Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Spice Up your Life
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
TheMeTamy
Evo nestho malko sto sam radila......sta mislite... wink.gif
Њ
cool koleginice cool wink.gif tongue.gif , super, odlichno, fino...ja bih samo josh malo obogatio celu situaciju, dodao josh koji kontrast debelo-tanko, igrao se josh elementima i "razbio" malo tu centralnu kompoziciju...samo napred, daj josh, brzo!!!
johnny.
Lepo, lepo. vidim napredujemo. wink.gif
Nikotin
Likovno lepo delo smile.gif Baš je ženskast... smile.gif Sve u svemu začin c (super) biggrin.gif
misax
I meni se dopada
TheMeTamy
Hvala ljudi,hvala....boze shto mi chista tema..al smo ga procistili...ultra,ajme ljudi bilo tu jos nekih komentara za rad...a sad ih bas ne vidim cccc wink.gif tongue.gif Al ajd shta sad....ja jos gledam,misim juche dve stranice,a sada samo 4 komentara hahahaha..a neka....valjda cete mi ostavljati jos....nadam se...aj pozz biggrin.gif
VROOOMER
tammy...

juce sam ti "uputio" par korisnih saveta koji su "isprovocirali" gospodina NJ...
naravno i johnny je dodao par komentara i sve se na kraju pretvorilo u zesce "oftpochenje" biggrin.gif

ne zelim da bude ponovo "zbrisan" dry.gif zato cu reci : ODLICHAN RAD !!!

(samo , manje gledaj VIVA, MTV...) biggrin.gif
TheMeTamy
^ hahaha ma znam znam,a ja rekoh to za mtv i vivu....jaoo ili nisam.....e da...pa ja krenula da odgovaram na to pa nisam mogla,tema bila zauzeta,chistili je biggrin.gif.....e pa evo ti odgovor.Rekoh vivu nisam gledala jos od 1999...tako da nemam pojma sta se tamo nalazi...a MTV...pa da,gledam,ali tesko da sam odande dobila ideju,misim ima tako cool stvari ali ima i jako glupih...tj.nesto mi se uopste ne svidja,tako da ove visnjice nisu ''dosle'' sa muzickih kanala,vec iz moje glave...bas sam bila cherry mood to dana tongue.gif...eto....
A nisi isprovciraoi nikog...bar ja tako mislim,samo ti nastavi komentarisati sta ti je na pameti...
VROOOMER
eeeeeeeeeeee...
dobro je shto si tu (sad se "tripujem" da sam na serbiancafe chat room) hteo sam da ti kazem josh neshto.

imam utisak (i osecam u dushi pritisak) kao da nemash dovoljno stprljenja da "rad" isterash do kraja. izgleda da ne volish "fizikalisanje" tipa - "frajshtend-a" tj. precizno seckanje objekata.

brokonly je (nekako) nedovrshen - losh frajshtend, neprirodne senke... a na ovom resenju - "tresnjo-visnje" izgledaju "odrpano-izskrzano"...
znam ...reci ces - tako sam htela - O.K.

Ipak, ponekad treba "izgubiti koji minut" na seckanje... isplati se...
ako nishta... trenirash "zivce" biggrin.gif
Њ
^^^get a room!!! tongue.gif laugh.gif

ej VROOOMER, ma nisi nikoga isprovocirao, shta ti je, ja se malo zezam samo, no hard feelings? unsure.gif ...johhny i ja smo oftopichili i pre toga, a adminu nije bio dan, pa je uzeo pa sve obrisao umesto da ochisti laugh.gif ...al' ne krivim ga wink.gif smile.gif ....meni je samo malo glupo poshto milioniti put chujem taj argument, "MTV, VIVA, B92..ovo-ono", kao da je to samo po sebi loshe, a niko ne kazhe konkretno shta je tu loshe...kontash?....meni su Tamarini radovi (posebno ovaj) prilichno dobri, ako su joj radovi na nivou MTV itd., to je onda stvarno super, pogotovo kad se uzme u obzir koliko godina ima, a i bez toga radovi su dobri...sve ostalo shto si rekao, u principu si u pravu...neka upija, neka skida fazone, lako ce onda doci do svojih...go, Tamara go!!! wink.gif smile.gif
VROOOMER
CITAT (Њ @ Apr 5 2007, 14:00) *
^^^get a room!!! tongue.gif laugh.gif

ej VROOOMER, ma nisi nikoga isprovocirao, shta ti je, ja se malo zezam samo, no hard feelings? unsure.gif

....meni su Tamarini radovi (posebno ovaj) prilichno dobri, ako su joj radovi na nivou MTV itd., to je onda stvarno super,

pogotovo kad se uzme u obzir koliko godina ima

a i bez toga

radovi su dobri...
radovi su dobri...
radovi su dobri...

neka upija, neka skida fazone, lako ce onda doci do svojih...

go, Tamara go!!! wink.gif smile.gif

NJ... nemam nishta protiv tammy, samo joj skrecem paznju na "tehnicke stvari".
Inache, mislim da je talentovana (pogotovo kad se uzme u obzir koliko godina ima).

