Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Koliko naziv fotografije utice na emocije
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ostale fotografske teme
Fodi
Podstaknut jednim komentarom na temu jedne fotografije i emocija koje ona izaziva, i polemikama oko prvonagradjene fotografije na temu "Vreme", na brzinu sam uradio ove dve fotografije sa jednim jedinim pitanjem, a to je, kao u naslovu ove teme, koliko naziv ispod slike moze da utice na emocije posmatraca.

Nisam imao neke narocite ideje kako da nazovem ove slike, SUS prva se zove "Gde god bili Grants pili". Strasno. Druga "...kako mozes...viski...dok..."

...i, pardon, jos jedno pitanje, kako biste Vi dali nazive ovim slikama?

Pozz

VladaM
Prva mi je bas extra!
Evo i predloga za naslov:
"Eto nas, nestace vas, dok ne postanete ono sto zelimo!"
Sarkazam je, naravno, u pitanju, prva asocija mi je bila smrt, kosa,..
Slika ima mnogo mogucih tumacenja, ali, bez dileme, ekstremno je dobra.
Moze li neki podatak o tome gde i kako je snimljena?
Hvala, pozdrav,

Vlada
Abdee
Mnjih... Zavisi od prostora i vremena...

Iza stanice Sen-Lazar

Trenutak apsolutnog trijumfa mladosti i nesputanog detinjstva!
App
Pa utiče prilično. Drugoj ako daš naziv "alkohol ili metak u glavu" dobijaš sasvim drugu priču.
gusgus
CITAT (Fodi @ Jan 11 2007, 18:13) *
koliko naziv ispod slike moze da utice na emocije posmatraca.

nisam siguran...moze i ne mora
evo npr. ova slika se zove 5168 :
CLICk

(180 Kb)
Redzina
ja mislim da se davanjem naziva fotografijama daje jedan odredjen smisao, znacenje. dok ako je ona bez naziva posmatrac ima potpunu slobodu da je shvati onako kako on zeli, ona moze da bude sve ono sto on zamisli. tako da sve usvemu po meni davanje naziva fotografijama je jedno uskracivanje slobode posmatranja.

@gusgus
ukoliko je ta fotografija sa namerom nazvana 5168 a da to nije samo redni broj fotografije ili neki mahinalno ispisani brojevi, mene bi vise privuklo da shvatim sta taj broj znaci za tu fotografiju i zasto je ona nazvana tako nego sto bih pokusala da shvatim samu fotografiju takva kakva je..

eto...to je moje misljenje
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.