CITAT (YWDS @ Jun 16 2006, 02:13)

Radim na projektu za kucnu medicinsku enciklopediju i moglo bi se reci da sam pri kraju, sto me cini vrlo srecnom...

Inace sam bila jos srecnija kada mi je receno da kolor shema ne mora da isprati onu koja je na samoj knjizi (

), a takodje je jedan od zahteva bio da sajt ne treba da reklamira knjigu toliko koliko treba sustinski da lici na sajt koji se bavi medicinskim temama i temama vezanim za zdravlje, preventivu, negu...
Volela bih da cujem komentare i sugestije i po pitanju dizajna, ali i svega ostalog...
Medicinski prirucnik 
Mozda ne odgovara slika zelenih jabuka... Takodje, malo jaceg kontrasta ne bi bilo lose, tim prew sto ce sajt koristiti i stariji ljudi sa slabim vidom. Meni se ne svidja sto su kategorije sa desne a ne sa leve strane, kako sam navikao, no to je zaista stvar ukusa, nekima bas ovako i odgovara.
Sirina sajta je malo prevelika za 1024X768, smanji za oko 30px (Mozilla Seamonkey, Gecko 1.8), jer se pojavljuje horizontalan skrol.
Malo me je iznenadio link "O izdavacu" umesto podataka o izdavacu sa linkom na sajt, idem direktno na sajt izdavaca. Dalje, I tu ide na naslovnu stranu plato.co.yu, dakle ne direktno na informacije (koje BTW mogu biti i na plato.co.yu)