Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: ZA BEZBEDNOST !
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ulična i urbana fotografija
zoran.jesic
sajam od juce...
komentari dobrodosli...
hvala.

Bocca
opa, druga je odlicna, s tim da ljudi u pozaditi ima toliko da se tesko pronalazi ceo motor. Mislim da ti je trebao dublji DoF smile.gif
boro perisic
Daj nam malo boje. Ima mnogo kontrasta pogotovo druga i tesko se razaznaje sta je sta.
chemer
cao Jeso.

meni je super prva,
probaj crop ispod slova.
stalex
I ja sam za boju, stvarno ne vidim razlog prebacivanja ovakvih fotki u bw. Daj ih sa bojom.
zoran.jesic
hvala svima na komentarima, da znate da i ja od kako sam ih postavio razmisljam o boji... biggrin.gif

boro perisic
E sad su na mestu.
DuxX
Uh kakva akcija. Fenomenalni kadrovi. Jedino bih ti zamerio na prevelikom kontrastu. Bar po mom ukusu voleo bih da imam malo "mirniju" okolinu koja manje šljašti da bih se što više usredsredio na akciju koja stvarno rastura.
Govorim o crno belim fotkama. Kolor varijante su mi skroz ok s tim što bih se (za razliku od kolega) ipak zadržao na mono varijanti u ovom slučaju. Ukusi o ukusi! wink.gif
zoran.jesic
hvala jos jednom na komentarima... biggrin.gif

duxx, evo jedna sa manje kontrasta cool.gif

NiTRO
CITAT (Bocca @ Apr 22 2007, 19:30) *
opa, druga je odlicna, s tim da ljudi u pozaditi ima toliko da se tesko pronalazi ceo motor. Mislim da ti je trebao dublji DoF smile.gif

Hoćeš da kažeš plići DOF?

Inače meni je ova poslednja najbolja, samo da je malo oštriji glavni motiv! wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.