Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: ♫♪♫...Šta slušate od muzike u ovom momentu?...♫♪♫
Dizajn Zona > DZ diskusije > Ćaskanje
Stranice: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Candy Guru
Merzbow - "Sphere"

iliti - "ko je naljutio malog Japanca?".
Frikou
Portishead-Third album i ostali biggrin.gif
banne
hehe biggrin.gif
3dM@niak

Sto volim kad naletim na neku staru fenomenalnu muziku...
Toliko su dobri da ne prestajem da ih slusham...
Frikou
Ipak sam presao na tiferi korporejsn
psyfreak
Placebo - English Summer Rain
eegee
Placebo, ili ti Suicidebo biggrin.gif mnogo su mi bre nesto EMO icon8.gif

Recimo za pocetak ovog novog radnog dana !Jamie T- Back In The Game!
Frikou
A sto slusate takvu suicidno poeticnu muziku?
banne
CITAT (eegee @ Sep 19 2008, 08:47) *
Placebo, ili ti Suicidebo biggrin.gif mnogo su mi bre nesto EMO icon8.gif

Recimo za pocetak ovog novog radnog dana !Jamie T- Back In The Game!

pa sad...zavisi shta ti dodje emo.

npr txt Hatebreeda za i will be heard kad kaze

Now is the time for me to rise to my feet
Wipe your spit from my face
Wipe these tears from my eyes

je totalno EMO biggrin.gif al kad chujesh kako peva uz one gitare...sigurno ti to ne pada na pamet biggrin.gif

generalno placebo ima bash neke dobre pesme i gomilu krsha biggrin.gif
no, draze mi je da ih slusham nego da ih gledam smile.gif

eegee
Ne znam, ali su mi uzas... pocevsi od stajlinga (da se tako izrazim), preko muzike do textova. Prava muzika za neshvacene tinejdzere. "Ovaj svet nije za skrojen za mene..." i te fore biggrin.gif pomalo i Radiohead (sad ce se neki uvrediti) dodiruje granice EMO (ne)kulture.
banne
ajde za portished kapiram...ne svidja vam se.
al za radiohead cu majkemi da te isPichkam smile.gif
eegee
Sad ce neko opet da pomisli da ja ne volim Radiohead. Dobri su i slusam ih naravno (sto ne vazi za Placebo). Ali moras da priznas da povuku nekad na EMOshtinu smile.gif A kako stojis sa Coldplayom?
banne
brljavish malo eegee.
jel ti mislish na pesme koje su Emotivne ili na pravac EMO ?

ako mislish na pravac EMO
prochitaj malo,poslushaj i skontacesh da to nema veze sa radioheadom, ili coldplayom, ili james bluntom ili npr damien rice-om
iako su im pesme emotivne.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_emo_groups

smile.gif
(a volim i coldplay, i blunta, i rice-a, i radiohad, i thom yorka....itd..( a i neke EMO bendove tipa jimmy eat world, paramore, rainer maria....itd...)
eegee
Okej, ne izrazavam se najbolje. Kad kazem EMO, mislim na one neshvacene tinejdzere koje sam pominjao smile.gif secem vene/nije mi dobro/blago sam depresivan/volim da placem i te fore. Mislim da Radiohead ponekad muzikom i textovima ide ka tome i ubada upravo njih. Znam ja da oni nisu EMO bend (daleko od toga), ali su prosharani tim stilom. Ja recimo Coldplay obozavam , a i za njih moze neko da kaze ovo sto sam ja za Radiohead, to je razlika u pogledima. Jamesa Blunta ne pominji vise mad.gif biggrin.gif
banne
m' zajebao si se biggrin.gif

za tinejdzere je tokio hotel i sl sranja smile.gif
m'najbolje post rock i cao ! biggrin.gif

edit:
a sad pichi snowpatrol - run
eegee
Tokio Hotel laugh.gif laugh.gif
Njih ne racunam u bend.

ma najbolje punk/garage punk i cao biggrin.gif

uf, dobar je Snowpatrol... a i Interpol i The Rakes i Editors....... i tako smile.gif
banne
sha je garage punk ? biggrin.gif

mislim....meni se vec na k**ac popele sve te podele i sub podele i sranja.
eegee
Znam i mene ponekad iznerviraju sve te podele i grananje pravaca.. ali poprilicna je razlika recimo izmedju Punka i Garage Punka. Tu ti je lepo i nabrojano par bendova kao primer, sto je jako tacno. Ali evo da dodam jos (ako te zanima uopste) Snivelling Shits, Pop Rivets, The Buff Madways... jaaako dobra 'zika, bar za mene biggrin.gif

