Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Hvalisanje foto opremom i umjetničkim dostignućima
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografska Svaštara
Stranice: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
korto prat
Hvala drugari,
po položaju prstiju, tačnije njihovoj kompaktnosti se vidi da je 400d smile.gif (bravo nidzo)
odlučio sam se na ovu kombinaciju jer sam želeo dobar objektiv (50 f1.4), plus otvara mi se mogućnost za 17-40 (recimo).
-=: soNic :=-
sjajna kombinacija..cestitke jos jednom.
panemoj
Bra'o druže Mandušiću Korto . ! wink.gif smile.gif
... to su ti još 3 Haićanke + biggrin.gif biggrin.gif
KinteC
Korto, cestitam! ako je iko zasluzio dSLR, ti si taj. Btw samo pazi da se ne zaludis sa objektivima i sa ostalim tehnikalijama smile.gif
DraganR
Druže Korto svaka čast. Kako si se odlučio za canona, znam da si gledao onog nikončeta? Ajd sad polako BG-E3 i bićeš skroz zadovoljan.
korto prat
@KinteC- донт вори мај френд, nemam toliko para za te "tehnikalije", a i da imam odakle mi
@DraganR- jbg, merio, premeravao i odlučio se za objektiv... ništa više ne dodajem, ovakav kakav je odgovara mi, ne kupuje mi se nova torba smile.gif
Servus
marinowski
^ Odlična mašina, odličan objektiv. Čestitam i nastavi da neguješ svoj prepoznatljiv stil.

Ja se juče častio knjigom, i to svojom:

Fotografije su moje, tekst je pisao istoričar umetnosti Bela Duranci.

Bilo je baš zabavno raditi na knjizi, skoro pa privilegija.
Lexus
Cestitam Marinowski, odlicno izgleda ovako smile.gif BTW, kako izlaze HDR-ovi u stampi, ja sam probao par puta da stampam i nisam bio zadovoljan rezultatima...
Vintertid
bravo, Marinowski, knjiga bas deluje svetski! po ovom sto vidim ne izgleda nista losije od Bryana Petersona.

koliko fotografija? u kom vremenskom rasponu? ako je ona katedrala u HDR-u onda neverovatno dobro izgleda u stampi, sasvim druga klasa u odnosu na ekran.
Dr Bouz
auuu... posto sam vec dos'o da se falim - kupio sam 70-300vr rock botommski - pa eto da se poq..chim, al nekako mi je knjiga... mnogo bre dobra stvar, a i korto me obradovao bash.
tako da drugari marinowski - bra'o druzhe, svaka cas'! a drug korto - yeah baby, yeah!

... nesto kasnije... jbt - bas mi je drago sto je korto pribavio bolji aparat.
ndejan
Bravo!
Cestitam Marinowski! Odlicno ovo sve izgleda!
Nebojša Milanović
Čestitam Igore smile.gif

Tehnikalije prolaze, a reč i slika ostaju, naročito kada su između korica.
marinowski
Hvala vam : )

Knjiga je 120 stranica, ima oko 200 fotografija, format je 22x21cm. Počeli smo se dogovarati oko knjige još 2005. godine, većina fotografija je nastala 2006. i 2007. godine. Interesantno da bih nekim prizorima sada drugačije pristupio, neke drugačije obradio, skupilo se još podosta materijala nakon što je obrada knjige bila završena, ali tako to valjda ide: rez se nekada mora napraviti.

Interesantno pitanje za HDR: nekada se u štampi ponaša odlično, mnogo bolje nego na ekranu (npr. naslovna strana i katedrala), a nekada slike ispadnu (blago rečeno) loše. Isto tako i sa štampom pojedinih fotografija. Svejedno, zato valjda postoje naredna izdanja, naravno, ako se proda prvo : )

Postavio sam par fotografija iz knjige na ovu adresu: http://suboti.ca/ : )
joske
Čestitke Korto, zdravo da te služi!

Svaka čast marinowski, ovo odlično izgleda! A siguran sam da je i osećaj super!
Bobbie
Svaka cast marinowski, odlicno, cestitam. Moracu je sto pre kupiti smile.gif
Pozdrav...
Петар М. Дима
придружујем се честиткама и ... мишљења сам да нема ничег лепшег - од објављене књиге rolleyes.gif
gusgus
cestitke deckovi...

ajd i ja malo - dobio na poduze koristenje hasselblad 500cm smile.gif
Miljko KG
Bravo, marinowski. Zaista dobra vest, a i izgleda fenomenalno. Javi gde moze da se pazari. Mozda saljes postom?

@korto, oci su uprte u tebe, a ocekivanja velika wink.gif
Bobbie
CITAT (gusgus @ Mar 30 2008, 13:35) *

Bravo gus, siguran sam da uzivas u radu s njim smile.gif
Nadam se da cemo uskoro videti rezultate te masine!!?
Pozdravljam...
Esdy_11192
CITAT (gusgus @ Mar 30 2008, 14:35) *
cestitke deckovi...

