljaš sve takve ponude.

Što se tiče modnog dizajna, najmanji je problem napraviti taj forum, ali treba prvo da vidimo jel iko uopšte zainteresovan? Da ne bi bila jedini član tamo. smile.gif
Gospodin Branislav
bilo bi nekog sigurno na takvom forumu plus malo izreklamirajte taj fashion forum i to je to.
catch212011
Hvala na odgovorima.
I ja mislim da kad bi se izreklamiralo da bi bilo dovoljno zainteresovanih ljudi. Znam da na sajtu ULUPUDS-a postoje adrese clanova ukljucujuci i emailove, zatim mozda ne bi bilo lose da se posalju obavestenja svim fakultetima , srednjim i visim skolama gde se izucava modni dizajn, dizajn tekstila,itd. Tu je i casopis YUTEF sa bazom podataka. Ne znam kako vi to radite, ako je to neki problem mozda bih i ja mogla da posaljem zbirnu poruku gde god mogu...
sanchezzo
catch212011, ja te podržavam! smile.gif Mislim da se razumijemo, ja nemam neke specijalne veze sa modnim dizajnom, izuzev da sam kao klinjo, uvijek sebi krojio krpice i živio sa ubjeđenjem da ću kad odrastem biti modni dizajner! biggrin.gif E ozbiljno, baš sam se nedavno pitao, kako to da nema podforum i za modni dizajn, fakat!? Kontam da bi to moglo i trebalo šljakati fino. smile.gif

Pozdrav. wink.gif
johnny.
Ej, al ima fora bre što su svi ti modni dizajneri, ono, nekreativni buržuji koji bi ovde samo solili pamet kreativnim neburžujima. cool.gif
cheguevara
CITAT (johnny. @ May 20 2007, 00:52) *
Ej, al ima fora bre što su svi ti modni dizajneri, ono, nekreativni buržuji koji bi ovde samo solili pamet kreativnim neburžujima. cool.gif

slažem se, ali opet kako mi nije palo napamet da to fali ovom forumu, znao sam da nešto fali, ali nikako da se setim, mislim da bi podforum bio pogodak. smile.gif
sanchezzo
CITAT (johnny. @ May 20 2007, 00:52) *

ahahhaha laugh.gif ama idi kvragu johnny., fakat si kralj! biggrin.gif
Gospodin Branislav
e vidiš to je ozbiljan problem. unsure.gif
mix_NS
I ja sam za ...
tashascreamo
treba, treba, definitivno..
headcutter
Zvanicno:

ok ranije je bio 3D i Video zajedno, kao i mnogi foto forumi su bili zajedno...

Kako funkcionise sistem za dobijanje novog foruma... nadjite forum kome to pripada po vokaciji (industrijski dizajn ili vec nesto slicno) i dodajte tagove [Tekstil] ili [Fashion] ili sta vec... kada se vidi da ima dovoljno tema, odnosno da ljudi konstruktivno i kvalitetno participiraju u istima najmanji je problem otvoriti forum...

Imali smo ne mali broj foruma otvorenih sa po jednom, dve teme koje su chuchale tamo... pa smo ih zatvarali... tako da budi malo podstanar dok ne dobijes svoju gajbu... simple as that

pozdrav
Trunks
^ Eto, lepo rečeno.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.