CITAT (feedback @ Aug 26 2006, 08:23)

@LukaV
primetio sam da si klinac, ali ovakva prozivka je previse cak i za klinca. da li mozes da objasnis zasto si to uradio? zaista sam radoznao... osveta, obracun, zavist, nesto drugo?
(da pojasnim)
Na forumu iz tvog potpisa (Fenix Games Forum) koji je tvoje vlasnistvo u temi (> Opšte informacije > Novi članovi) stoji:
"Trebalo bi da napišem nešto o sebi pošto sam ja osnovao sajt,uz veliku pomoć drugog administratora Nenada Stamenića."
Ako pogledamo sajt www.osuzickarepublika.edu.yu koji tako samouvereno navodis kao primer katastrofalnog dizajna i zavirimo na stranu "Uzicka Crew" (link gore desno na HP), primeticemo da je autor tog sajta uz profesora iz te skole, niko drugi nego:
Nenad nelle Stamenic zvani Nesa
btw. pozdrav nelle-tu i spectare... koliko god sajt bio budz, kontam da si jako mlad, uspeo si da zavrsis taj sajt + da podignes Luki forum. nastavi da radis, bice od tebe nesto..
a ti LukaV bi mogao da spustis loptu i da nas postedis decijih igara. forum je prepun tvojih postova koji nit imaju smisla, nit nesto govore i cija je jedina svrha povecanje broja istih. ovo je ipak koliko-toliko ozbiljan forum, i treba jos puno pasulja da jedes da bi mogao ravnopravno da ucestvujes u diskusijama. Au do tvojega.
Bravo brate

vidim da dobro kontash samo nekoliko stvari da i ja dodam taj sajt je napravljen 2003 godine znachi pre 3 godine i od tada sam samo dodavo i menjo i pokushavo da napravim cms bez cms-a!!
ALi shta sam postigo da je previshe nabudzen sajt sa tabelama bez css-a i da me mrzi sada da menjam mnogo shtoshta!!! "Bez pomoci nastavnika" (gde bre on nije nishta osim textova nekih dodao) on je samo bio pregovarach sa direktorom oko kesha poshto mi puca racku da ja inkeshiram
A shto se tiche toga ja sam mu napravio i onaj fenix oko koga se on trudi ali mu nikako ne ide mada ovo je verovatno postovao da bi mene zajebavo ali nema veze!! Od tada nauchio i i dalje uchim php a css polako ide i napravio sam dosta sajtova ali je vecina bila na free pa nisu zazhiveli a kamoli najjachi sajt uz pomoc ortaka alphaground koji je nazhalost propao poshto nam je google ukinuo adsense i izgubili smo 20$ !!!
A to su neke njegove fore tripuje da je uzhichka sranje!!
JA priznajem za sadashnje uslove ona je zheshce sranje a u vreme kad je pravljena bila je sasvim OK!!!
Drago mi je da je bar neko uvideo!!!
P.S. konachno da neko poseti uzhichku

Hhheehhehe a tek shto je fora da niko ne dolazi na forum!! I da chujem druge komentare shta da popravim poshto sam se bacio u redizajn

!!!!
I da dobio sam ovu poruku pa sam morao da prepolovim broj smajlija
CODE
Sledeće greške su nađene
Napisali ste ovu poruku sa više smajlija nego što je dozvoljeno. Molimo vas da smanjite broj smajlija