Ide li neko na Coldplay u Budimpestu?
banne
a to ti volish biggrin.gif

hm slushao sam guitar wolf-a samo. i gledao film s'njim/a biggrin.gif
neki japanski sa zombijima...

a coldplay zamalo da odem...samo mi pare falile rolleyes.gif
no, ide mi burazer..pa cu ti dati neki mobilnivideo klip da vidish kako je bilo smile.gif
eegee
Ne treba, hvala. Ja idem smile.gif. Kupio sam kartu u poslednjem trenutku, a vizu dobijam u ponedeljak (ili ti dan pred 'cert) biggrin.gif
banne
^
pizzzzzdo biggrin.gif
psyfreak
jbt, al' se razvila polemika samo zato shto sam napisao da slusham English Summer Rain... zasluzzujete 3 lol-a: laugh.gif laugh.gif laugh.gif
... da,volim emotivne svari... uvek sam bio pomalo suicidan, al' ajde... biggrin.gif ... a punk sam slushao i svirao u srednjoj shkoli... slusham i danas ponekad... evo skoro sam izdownloadovao AFI i josh neke punk kompilacije... i ja vishe volim da slusham Placebo, nego da gledam...
... sada medjutim sviram moju shugavu akustaru i vecc odavno sviram samo tako neke akustichne tripove od muzike kao shto su neke pesme Radiohead, Pink Floyd, Block Out, Pearl Jam, Alice In Chains.... i sve shto se mozze lepo odsvirati na akustari... i to u pauzi kada ne radim fullon ili progressive trance... laugh.gif

i da ne off-ujem vishe, zzivi bili:

Pink Floyd - Welcome To The Machine
eegee
Uh, uh, uh... AFI? Polako molim te. Stani. Kad kazem Punk, ne mislim 'American (nja, nja) hard core' biggrin.gif Mislim na cist punk iz 70ih i 80ih... nadje se i sad ponesto.

Kazes "da ne off-ujem vishe..." nas dojica ovde izoffovali celu stranu laugh.gif

Kapiram da je kul dok se prica o muzici... ali ajde evo

The Understone- Teenage Kick
banne
^
nadji na tubu, andy mckey-a pa eto ti nove zanimacije za akustaru
ili AIRTAP

smile.gif

ps. a mogli bi da sviramo neshto, a psy?
psyfreak
^^ dobro je, eeGee, da si ti meni zziv i zdrav i pametan, pre svega... nije fora samo slushati punk... punk je nachin razmishljanja... samo ti kidaj svoj trip, niko nema nishta protiv toga... wink.gif

mozze, banne... uvek sam za neku svirku... samo da mi prodje ispitni rok... smile.gif

p.s. tnx za source...
eegee
I hocu, ako bog da. Takodje cu 'kidati svoj trip' sa ili bez vas, nebitno... samo volim da pricam o muzici i iznosim misljenja o istoj. Bez uvrede. Pozdrav tebi wink.gif
banne
kewl,taman da kupim zice za bass. istrgao sam jednu k'o slon biggrin.gif
a punk nikad nisam slushao. uvek mi je bio pokret vishe nego mjuza.a nisam lozachke prirode smile.gif

elem, predlazem da nadjete AMINA. vrlo zanimljiva muzicharka s'islanda ( valjda) svira onu "testeru"
na tubu ima par live snimaka gde se ne chuje najbolje...na last.fm-u ima par pesmcia.
a na torentima album Kurr.

edit: nije loshe prichati o muzici. do neke mere. ipak je za slushanje ne prichanje o njoj.
smile.gif
psyfreak
^^ ma ne vredjam se... zbog chega bih??? huh.gif... samo, jednom ccesh shvatiti da o muzici ne vredi polemisati...

