ok, svi smo mi mladi ludi (ja malo manje mlad ali dovoljno lud) pa odma primetimo table u dizajnul...pa dobro.. mi primetili, sad dal to stvarno MNOGO kvari upotrebljivost sajta? Pa .. ne, kvari malo, ne puno. Mozda 2012 urade optimizovanije. Ok. Zamerka, mala.
Dizajn: Dobar. Cak rekao bih vrlo dobar, pre svega zato shto deluje da je funkcionalan, kategorije, tekstovi, bla bla.. nije tesko snaci se. Po meni sajt politike i ne treba da ima dizajn bolji od ovog (graficki dizajn)
NAJVECA ZAMERKA, ko shto je neko vec primetio, je da nedostaje RSS feed. E, to je vec brate bas bezveze. Ignorisati CSS i turati tabele, mrljaviti sa font tagovima, pa dobro, oprosticu ako USPEM brzo da se informisem. Mislim, usporice ucitavanje al haj, malo cu nervozno sacekati pa cu doci do clanka.. Ali nedostatak RSS feed-a za NOVINSKI sajt .. AAARGH

Ja NECU dolaziti SVAKI DAN na taj sajt da citam vesti. Ne zhelim. Imam u FFoxu RSS tulbar u kome mi stoji RSS feed sa recimo b92, otvorim dropdown, vidim naslove pa AKO VIDIM naslov koji me zanima kliknem pa odem da procitam.
Hvala i prijatno.