Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Podvodni s v e t
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
riverlily
Ovo je nekoliko (od mojih mnogobrojnih) ilustracija inspirisanih impresijama o pejsazima i bicima koja zive

u morima, okeanima....
jovbranko
Svidja mi se, samo bi bilo lepo da si stavila vece slike. Ovako se ne vidi bas mnogo toga.

Pozdrav.
riverlily
Hvala! koliko vece...?kad kliknes na svaku ponaosob i pogledas, nisu bas tako malecke.....
cocody
stavi jos slika..! wub.gif
krokodokodil
bas dobra atmosfera! ima tih prigusenih morskih zelenih nijansi.ima emocija. kojim je sve to tehnikama radjeno? za takve ilustracije je dobro koristiti sto ludje i neobicnije tehnike.
Tra-la-la
svidza mi se ... mnogo me podseca na jedan anime koji je ishao pre nekoliko godina na teveju ... mislim da se zvao Triton ...
tomashin
Uh, shto tako malo komentara.... Fini crtezi, prvi bas ima duha... Ostali su premali. Klasika, nagledas se svojih radova pa mislis da se i na malom formatu sve vidi, meni se prvi put kad sam prezentovao sebe isto desilo.
No kazem, fini radovi, ispravi gresku, postuj vece, niko te nece pokrasti sigurno.
Lala_NS
Iskreno... jako je tamno... blink.gif

Jeste to more, duboko je, mracno i tako to, ali fali kontrasta da se raspozna sta je sta...
Ja licno radim tamno i volim crnu, ali moras da ubacis nesto svetlo da napravis ravnotezu...

Eto...

Nista licno, samo moj neki utisak...

biggrin.gif
DanDzi
zanimljivo ali mi samo na prvom ima tek toliko dovoljnog kontrasta....linije oko lica to docaravaju....mislim da toga fali .....

poz! smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.