Da li neko ima ideju gde naci ove adaptere. Zvao sam Profoto i oni nemaju a koliko vidim, nesto im se bas i ne nabavlja. Da li neko zna jos neko mesto gde jemoguce naci?!
P.S. Treba mi tele i makro, pa ako neko ima a ne treba mu...
Abdee
May 28 2005, 22:00
I dobro je sto ih nema. To je veoma losa investicija (kostaju poprilicno) jer je veliko je pitanje hoce li ti testvari "pasovati" i na sledeci aparat ili ces ih prodavati budzasto zajedno sa starim AXX. Wide konverter je jos i upotrebljiv dok je tele konv. potpuno neupotrebljiv ako nije veom osvetljeno mesto gde slikas (zamisli kad obori vec prilicno ogranicavajucih f4.8 a mora tako jer ga koristis na maximalnom zumu).
Ne znam koji aparat imas i koliko mozes da dobijes za njega kad bi ga prodavao ali mnogo bolje bi bilo da lepo kupis Fuji S5500 koji ima 380mm (mnogo vise od AXX sa adapterom) i odlican makro... Zadrzavas baterije i punjac, karticu bi morao da kupujes novu al' mislim da je i to bolje od naticanja konvertera na AXX (a da bi natak'o moras i 20EUR da platis adapter (prsten))...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.