@ banne:
pa zzice su potroshni materijal, zar ne? biggrin.gif

nashao sam josh neke ljude koji hocce da sviraju... moglo bi od toga neshto i da nastane... smile.gif
banne
pa sad kad imam platu, jesu biggrin.gif
mada mnogo manje nego za gitaru. d'razumemo. biggrin.gif
eegee
To "jednom ces shvatiti..." zvuci kao da mi govori neki guru smile.gif Ne zelim da polemisem, samo volim da pricam... nece mi smetati i da ti ocrnis ono sto ja slusam, cak naprotiv bice mi drago ako je tako, da i kazes. E, a slusate li psychobilly (sad ce banne da me napadne za podpravce) ali stvarno sjajna muzika biggrin.gif
psyfreak
^ znam... hehe... treba ortak iz Vrshca da mi ostavi Ibaneza i pojachalo... pa ccu morati da mu zamenim zzice... smile.gif

@ eeGee:
... haha, guru... kako da crnim neshto shto inache ne slusham??? huh.gif... mogu da ti crnim muziku s ruzzichaste TV, ali to svaki iole normalan chovek mozze... zar ne? jbg, gde god da krenesh to chujesh...

Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
banne
ma shto bi te napadao biggrin.gif
al eto daj neki bendich....nisam siguran shta je psihobili tahcno biggrin.gif heheh
eegee
CITAT (psyfreak @ Sep 19 2008, 14:06) *
kako da crnim neshto shto inache ne slusham??? huh.gif... mogu da ti crnim muziku s ruzzichaste TV, ali to svaki iole normalan chovek mozze... zar ne? jbg, gde god da krenesh to chujesh...

Ma ocrni bas te briga biggrin.gif uuu, necemo o toj "muzici", to je bre depresivnije i od Placeba laugh.gif

Evo par psychobilly bendova: The Cramps, Masser Chups, Demented Are Go!... hm, a moze i Meteors, Batmobile, The Delmonas (mada oni vuku na rockabilly) biggrin.gif

posto vidim da se moze stosta dobro cuti od vas, ajde da budemo 'last fm friends' pa da bacim kad kad pogled wink.gif
psyfreak
^ znam, jbg... ta muzika je inache vecca psihodelija od psihodelije koju ja pravim... ako ikada budem dostigao taj nivo, onda cce moje suicidne sklonosti izacci u prvi plan... laugh.gif laugh.gif blink.gif

mislim da imam nalog na lastfm... pogledaccu...
banne
al si smorio sa tim pod(t) pravcimaaaaaa egeeeee smao tako.
idem da slusham STRANU muziku i cao biggrin.gif

hahaha
Frikou
E psyfreak kada tvoje suicidne tedencije izadju na videlo jer ces onda da se seches ziletom kao satan panonski biggrin.gif
doduse ja sam malo mracan sto se tice muzickog ukusa...
banne
^
skroz kume.
onaj tiveri je jako mrachno.
biggrin.gif
Frikou
De bre tiferi mracan,ahhahahahaha
ovo ej chillout deckonjo
banne
^
erm. jel ti provalish shalu kad je vidish ?
biggrin.gif
psyfreak
CITAT (Frikou @ Sep 19 2008, 14:49) *
E psyfreak kada tvoje suicidne tedencije izadju na videlo jer ces onda da se seches ziletom kao satan panonski biggrin.gif

a ne Satan je bio lud, a ja nisam toliko, bash... ja ccu to bez mnogo bola... laugh.gif

znate li da je Nikola Vranjkovicc iz Block Out-a, pre nego shto je pocheo sa njima da svira, svirao sa Satanom Panonskim i grupom RUZZ??? laugh.gif
Frikou
CITAT (banne @ Sep 19 2008, 15:06) *
^
erm. jel ti provalish shalu kad je vidish ?
biggrin.gif

jbg ne ocigledno,gloop sam
Abishai
Nasao skoro muziku iz "The Wraith" biggrin.gif

http://www.imdb.com/title/tt0092240/
banne
psy skini
anouk - unplugged @ 21century.
stalja
Eric Prydz - Pijanoo (High Contrast Remix)
panemoj
Tiësto - Adagio for Strings
Frikou
EMF-Unbelievable biggrin.gif jel se secate ovoga?
banne
^
sad si smislio toplu vodu biggrin.gif

imash na vh1, pa skoro svake nedelj One hit wonders..
Frikou
ja ne gledam tv biggrin.gif
banne
Frikou
Simple Minds-Dont you forget about me smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.