riverlily
Sep 1 2006, 11:57
Ovo je nekoliko (od mojih mnogobrojnih) ilustracija inspirisanih impresijama o pejsazima i bicima koja zive
u morima, okeanima....
jovbranko
Sep 1 2006, 19:48
Svidja mi se, samo bi bilo lepo da si stavila vece slike. Ovako se ne vidi bas mnogo toga.
Pozdrav.
riverlily
Sep 2 2006, 14:19
Hvala! koliko vece...?kad kliknes na svaku ponaosob i pogledas, nisu bas tako malecke.....
stavi jos slika..!
krokodokodil
Sep 3 2006, 23:55
bas dobra atmosfera! ima tih prigusenih morskih zelenih nijansi.ima emocija. kojim je sve to tehnikama radjeno? za takve ilustracije je dobro koristiti sto ludje i neobicnije tehnike.
Tra-la-la
Sep 4 2006, 03:08
svidza mi se ... mnogo me podseca na jedan anime koji je ishao pre nekoliko godina na teveju ... mislim da se zvao Triton ...
tomashin
Sep 23 2006, 00:18
Uh, shto tako malo komentara.... Fini crtezi, prvi bas ima duha... Ostali su premali. Klasika, nagledas se svojih radova pa mislis da se i na malom formatu sve vidi, meni se prvi put kad sam prezentovao sebe isto desilo.
No kazem, fini radovi, ispravi gresku, postuj vece, niko te nece pokrasti sigurno.
Lala_NS
Sep 24 2006, 13:33
Iskreno... jako je tamno...
Jeste to more, duboko je, mracno i tako to, ali fali kontrasta da se raspozna sta je sta...
Ja licno radim tamno i volim crnu, ali moras da ubacis nesto svetlo da napravis ravnotezu...
Eto...
Nista licno, samo moj neki utisak...
DanDzi
Sep 25 2006, 05:15
zanimljivo ali mi samo na prvom ima tek toliko dovoljnog kontrasta....linije oko lica to docaravaju....mislim da toga fali .....
poz!
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.