Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: ana
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ostale fotografske teme
kabeer
Jedan od chlanova zone i ja smo komentarisali ovu fotku i imali odredjenih nesuglasica oko ove fotke te vas molim da je malko ocenite. komentari su vishe nego dobrodoshli

exif sachuvan
anactor
Meni je skroz cool. Iskreno, bila bi mi još bolja da se ne naziru piplsi u pozadini, al nećemo sad cepidlačiti.

Jel to bio flash na zadnju zavesicu?
Chegevara
Dobra klubska fotka, super je sto je sva u tonu i to veoma atraktivnom. Kadriranje korektno.
kabeer
pa to je onaj mode nocnih portreta na fotoaparatima koji ja kapiram da radi tako shto zakuca prvi momenat u ekspoziciji koja traaaje + zoom plus-zoom minus u trajanju ekspozicije.
zaboravih da napomenem da je fotka bez malo netaknuta
boric
club photo from hell? wink.gif

nekako mi ovo presirok kadar za vaku razmrlj fotku

portret varijanta, tako da se zaseku sa obe strane i da ostane (ana?) sama na fotki (plus pakao sa njene leve strane, iskrivljeno lice) bi vec bilo bolje
moje misljenje, naravno wink.gif

poz.
Esdy_11192
Ok fotka, lepa poza i pogled devojke.. Lici mi na radove Nikole Tamindzica [http://www.ambrel.net/]...

Kadar mi je Ok, nije presirok jer nema elemenata koji bi mogli da zbune u pozadini.. smile.gif
Dr Bouz
ima bubuljicu na nosu. + siskice joj idu u oci (pokvarice vid). + pije pogresno pivo. + ispod one narukvice, cak i ako je prirodna koza (sto opet nije dobro - neka zivotinjica je ciknula zarad te narukvice) - moze da dobije alergiju zbog radi znoja&prashine.
ah, da, lepa boja ociju wink.gif.
stavi prs' preko onog svetlog detalja malogorelevo od grlica flasice (verovatno ruka ili tako stagod od nekog pipla iza)
-=: soNic :=-
CITAT (Chegevara @ Jul 28 2006, 22:54) *
Dobra klubska fotka, super je sto je sva u tonu i to veoma atraktivnom. Kadriranje korektno.

shta reci posle chea..
Master of disaster
Dobar je efekat. To je verovatno dodat fles u toku duge ekspozicije ako sam dobro razumeo. Jedino nisam
razumeo jedan od komentara klubska fotografija. Jeli to pravac u fotografiji, ili fotografija nastala u klubu?
Dr Bouz
@ master: pitacu veceras svakog ko bude dosao (cca 500 ljudi minimum) u "klub" (tako se danas zovu te kafane) gde svira moj "klubski" (p?)(stvarno neznam, dumstere pomagaj) bend, pa ako budu znali, prenecu wink.gif
doomster
CITAT (Dr Bouz @ Jul 29 2006, 13:53) *
@ master: pitacu veceras svakog ko bude dosao (cca 500 ljudi minimum) u "klub" (tako se danas zovu te kafane) gde svira moj "klubski" (p?)(stvarno neznam, dumstere pomagaj) bend, pa ako budu znali, prenecu wink.gif

Клупски biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.