Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Portret devojke
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ostale fotografske teme
maki101
Da li mi je subjektivno ova fotografija interesantna
zbog toga sto sam slikao Zenitom E jednu devojku koju znam
ili mozda i vama ima smeka presudite sami bez ustrucavanja

rade
dobar je portret. ima shmeka. svidja mi se.

mozda i zato shto me podseca na gomilu slichnih slika koje sam i sam pravio Zenitom E. eeeeeeeee, koja su to vremena bila. zatvaranje u kupatilo, crvena sijalica, shtoperica, miris fiksira.. smile.gif
Gremlin
Uuuuuuuu...

Veoma linijasto!!! Kao da si je nacrtao, a ne fotografisao. Puno pravih i izlomljenih linija. Ma totalno jak trip!!!

http://www.identity.cg.yu/temp/linije.jpg

Ewo sam nabrzinu u shopu nacrtao te linijice koje meni daju draž... ono... totalno sam se oduševio kad sam skontao šta mi se sviđa... hehehe
doomster
Све, све може да прође, али те обрве... Ужас! blink.gif Боље да их је цртала маркером.
Roy Fokker
CITAT (doomster @ Jun 14 2006, 08:53) *
Све, све може да прође, али те обрве... Ужас! blink.gif Боље да их је цртала маркером.

^^^
Co-signed. Bukvalno ne vidim fotku od obrva. huh.gif
-=: soNic :=-
qq shta uradi od obrva devojka.. pitanje je samo zashto smile.gif

fotka je ok, al i ja samo u obrve gledam smile.gif
purplejunk
Fotka ima shmek definitivno, jedino je malo lose komponovana, da si samo malo pomerio kadar u desno bilo bi bolje.
expo
Dinamicno, razigrano, veselo i optimisticki.
Volim jednostavan pristup snimanju portreta; gde je ucesce modela i autora potpuno ravnopravno, a rezultat je maksimalno naglasavanje licnosti samog modela pa i percepcije fotografa.
Primedbe u vezi obrva su pomalo napamet izgovorene i, svakako, trazenje dlake u jajetu. Ako cemo pravo i dijadema i ovi cibzari imaju isti znacaj, ako uopste imaju bilo kaka znacaj a koji bi umanjio konacnu vrednost ove fotke.

p.s
Da si je stavio 'tamo' ja bih ti dao 5 poena, ovako.. sve sam rekao.
zakd
Meni se svidja fotografija... OK je bez obzira na to kako se sminka devojka ali imam malu primedbu na crop, mako bih voleo daje vise udesno ili da se jos jednom napravi krop....
doomster
CITAT (expo @ Jun 14 2006, 15:52) *
Primedbe u vezi obrva su pomalo napamet izgovorene

Не разумем шта ти ово значи. Примедба на нешто што није естетски и природно не може бити изречена напамет. Ове обрве ем изгледају вештачки ем одвлаче пажњу од целог портрета. Извучене су крејоном! Не кажем да је фотограф крив за то. Моја примедба је упућена девојци, а фотограф је требало то на неки начин да коригује. smile.gif Можда да пљуне у марамицу и мало размаже laugh.gif laugh.gif
expo
Pa dobro, neka bude. To je do mene. Na takve detalje na fotki nikad ne obracam, preterano, paznju. Samo da ponovim - za kompletan utisak su beznacajne makar i takve. cool.gif
doomster
Ма ок, теби се свиђа, али мени одвлачи пажњу максимално, самим тим није ми безначајно, али то је мој проблем. Овде се ради и о случајном сусрету на улици с том девојком. На њој бих видео само обрве и ништа друго. Нема карактер, тј. да не будем груб и употребим неки други непримерен израз biggrin.gif Кад бих је сликавао, прво бих јој уклонио обрве laugh.gif laugh.gif
Joomla
Meni se dopada i kao sto rece purplejunk da je samo malo desno smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.