Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Pozivnica
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
Kristijan
Gusarka!

Retko stignem da nešto nacrtam i za moju decu, odnosno retko stignem da se zanimam i sa kolorom, uglavnom imaju od mene custom bojanke... Zbog toga se trudim da im pravim pozivnice za rođendane, njima je jako zanimljivo što imaju pozivnice kakve niko drugi nema.

Zašto gusari? 2 nedelje uoči Angelininog 6. rođendana, moje najstarije čedo je malim sestricama čitala jednu knjigu o gusarima, i tu su naišle na podatak da su postojale 2 slavne žene među gusarima. Odmah su smislile da su one sada banda opake Neli Ajkule, i danima su jurcale po dvorištu kostimirane... Crvenim flomasterom su iscrtale ožiljke, napravile od crnog kolaž papira svakoj po povez za oko, vezale šarene marame na glavice... To mi je bilo toliko zanimljivo da nisam mogao da odolim.

Na žalost, sam rad nastao je u prevelikoj gužvi, odvojio sam nekih sat ipo usred noći, pa sada kad ga gledam ne mislim da je naročito dobar rad, ali ga ipak prikazujem jer sam vrlo emotivno vezan za te pozivnice za rođendane.
jovbranko
Mislim da je pozivnica pun pogodak!
Pogotovo za tako kratko vreme. smile.gif

Pozdrav.
Kristijan
Pun pogodak je jer se moja curica oduševila načisto, bila je vrlo ponosna. To je i bila poenta. Ali ima grešaka... na primer, jarbol je daleko deblji pri dnu nego što treba, a i perspektiva je problematična, odnos veličina likova u kadru nije idealan. Kolor je baš industrijski. Minusa koliko hoćeš, ali je urađeno s ljubavlju, i mislim da to može da se primeti.
BigBoy
Odlicna ilustracija. Mislis da ce deca primetiti mane koje sin naveo? wink.gif
DanDzi
da sve sto si naveo je kao pogresno, ali bez opterecenja ovo je super ispalo.
Ono sto mi se dopada je sto cim sam otvorila rad iskocila je neka prica..definitivno se oseca!
Tako da mislim da je to najbitnije.....ima duh! smile.gif
Kristijan
Ma lako je da imas pricu kada gledas decu sta rade. Kada bih samo imao vremena, mogao bih neprekidno da crtam ono sta tripuju moja deca, svaki dan imam malo pozoriste u kuci. Kad god imam prilike, provucem i u narucenim radovima nesto od toga.
vili
Ista Angelina! smile.gif
I nemoj da smaras sa tim analizama biggrin.gif... te pespektiva, te ovo, te ono. Sam si rekao, bitno je da je uradjeno s' ljubavlju, a i radjeno je za osobu od 6 godina, bas nju briga za perspektivu i debljinu jarbola wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.