Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Djavolje jezero
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Priroda, pejzaži
Fodi
Odavno slikano Olympus-om OM1 (valjda), B&W film pa skeniran negativ i doteran u PS.

AAdv
Svidja mi se, mada mislim da bi u coloru bila extra fotka imala bi strasan kolorit od trave, jezera i lokvanja, sume, planine i snijega, neba ....
Markoleti
Me like! Eto steta sto je B&W, siguran sam da bi boje bile ocaravajuce.
Fidel Castro
Slazem se sa prethodnicima i nekako mi je bzvz kad vidim CB fotku prirode gdje ima milion razlicitih boja...
Chegevara
Zar ne vidite da je CB film smile.gif

Fotka je dobra, motiv mi je poznat i boje su prilicno bljak, tj tako najcesce ispadnu zbog dominacije neke cudne zelene komponente. Medjutim tebi je ovdje ispalo dosta dobro, sve se razaznaje i planovi su lijepo slozeni. Moje misljenje da je fotka dobra upravo ovako, i da kolor ne bi napravio nikakav boljitak, vec naprotiv. Shiroki format, za shiroki ugodjaj, kako vec rekoh, men' se dopada smile.gif
Fidel Castro
^ Nisam vidio ali cak nisam ni mislio konkretno na ovu fotku koliko na generalno prebacivanje fotografija iz prirode u CB varijantu...

P.S. Sto se tice kompozicije i kadra svidja mi se [iako bi ja volio ovako nesto u koloru da vidim]
Chegevara
CITAT (Fidel Castro @ Jan 18 2007, 19:31) *
^ Nisam vidio ...

Ma nije to nista strasno, vec odavno na zoni niko nista ne gleda smile.gif
AAdv
Nema razloga da ne vjerujemo Che-u. Ako imas negdje neku fotku sa ovoga mjesta ili znas da je ima negdje na Zoni daj nam link.

Pozz
Fidel Castro
Ma ja sam davno postavljao fotke sa ovog jezera [nadam se da nisam pgrijesio] a jedna od tema je Ovdje ali meni se ova fotka svidja zbog kadra i kompozicije samo bi volio da vidim te boje [mozda ne bas koliko sam ih ja nabudzio na navedenoj temi... biggrin.gif]
Fodi
@Fidel, ja sam pogresio, ovo moje jezero je Riblje i ono je odmah tu pored Vrazijeg, zaboravi se covek.
Crno-belo ili u boji, vecita tema o kojoj bi moglo puno da se razglaba. Ja vise volim CB, i kad vidim tudju CB fotku nekog pejzaza krene raspaljivanje maste kako bi to izgledalo u stvarnosti. Ovako kad vidis u boji taj uzitak otpadne, naravno mozes da je zamisljas kako bi izgledala i CB, al` nekako nije to to.
Fidel Castro
^ Pretpostavljao sam da nije Vrazje ili ti Djavolje... Da, riblje je dosta vece, tj. sire i tesko ga je uhvatit citavog a da se fino vidi za razliku od Vrazjeg koje mozes cijelo uhvatiti pa je onda vaj kadar odlican za Riblje...

Poz wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.