Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: RSS feed
Dizajn Zona > Opšte informacije > Predlozi i pitanja
Denis_Radenkovic
Pregledao sam malo ali nisam nasao nista na ovu temu pa reko da pitam, da ce mozda ponovo biti RSS feed ?
nixa
lol ..ajde ako imate problema .... cu da napravim nesto ja wink.gif
Sa1Nt
a mogli bi ste da napravite i wap verziju foruma... glupos' ..
Denis_Radenkovic
...sta bi na kraju, ima li sanse da bude nesto od ovoga?
Corleone
^^.. teško... jer i ovaj forum nije ceo završen, koliko sam shvatio sa početka rada Zone.
Trunks
Biće implementiran čim nađem za novu verziju invisiona. Ovaj je okej ali za 1.3, ne znam da li radi na novom.
Toni
CITAT (Sa1Nt @ Apr 16 2005, 12:15)
a mogli bi ste da napravite i wap verziju foruma... glupos' ..
*

a sto bre.... ja sa faxa redovno gledam ovu LowFi verziju sajta kada se smaram na predavanjima...

divno radi... smile.gif
vili
CITAT (Toni @ Apr 18 2005, 08:25)
a sto bre.... ja sa faxa redovno gledam ovu LowFi verziju sajta kada se smaram na predavanjima...

divno radi... smile.gif
*

Bas sam to 'teo da kazem!
nixa
CITAT (Trunks @ Apr 18 2005, 00:13)
Biće implementiran čim nađem za novu verziju invisiona. Ovaj je okej ali za 1.3, ne znam da li radi na novom.
*

pa testiraj u lokalu i vidi kako radi wink.gif
milano
I ja bih veoma respektovao administratore ako bi uveli rss
headcutter

divno radi... smile.gif
*

nema opcije za postovanje... to je problem... sto je read only
the.harvester

divno radi... smile.gif
*

Pa ti možeš i normalnu verziju, sa sve nandžarastim skinom da gledaš na tom tvom televizoru od telefona...
Sa1Nt
koji fon ima? smile.gif
the.harvester
neku nokinju sa onom olovčicom, što se otvara kao laptop
Sa1Nt
ja mislio on ima p900 smile.gif u svakom sluchaju, sad sam proveri, i na 6630 se lepo vidi ^^
TrifunII
Nov sam na forumu i nikako da nadjem rss!!! Zamolio bih ako ko ima strpljenja da mi objasni.
TrifunII
Ima li ko od admina da odgovori na ovo pitanje?
Sa1Nt
nema josh RSS funkcije koju bi mogoa da koristish smile.gif
TrifunII
Hvala na odgovoru. Ostaje mi da se nadam da cete je uskoro uvesti (cudi me da je nemate, vec je vidim na skoro svim forumima). Vas forum zahtjeva prilicno brz internet koji ja nemam, a vjerujem i vecina ljudi u Srbiji.

I jedan prijedlog; kada je uvedete bilo bi lijepo da je organizujete kao na ES posto je forum prilicno tematski sirok.
kodi
jeste bre, kako su oni to samo originalno uradili, ja sam prosto odusevljen...
Sa1Nt
ja pretpostavljam da ce RSS-a biti, al' se trenutno sprema upgrade na novu verziju foruma pa nema mnogo poente to sada uvoditi... u svakom slucaju ce trunx to najbolje da objasni wink.gif
Trunks
U suštini je gospodin Sa1nt sve rekao.
[nq]
RSS bi bio jedan veliki plus+ !
Black Arrow
Da,bilo bi stvarno ok imati RSS... DZ RSS biggrin.gif

Jednostavno,olaksava svima pogotovo kada je neka guzva.A i svi veci foruma to poseduju biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.