Toliko od mene (ali stvaaaaaaaaarno) biggrin.gif
TheMeTamy
^^^ e boze.....:DDDD
E a da za ove visnje.....ma rekoh vam..to nije iskrzano,to su kapljice,znas kao ono vlazna visnja ;p hahahhaa....ozbiljno..to su kapljice...nije ofrlje iseceno,ako nesto mrzim onda je to otaljavanje....naravno da nisam ofrljisala ( da se tako glupo izrazim)...
A za brokoli....ma otkus znam,tako je najbolje moglo,slika je chudna...pa ono....etogac....to je to..sto se tice visnje i brokolija a i ubuduce vockica koje cu stavljati.....
lunatico
CITAT (Њ @ Apr 5 2007, 14:00) *
....meni je samo malo glupo poshto milioniti put chujem taj argument, "MTV, VIVA, B92..ovo-ono", kao da je to samo po sebi loshe, a niko ne kazhe konkretno shta je tu loshe

Bravo! Bas tako!
TheMeTamy
^^^ pa ni nije nista loshe,cak shta vise...misim cula sam gooomilu glupih komentara,tipa prolazno je,trendy,kao radi nesto originalno,nesto vechno i bla bla...gomila gluposti....mislim ako je to vec u trendu,pa sto da se ne radi tako...kad dodje novi,radice se po njemu i tako dalje i tako dalje....valjda treba raditi i ono sto se najvise trazi...pa makar bilo trenutno....hm...evo sad offtopichenje...daj aj otvarajte tu temu na caskanju....ili kako vec....opet ce mi chistiti biggrin.gif
Њ
CITAT
NJ... nemam nishta protiv tammy

ni pomislio nisam da imash neshto protiv smile.gif

@Tammy
shto se tiche MTV, B92 itd...to je uglavnom prefinjen, shkolovan, dobar dizajn...naravno ima i smeca, kao i u svemu...to je super dizajn i nervira me shto mnogi uzimaju to kao parametar losheg dizajna, kad zapravo to nije...inache ne bih se slozhio sa tobom, da se treba utopiti u trend, da- naravno treba uzeti uticaje okoline bla-bla, to je neizbezhno, treba se prilagoditi, al' kontam ne treba se utopiti, ne treba raditi kao milion drugih ljudi, ne treba biti ovca- jednostavno, jer kad pogledash shta je sve "trendi", recimo ovde kod nas, malo ti se zheludac okrene, treba biti originalan, bolje praviti "trendove", nego ih imitirati, tako cesh uvek biti zapazhenija, ako nishta drugo...a poenta dizajna i jeste da bude "zapazhen", da se razlikuje od milion drugih...ovo nije umetnichko-filozofsko pro******nje, vec realno stanje stvari...
CITAT
kao radi nesto originalno,nesto vechno

neko ko ti kazhe da radish originalno- taj je u pravu, a neko ko ti kazhe da radish "vechno" ovo-ono- taj zhestoko k*nja...
CITAT
mislim ako je to vec u trendu,pa sto da se ne radi tako.

pa to ti je vec chuveno filozofsko pitanje- "Ako svi skoche sa litice, hocesh i ti??" tongue.gif

nego, daj ti nama josh radova, pa da imamo zaista o chemu da prichamo..aj' caos

i ovo nisu offtopici, ovo je dizajnerski podforum i prichamo o dizajnu wink.gif tongue.gif
TheMeTamy
Juhu evo ga josh jedan...po meni nije jos gotov,moram jos malo doraditi al sve u svemu izgleda ovako....eto to mu dodje kao nastavak na visnju.... tongue.gif wink.gif
Њ
odlichno, fino, fino...ovaj mi je do sada najbolji...ima tu neka jedna tanka linija shto krivuda, ja bih ubacio josh takvih, al' da ne budu preterano upadljive...solidna kompozicija, samo kad bi sve podigla za nijansu gore...da sam na tvom mestu sad bih probao da uradim jedan na ovaj fazon, ali sa gomilom elemenata, da izgleda kao da sve eksplodira, da bude bash bogato i j****achno....skontala si foru, sad samo obogacuj i oplemenjuj....cepaj!
TheMeTamy
Cepacu cepacu...polako...wink.gif
Nikotin
CITAT (TheMeTamy @ Apr 5 2007, 17:38) *
Juhu evo ga josh jedan...po meni nije jos gotov,moram jos malo doraditi al sve u svemu izgleda ovako....eto to mu dodje kao nastavak na visnju.... tongue.gif wink.gif

Što ne volim strech-ovane fontove... Moraš inače malo više da radiš na typu... I detalji, više detalja!
TheMeTamy
Bice bice....rekoh polaako.....
sanchezzo
Fino TheMeTamy, fino. smile.gif Sve ti je već rečeno, poradi još na detaljima i tipografiji i biće k'o bombonica. wink.gif
TheMeTamy
Hvala hvala...ocu...naravno....
the
stvarno lepo... samo nastavi.
TheMeTamy
Hvala... wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.