Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Pogled sa moje terase
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Priroda, pejzaži
Esdy_11192
Elem, nisam dugo nista svoje postavljao [nisam nesto posebno ni fotografisao, niti sam imao vreme za to a i za obradu onoga sto jesam,itd]...

Da skratim, ovo je svitanje sa moje terase fotografisano posle ko zn koje po redu ne prespavane noci... Sat u EXIFu nije tacan i treba dodati par sati, cini mi se, jer tad jos nisam video da je lose namesten.

Aparat je burazerov "fancy" Canon powershot SD630 [sto je u Evropi Canon Digital IXUS 65]... rolleyes.gif biggrin.gif
Obrada je nikakva [osim na CB verziji naravno]... Osim malog "crop"-a na prvoj... smile.gif

1.

2. Neka CB verzija

3. Drugi kadar isto jutro

Esdy_11192

Makar jedan [iako znam da je fotka "klishe"]... rolleyes.gif

smile.gif
expo
Ha klishe smile.gif Pa teshko je fotkati planinu ili u planini a ne biti zaslepljen njenom efektnoshcu, dakle, u tom sluchaju kreativnost nula, mislim, kad te okolina uzme pod svoje. Medjutim, crop je po meni jedan osmishljen kadar i ima prichu. S obzirom da si to primetio na sopstvenoj fotki, ide tebi u prilog. Dakle - crop je odlichan.
Esdy_11192
CITAT (expo @ Jan 9 2007, 21:58) *
Ha klishe smile.gif Pa teshko je fotkati planinu ili u planini a ne biti zaslepljen njenom efektnoshcu, dakle, u tom sluchaju kreativnost nula, mislim, kad te okolina uzme pod svoje. Medjutim, crop je po meni jedan osmishljen kadar i ima prichu. S obzirom da si to primetio na sopstvenoj fotki, ide tebi u prilog. Dakle - crop je odlichan.

Napokon.. biggrin.gif

Crop je zanemarljiv jer je vrlo malo skinuto... Mada meni je zaniljiva fotka zbog samog prizora koji vidim sa terase.. Avalu + svitanje itd... smile.gif

Sve u svemu fotka nije revolucionarna [originalna] i toga sam svesan, ali mislim da je uspela...

Hvala na komentaru, vise mi ne trebaju na ovoj temi.. biggrin.gif smile.gif
sira
Sad videh pa pošto je Avala "zakon" sve se čini da je iz Resnika snimljeno? wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.