Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Za trecu smjenu
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Portreti i studijska fotografija
knock

nikon d70+50mm nikor 1.8d,ostalo u exifu
pemi71
...treca smena zove na rad o spava grad...(old song)
Slika je odlicna , motiv i prica...ovo je nesto kao onaj rudarski pozdrav"Ajd srecno"
Mada si hvatao lice kao osnovni deo price mozda bi legao i siri kadar gde bi se videla "cela ruka" , koja bi upotpunila pricu (ruka radnika ,izpucala ,crna ,teska...)
Obradu si skoro odlicno odradio sa par propusta , oko usiju i par sitnijih mesta...ali mi se svidja i ovakva .
Mozda malo cudno ali mi strasno smeta Ono belo dugme na dnu slike , kropuj ga , odvlaci paznju(bar meni)
Toliko , i cudno da nema komentara dry.gif
Poz
paparazzit
jedini komentar moze da bude "preterano". Samo jedna mala stvar, i to manja od dugmeta a to je kadar koji je suvise visok za moj ukus. Ocis su mu na sredini a to mi je malo nisko i ona ruka koja nije cela. Ali to je sve zanemarljivo u odnosu na efekat koji slika ostavlja....
ako nije tajna sta si od obrade radio...jako me znaima
kameni
Odlicna je fotka, lice koje svakoko ne ostavlja ravnodusnim. Ja volim ove oversharpen obrade, jedino mi u ovom slucaju to malo smeta na ocima.
vanmarcar
STa se desilo gospodinu??? Zaledio se??? Jutarnja rosa???
Nije sve u ostrini bato!!!(mislim u unsharp masku) wink.gif
Aleksej Vasic
Uuuu.... Meni se ovo mnogo dopada... Možda samo da se vidi cela ruka...
Obican_Deterdzent
vjerujem da bi bilo bolje da je za jedno 20% manje obrade.Pojedini elementi su pretamni i fotka je malo teska za gledanje.Steta je sko textura kosulje nije jos vise dosla do izrazaja.Jako ostrenje ne vidim kao nesto lose u ovom slucaju.Skoro pa extra

smile.gif
knock
hvala na komentarima,
i ja bih se slozio po pitanju kadriranja,
ali ovo je bio objektiv 50 mm,prisao sam previse blizu,
onda se dogodio taj tren,
morao sam uslikati,onako instiktivno sam recnuo ruku,
a dedu smjestio u kadar najbolje kako sam mogao,
obrada je bila u smjeru jedne akcije u sopu,a zove se draganizer,
malo sam jos dodatno prilagodjavao svaki korak akcije za sebe,
ali u biti citav izgled slika duguje toj akciji,
bila mi je primjerena trenutku i temi koju sam htio pokazati,
i meni licno se svidja,mozda bas i ne bi legla na neki drugi portret ,ali je ovdje cini mi se bas to sto treba,
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.