Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Super Star karikatura!
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
Urbana_Legenda
Veceras cete vidjeti najnoviji rad.
Portretna karikatura, dakako.
Klijent koji je trazio Magic Johnsona, je veoma zadovoljan kvalitetom rada...

shizma
Caos Legendo,

ja sam strasno nestrpljiva da vidim neki rad koji nije karikatura, oce biti nesto, nekad tongue.gif?
Mislim da si koloristicki mogao mnogo bolje da resis ovo, i to mi je najveca zamerka. Za razliku od ostalih tvojih karikatura gde mi asimetricnost na licu nije smetala, ovde mi ipak bas strci previse. Takodje, nisam sigurna da li si hteo tako ili ne, ali shaka mi je suvise izgleda kao sa neke ikone, i kvari mi ukupni dozivljaj. U svakom slucaju, ja koja veze nemam sa sportom sam odmah prepoznala Magica, sto je pretpostavljam najbitnije. I da ne bude da samo kudim, obzirom da nisam komentarisala ranije radove, ima stvarno strasnih (pozitivno naravno), i ako znas da radis dobre karikature, sigurno znas i dobro da crtas/slikas, i ja jedva cekam da vidim nesto od toga.

vel poz,
Jelena
Urbana_Legenda
Poz i tebi...
Veoma znacajnu kritiku si napisala...
Odbrana, ako mi dozvolis:
Slika samog Magica datira jos iz 1991. godine, ima njegova slika u jednom casopisu, dosta je zuta i naranzasta, a klijent je htio bas tu sliku... tako da sam se vodio tom slikom i tim bojama.
Sto se tice asimetricnosti, mozda ti upada u oci njegova desna jagodicna kost. Mozda malo pretjerano, ali ipak sam mozda sebi dao oduska u asimetriji...
Ruka nije njegova, nije sa slike, ali nije ni sa ikone. Ruka je sa drugog crnca iz showa Harlem Globtrottersa...
U sustini kao sto kazes, vazno mi je da sam naslikao Magica tako da niko na cijelom svijetu argumentovano ne moze da kaze da to nije Magic nego je Duncan...
Ih, imam ja jos ovdje radova, koji nisu karikature, imas ilustracije sto radih za Status, pa i portret jednog Sarajlije... wink.gif

Pozdrav i tebi Jelena!
P.S. Konacno si prisutna na DZ, konacno!

Ubacujem i fotografiju Magica iz casopisa iz 1991. godine wink.gif

Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.