Posto kao kako cujem slikari se ne vole sa graficarima,<misle da je besmislena ili tako vec(naravno ne svi)>....Sada radim neki linorez i poslala bih VaM od skice pa i proces,sto i grafika jeste....Pa eto piTam,jer Je ovo za slikarstvo....a ja trenutno radim grafiiku vise.....?? I jos nesto,posto je svima ogranicen atacment ne znam ni da li cu moci da posaljem fotke???Mogu neku po neku pa da brisem heh. *PA ako nekoG zanima da vidi,komentarise ili sta vec vam se svidjAa??*
Aneley
Apr 13 2005, 22:00
Shalji.
DanDzi
Apr 13 2005, 22:20
sajberzvezdice kaci radove !
thnx prosek
"u svetu postoji jedno carstvo........"
*sajberstar*
Apr 13 2005, 23:51
HVALA NA podrsciiii A ne znam ja to na servere da saljem i tako ?? Smanjila sam pa evo probacu....Jedna od ostalih grafika.T U je skica,pLoce i Stampanje jednom i posle dostampavanje ove ljubicaste,ali finalna nije gotova:)Nju cu kad u petaK KADA odstampam da posaljeM.....
++K
Apr 14 2005, 00:17
kvalitet grafike mozes da vidis i po tome sto i bez finalnog prolaza izgleda dobro. Sacuvaj i poneki otisak bez te ljubicaste, meni se bas svidja ovako malo jednostavnije, malo manje shiz nego na skici...
Jel' planiras da i tu ljubicastu 'monotipises' sa dva (tri?) valjka ili ides straight?
headcutter
Apr 14 2005, 00:32
super su...
*sajberstar*
Apr 14 2005, 12:28
HVala....ma da sacuvala sam po bar jedan primerak od svacega sto je ispalo ...A ta dva ljubicasta sam dostampala na tiraz u drugom stampanju.A preko iDE ova tamna nazovi ljubicasta. Imam I taj test,ali je preko tamne,svetla ljub. na delovima,na toj ,da bi videla slaze li se evo ovako:(ova je proba isto da vidim) Tama ide kako kontura preko svega,UFff ko zna sta sam sada rekla.....A jel si me to pitao K++?????
++K
Apr 14 2005, 13:44
CITAT (*sajberstar* @ Apr 14 2005, 12:28)
Tama ide kako kontura preko svega,UFff ko zna sta sam sada rekla.....A jel si me to pitao K++????? [/color]
Otprilike. Ovo mi sad sa tim tamnim prolazom izgleda skoro kao neki suludi vitraz. Skoz mogu da zamislim isto to napravljeno od onih tiffany staklica i sa svetlom otpozadi...
Tricky
Apr 18 2005, 15:46
CITAT (*sajberstar* @ Apr 13 2005, 23:51)
HVALA NA podrsciiii A ne znam ja to na servere da saljem i tako ??
imageshack.ws
klikni na browse, ubaci sliku i onda copy-paste link u poruku
*sajberstar*
Apr 18 2005, 20:32
i Tako evo zavrsila ja tiraz,pa otpriike je ispala ovako:
lenny
May 17 2005, 11:53
hu, hu .. naaaajs. :]
Milica
May 17 2005, 13:01
Lepo lepo
DanDzi
May 18 2005, 18:35
e konacno da pogledam ..sori kasnim
totalno tvoje boje svidja mi se kako je ispalo na kraju , bash bi mogla neke serije da napravis da vidimo jos
poz~
*sajberstar*
May 23 2005, 19:45
HVALA hvala Pa da DanDzi bas tako u bojama mojim...Cekala sam trecu godinu da stampam u bojama koje ja napravim,a ne kako vecina...
I jeste serija od 5 linoreza,bas sam skoro i zavrsila tiraz...Imam jos misa,papagaja,psa i 4ptice Nije bilo dugo odgovora pa sam mislila da ne saljem vise,ali sada cu okaciti fotke poZDR*
DanDzi
May 23 2005, 19:50
ne budi blesava vec salji..usporili smo svi malo..ja jos malo imam da zavrsim nesto pa kacim
poz!
*sajberstar*
Jun 7 2005, 23:16
HEJ evo me konacno sam zavrsila sKoLu...Danas je bila ona kao izlozba skolska i taaaaako hehe ImaM 5 linoreza pa cu ih okaciti ovih dana da vidite Mada imam i ovako sve i svasta i nista,a pa videcemo.. poZDR svima*
tomashin
Jun 11 2005, 15:39
He, video sam ti radove dole u grafici, i ja zavrsavam istu shkolu.
*sajberstar*
Jun 14 2005, 04:54
A KOJI smer zavrsavas,sada si treca??? ........................... ............ ... inace,nikako da oslobodim hardDisk pa da nekako posaljem slike/fotke tesko mi ide sa tim mestom heh
*sajberstar*
Jun 17 2005, 18:58
Evo evo....Okacila sam radove,seriju linoreza Fotke su sa izlozbe,skener nemam heeeh. Bas me zanima sta mislite? A nadam se da sam ok uradila ovo sto se tice linklova ufffp
demjan
Jun 17 2005, 21:48
Ijaaaaaaaaa... Lepe mnogo lepe grafike. Ja se u ovo ne razumem, ali stvarno nikada nisam video ovakve grafike. Ja najvolim ovu drugu. Bas mi prija da je gledam.
Posto jos imam sirotinjsku dial-up konekciju jedva sam ih otvorio. Vredelo je! Pooozdrav!
impactcr
Jun 17 2005, 23:06
meni se najvishe svidja ono utisnuto sunce,zvezdica ,sta li je...a radovi su bash lepi,shareni,pozitivni 5 starz
thinker
Jun 19 2005, 02:56
ehehe sajberstar super cute grafikee ;)
senchy
Jun 20 2005, 12:11
ja vise volim suvu iglu bez skice, direktno rad na ploci...kapiram da ovo nije lose za pocetak, ali imam utisak da bi se u nekom drugom materijalu jos vise razmahala
*sajberstar*
Jun 21 2005, 03:49
pa da da ..mada bas pocetak i nije...Ali vidis cUdno je to,radiLa sam suvu iglu i to sve iz glave heeeehheeeeeeee .... senchji ..___/>^^^^^ impactor da to sto kazes..suvi zig JE:)....>*sajberstar nije SunCE demjane M Mi he da stvarno sam staviLA velike slike,nisam namernoo,he he prvi put mi je A aa da pOOOzDR i HVAAALAAAAAlaalalalalaaaaaaaa
isatche
Jun 22 2005, 11:40
Bicu neoriginalan, nekreativan i nekonstruktivan, ali bas mi se svidja ovo, mnogo je loodo
Djorzgul
Jun 26 2005, 07:04
heherehehe ja sam danas video tvoje grafike uzivo i bash su voleo bihda imam jednu veliku nazelenomzidu u svojoj sobiii...
thinker
Jun 27 2005, 13:00
ahahahah.. pa jel tako?
I ja mislim
*sajberstar*
Jun 27 2005, 19:12
heheeeeeee pa vazi DJorZguleeee,ako ti se bas svida??????ONDA kad ti je rodjendan,pa ti pozovi na tortu i dobicesPOKLON koju,lisicu????
HEJ A meni su zabranili da pisem u bbboooojiiii
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.