Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Zicbo
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
iguana
copy/paste sa devianta

"I really don't like christmass and festive themes, cause everybody did them and they have to be cliche otherwise they have no meaning. I've never done anything similar, and haven't planned, but one of my friends asked me to design christmass card for him. In the end he didn't like it...

I hope you like it"

drugim rechima, moja prva, ikada (na praznicnu temu), ilustracija za novogodisnju cestitku radjenoj po zelji jednog ortaka, koji u stvari i nije znao sta hoce, samo sta nece. Barem za sada

ZICBO

Nadam se da vam se svidja

Milos
Kristijan
Gornji deo perfektan, sjajna stilizacija irvasa, ludo nebo. Oni klinci mi bas nisu odgovarajuci, ne uklapaju se u atmosferu. Ali dobra, dobra cestitka. Naslov nije ni pod razno najavljivao nesto ovakvo. Sve sto je sa Deda Mrazom nekako izgleda cheesy, a ovo je bas van kalupa.
Peca
@iguana - odgovor na tvoje pitanje: meni se sviđa. Zaista neobičan pristup.
UMETNIK
Super je , stim sto se meni bas svidja irvas i ta linearna pozadina...svaka cast! wink.gif
DanDzi
CITAT (Kristijan @ Dec 25 2006, 23:32) *
Gornji deo perfektan, sjajna stilizacija irvasa, ludo nebo. Oni klinci mi bas nisu odgovarajuci, ne uklapaju se u atmosferu. Ali dobra, dobra cestitka. Naslov nije ni pod razno najavljivao nesto ovakvo. Sve sto je sa Deda Mrazom nekako izgleda cheesy, a ovo je bas van kalupa.

bas to...skroz je dobar gornji deo!!!
donji deo je simpa ali me odmah podsetio na decije crteze na temu "sta sam radio na zimskom raspustu"
smile.gif poz dete! tongue.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.