Objektiv je 100mm makro, pop-up blic jer još štedim za blic

. Ovo je bio i problem za belu pozadinu jer nisam mogao da izbegnem senke. Postavio sam crnu pozadinu iza grančice na kojou sam parkirao Prica tame. Slepi miševi su preko dana tromi i pospani pa uz pažljivo rukovanje možete da ih premeštate a da ne polete. Noću je ovo neizvodljivo jer lete i gmižu na sve strane. Upalio sam i dodatni reflektor od 500w i uperio ga u plafon da lakše izoštravam i da razbije hladnu blic rasvetu. E da ako neko zna koja je vrsta nek mi napiše PM u slepe miševe se slabo razumem, ynam samo da je većina vrsta pod zaštitom u svetu a i kod nas

. Evo još jedna u boji onako dokumentarna ali da ga vidite celog. Mene je nešto vuklo na CB varijantu delovao mi je onako nekako vampirskije

On je sasvim pristojan i simpatičan momak strašan nikako malo se kezi kada ga čačkate ali i ja bih režao da me neko tako grubo budi.

PS Dragiša i ja se već par godina dogovaramo da sidjemo u katakombe petrovaradinske tvrđave i da ih slikamo. Tamo bi trebalo da ima tri četiri različite vrste, možda i lupam ali već će se on javiti da me ispravi ako sam pogrešio

.
PPS Treba ih se ipak čuvati, ne hvatati ih rukama jer su oni prenosioci besnila, naravno veoma je mala verovatnoća da je baš vaš nesretnik zaražen ali zašto ih bez preke potrebe gnjaviti kad to može biti obostrano neprijatno.