Argh.. smile.gif))

Šta da ti kažem, tvoj izbor opreme mi je uvek drag..
Buck
Pozdrav fotografskim vukovima. Dugo me nije bilo na DZ, a pošto je ovo deo avlije za hvalisanje, ja rešio da izložim jednu svoju kreaciju da pokupim mišljenja zaljubljenika fotografije ... ružno mi zvuči "profesionalaca", to mi nekako banalizuje umetnički momenat! Prijali bi komentari sa obrazloženjem:

http://i286.photobucket.com/albums/ll104/M...oto/IMG_42A.jpg
guru
Opa smile.gif

Miljko KG
Uh, Guru, ovo crvenilo bas bode oci... U zdravlju neka te sluzi
Asian
Guru!!!
smile.gif
great wink.gif
odličan pack-shot... može na bilbord biggrin.gif
kobayashi
svaka cast i da te dobro sluzi i bude lagan za nosenje... nego ne vidim nigde da pise IS sad.gif
guru
IS je za zene smile.gif Ovaj objektiv u odnosu na gomilu drugih ima prirodni IS, tezak ko djavo smile.gif

Bez zezanja, nisam hteo da zrtvujem PQ za IS i josh tezi objektiv, iako je bio samo 130e skuplji. IS mi u zivotu treba u manje od 20% situacija, a ja inache imam "sharp shooter steady hands", pucam sa plastikanerom 1/80@200mm bez problema, tako da sa ovim necu imati frku smile.gif A ako je bash gusto, pa imam monopod koji ga potpuno menja wink.gif
RingeRaja
CITAT (guru @ Mar 31 2008, 20:21) *
Opa smile.gif

Daklem, stiglo staklo:)
Svaka čast, sa srećom da ga rabiš i na ruke ojačaš.
Bobbie
Cestitam guru, neka te dugo i verno sluzi smile.gif
guru
Fala, sad smishljam shta cu sledece smile.gif
kobayashi
pa lepo bi se na to nadgradila Sigma 200-500/2.8 laugh.gif
Bobbie
CITAT (kobayashi @ Apr 1 2008, 02:33) *

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
RUMUN
Guru,odlican ti je objektiv za samoodbranu biggrin.gif plus monopod u ruci i ne moze ti niko nista...cestitam na kupovini smile.gif
alexxxandar
Sa Fuji-a S9500 presao sam na Nikon D300!
guru
CITAT (kobayashi @ Apr 1 2008, 02:33) *

'fala, ali sigmu moj aparat vishe nece videti smile.gif

CITAT (RUMUN @ Apr 1 2008, 11:16) *
Guru,odlican ti je objektiv za samoodbranu biggrin.gif plus monopod u ruci i ne moze ti niko nista...cestitam na kupovini smile.gif

Nikad necesh odrasti, mali remorkeru biggrin.gif
RUMUN
CITAT (guru @ Apr 2 2008, 13:36) *

Nikad necesh odrasti, mali remorkeru biggrin.gif

Bas mi je drago da si odrastao i shvatio sta su loshi objektivi,pa si kupio jedan pravi biggrin.gif

Aj sad da vidimo neke fotke smile.gif
korto prat
CITAT (alexxxandar @ Apr 2 2008, 12:36) *
Sa Fuji-a S9500 presao sam na Nikon D300!

To je (montažni) rez ala Odiseja 2001, čestitke drugar. (Nikon i Canon treba da celivaju skute i ostale delove odežde Fuji-u biggrin.gif )
Петар М. Дима
CITAT (korto prat @ Apr 2 2008, 07:38) *
To je (montažni) rez ala Odiseja 2001, čestitke drugar. (Nikon i Canon treba da celivaju skute i ostale delove odežde Fuji-u biggrin.gif )

тако је ... можда плаћају рекет Фуђуцуу ... знате оно - нећемо да сочинимо ДСЛР за широке народне масе, само то ће вас коштати ... tongue.gif
kobayashi
CITAT (guru @ Apr 2 2008, 13:36) *

Nemoj bas tako, vidjace je i to cesto, al' na srecu samo kroz Canon stakla rolleyes.gif
alexxxandar
CITAT (korto prat @ Apr 2 2008, 20:38) *

Hvala, mozda se sretnemo ulicama Nisa! dry.gif
Aurelio
Kako to da je 5<1, wacko.gif ovi iz Canona zajebali matematiku. I pazi stvarno je veci, tezi i bolje slike pravi.
Dakle 1DSmarkIII je bas fin aparat!
Dicky
^ rolleyes.gif dugo sluzi, puno para donese, lepe slike napravi i td......
Sadi
smile.gif nek je sa srecom
Dr Bouz
uuu kraljee.... smile.gif
Joomla
čestitam!!! smile.gif
KinteC
CITAT (Aurelio @ Apr 3 2008, 00:27) *
Kako to da je 5<1, wacko.gif ovi iz Canona zajebali matematiku. I pazi stvarno je veci, tezi i bolje slike pravi.
Dakle 1DSmarkIII je bas fin aparat!

whooow, da ti mark zaradi jedno par svedjanki! biggrin.gif
RUMUN
Lepo,bas mi je drago smile.gif
sheytan
Uu jeee! Pa, to je bolje i od Doktorove sprave! ohmy.gif
smile.gif
Čestitam, i brzu otplatu želim!
Aleksej Vasic
Ekstra, cestitam! smile.gif
Dr Bouz
ponosito izjavljujem da sam izmedju ostalog i zahvaljujuci maloj asistenciji tu jednog drugara sa dz prod'o mali prst na nogi, te sam postao VECINSKI vlasnik svog nikonskog aparata biggrin.gif
Asian
smile.gif čestitam!!!
sve bolje od boljeg biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.