Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Nikon SB-800
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografske tehnike
sH@DoW
Gde ga mogu naci i po kojoj ceni? Ako neko ne zna (a sumnjam) to je blic za digitalne aparate koji moze da se koristi i na analognim.

P.S. Izvinjavam se moderatorima ako nisam postavio temu gde treba.

Hvala unapred!
achro
refot b (ne znam cenu)
i na berzi sad u nedelju...
ljm
BM u Pancevu, ali prethodno pitaj Axela (ako ga ima verovatno je jeftiniji). Refot ga sigurno ima, ali ti se cena nece svideti.
Axel DPS
CITAT (ljm @ May 27 2005, 14:24)
BM u Pancevu, ali prethodno pitaj Axela (ako ga ima verovatno je jeftiniji). Refot ga sigurno ima, ali ti se cena nece svideti.
*
Hvala Ljubisa :315
Chegevara
Eto odlicne cijene za nikonju.
Sad me podsjeti imas li tako povoljno Canona 550EX moze i neki polovan (po pravilu malo koristen) smile.gif
purplejunk
CITAT (Chegevara @ May 27 2005, 22:23)
Sad me podsjeti imas li tako povoljno Canona 550EX moze i neki polovan (po pravilu malo koristen) smile.gif
Uh, i meni treba isto to... sad.gif
Axel DPS
CITAT (purplejunk @ May 28 2005, 00:51)
Uh, i meni treba isto to... :(
*

Imam SF cenu za 580
Chegevara
Pljusni na PM ako nije problem. Ja sam ako bog da, nocas ili sutra u BG, nikad se ne zna, mozda blic bude sledeca kupovina smile.gif

Hoce li biti na berzi da se kupi Lowepro Computrekker AW, ja malo kasnim danas, pa mi je frka da se ne vratim nazad bez nje ?
guja
OT: Koja je bitna razlika izmedju SB600 i 800 - razlika u ceni je vidljiva.

CHE: Hoce li biti na berzi da se kupi Lowepro Computrekker AW, ja malo kasnim danas, pa mi je frka da se ne vratim nazad bez nje ?

E ja imam taj djavo i nisam bas mnogo zadovoljan. Glomazan je. Za laptop toshiba je usko, za Asus-a je mali. Ima pun djavo dobrih stvari, ali ti predlazem da uzmes varijantu bez laptopa. Provereno nikad neces nositi laptop u njemu, pa se gabariti dosta smanje. A bolje kupi jos jos jednu 1GB karticu.
Axel DPS
CITAT (guja @ May 29 2005, 00:58)
OT:  Koja je bitna razlika izmedju SB600 i 800 - razlika u ceni je vidljiva.
Ima vise razlika a osnovna je u samoj Vodilji
guja
^ Dobro, mislio sam na malo ozbiljniji odgovor od "vodeci broj" - ako sa vodecim brojem 40 ne postignes rezultat tesko ce ti pomoci i 150 (BTW nemam pojma koji je na ovim blicevima, ali to i nije kljucno - osim za svadbarsku tematiku)
ljm
CITAT
OT: Koja je bitna razlika izmedju SB600 i 800 - razlika u ceni je vidljiva.

Nisam siguran, ali mislim da SB800 pored iTTL-a podrzav i dTTL. Posto je covek pominjao i analogne aparate, a verovatno nema F6, prednost SB800 za njega je ocigledna.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.