Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Tickets are $5 per head
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
Mr.Botch

Sugestije, neko?
braknur
hmm...meni se dopada....mada
Urami je da bi se znalo gde su beline.
Ovako u prostoru je dosta efektno, mada mi se cini da ce delom to izgubiti kada je prikazes u svom okviru.

Koja tehnika...format
Mr.Botch
Jedan deo je radjen grafitnom olovkom, a zavrsnih 50% akvarel. Iako nije ispalo tako. Malo sam i prstima mrljao, ako se to moze nazvati tehnikom uopste

Format je, hmm, blok br. 5. Hahah.
Djorzgul
lijepo lijepo, meni se posebno svidja ova naopacke...
veljkoza
10$ ticket.
very funny,very funny and very good.
i like it.you should try to add some ink lines to this , it may look more efective.
johnny.
Ubaciš neki tekst i dobiješ plakat koji odmah baciš pred strašni sud "Grafičkog dizajna" smile.gif biggrin.gif
Super čoveče, baš mi se sviđa. A što se sugestija tiče koje si tražio, ja ovaj...ne znam kako funkcioniše ovaj podforum ali nikada nisam voleo komentare tipa "bilo bi bolje da si uradio ovo..." u slikarstvu i tradicionalnim umetnostima smile.gif . Verovatno nisam u pravu ali dobro, slabo se ja bavim ovakvim stvarima. Tako da mi ne zameriš što nemam nikakve sugestije. Meni je bolje da mi neko kaže kako se oseća dok gleda u rad nego da mi kaže "ej uradi ovo". Al da ne produbljujem dalju filozofiju. Ja se lepo osećam dok gledam ovo. smile.gif
Mr.Botch
Eh, hvala svima, zaista nisam ocekivao pozitivne reakcije jer su mi pojedinci govorili kako bih trebao, citiram, "trebao" da naucim slikati.
Ovo mi je rad koji imam samo u digitalnom formatu, posto je rad zavrsio na izlozbi dnevne bolnice na Institutu za psihijatriju, sto se donekle uklapa sa atmosferom. Tamo je bio medju slabijim radovima, jer su u toj bolnici obitavali isprofilisani slikari s divljim vestinama i minornim psihozama/neurozama.

I da, pise se "effective", ne "efective". Thanks, nevertheless.
veljkoza
CITAT (Mr.Botch @ Feb 4 2007, 19:11) *
Eh, hvala svima, zaista nisam ocekivao pozitivne reakcije jer su mi pojedinci govorili kako bih trebao, citiram, "trebao" da naucim slikati.
Ovo mi je rad koji imam samo u digitalnom formatu, posto je rad zavrsio na izlozbi dnevne bolnice na Institutu za psihijatriju, sto se donekle uklapa sa atmosferom. Tamo je bio medju slabijim radovima, jer su u toj bolnici obitavali isprofilisani slikari s divljim vestinama i minornim psihozama/neurozama.

I da, pise se "effective", ne "efective". Thanks, nevertheless.

yea,yea,yea.
thanks for neverthelesson man.
Lucas
doyaya je skroz!!!
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.