Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: DA Li mogu Grafike da se salju?
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
*sajberstar*
biggrin.gif Posto kao kako cujem slikari se ne vole sa graficarima,<misle da je besmislena ili tako vec(naravno ne svi)>....Sada radim neki linorez i poslala bih VaM od skice pa i proces,sto i grafika jeste....Pa eto piTam,jer Je ovo za slikarstvo....a ja trenutno radim grafiiku vise.....?? tongue.gif
I jos nesto,posto je svima ogranicen atacment ne znam ni da li cu moci da posaljem fotke???Mogu neku po neku pa da brisem heh. rolleyes.gif
*PA ako nekoG zanima da vidi,komentarise ili sta vec vam se svidjAa??*
Aneley
Shalji. smile.gif
DanDzi
sajberzvezdice kaci radove ! cool.gif

thnx prosek

"u svetu postoji jedno carstvo........" wink.gif
*sajberstar*
HVALA NA podrsciiii smile.gif
A ne znam ja to na servere da saljem i tako ?? Smanjila sam pa evo probacu....Jedna od ostalih grafika.T U je skica,pLoce i Stampanje jednom i posle dostampavanje ove ljubicaste,ali finalna nije gotova:)Nju cu kad u petaK KADA odstampam da posaljeM..... biggrin.gif
++K
kvalitet grafike mozes da vidis i po tome sto i bez finalnog prolaza izgleda dobro. Sacuvaj i poneki otisak bez te ljubicaste, meni se bas svidja ovako malo jednostavnije, malo manje shiz nego na skici...

Jel' planiras da i tu ljubicastu 'monotipises' sa dva (tri?) valjka ili ides straight?
headcutter
super su...
*sajberstar*
biggrin.gif HVala....ma da sacuvala sam po bar jedan primerak od svacega sto je ispalo ...A ta dva ljubicasta sam dostampala na tiraz u drugom stampanju.A preko iDE ova tamna nazovi ljubicasta. Imam I taj test,ali je preko tamne,svetla ljub. na delovima,na toj ,da bi videla slaze li se evo ovako:(ova je proba isto da vidim) rolleyes.gif Tama ide kako kontura preko svega,UFff ko zna sta sam sada rekla.....A jel si me to pitao K++?????
++K
CITAT (*sajberstar* @ Apr 14 2005, 12:28)
Tama ide kako kontura preko svega,UFff ko zna sta sam sada rekla.....A jel si me to pitao  K++????? [/color]
*

Otprilike. Ovo mi sad sa tim tamnim prolazom izgleda skoro kao neki suludi vitraz. Skoz mogu da zamislim isto to napravljeno od onih tiffany staklica i sa svetlom otpozadi...
Tricky
CITAT (*sajberstar* @ Apr 13 2005, 23:51)
HVALA NA podrsciiii smile.gif
A ne znam ja to na servere da saljem i tako ??

imageshack.ws

klikni na browse, ubaci sliku i onda copy-paste link u poruku smile.gif
*sajberstar*
i Tako evo zavrsila ja tiraz,pa otpriike je ispala ovako: rolleyes.gif
lenny
hu, hu .. naaaajs. :]
Milica
Lepo lepo smile.gif
DanDzi
e konacno da pogledam ..sori kasnim

totalno tvoje boje tongue.gif
svidja mi se kako je ispalo na kraju , bash bi mogla neke serije da napravis da vidimo jos smile.gif

poz~
*sajberstar*
HVALA hvala
Pa da DanDzi bas tako u bojama mojim...Cekala sam trecu godinu da stampam u bojama koje ja napravim,a ne kako vecina...

I jeste serija od 5 linoreza,bas sam skoro i zavrsila tiraz...Imam jos misa,papagaja,psa i 4ptice biggrin.gif Nije bilo dugo odgovora pa sam mislila da ne saljem vise,ali sada cu okaciti fotke laugh.gif
poZDR*
DanDzi
ne budi blesava vec salji..usporili smo svi malo..ja jos malo imam da zavrsim nesto pa kacim

poz!
biggrin.gif
*sajberstar*
HEJ evo me konacno sam zavrsila sKoLu...Danas je bila ona kao izlozba skolska i taaaaako hehe biggrin.gif laugh.gif
ImaM 5 linoreza pa cu ih okaciti ovih dana da vidite smile.gif
Mada imam i ovako sve i svasta i nista,a pa videcemo..
wink.gif rolleyes.gif poZDR svima*
tomashin
He, video sam ti radove dole u grafici, i ja zavrsavam istu shkolu.
*sajberstar*
A KOJI smer zavrsavas,sada si treca???
........................... ............ ...
inace,nikako da oslobodim hardDisk pa da nekako
posaljem slike/fotke
tesko mi ide sa tim mestom heh laugh.gif
*sajberstar*
Evo evo....Okacila sam radove,seriju linoreza
Fotke su sa izlozbe,skener nemam heeeh. Bas me zanima sta mislite?
A nadam se da sam ok uradila ovo sto se tice linklova ufffp

demjan
Ijaaaaaaaaa...
Lepe mnogo lepe grafike. Ja se u ovo ne razumem, ali stvarno nikada nisam video ovakve grafike.
Ja najvolim ovu drugu. Bas mi prija da je gledam.

Posto jos imam sirotinjsku dial-up konekciju jedva sam ih otvorio. unsure.gif
Vredelo je! wink.gif
Pooozdrav!
impactcr
meni se najvishe svidja ono utisnuto sunce,zvezdica ,sta li je...a radovi su bash lepi,shareni,pozitivni smile.gif 5 starz
thinker
ehehe sajberstar super cute grafikee ;)
senchy
ja vise volim suvu iglu bez skice, direktno rad na ploci...kapiram da ovo nije lose za pocetak, ali imam utisak da bi se u nekom drugom materijalu jos vise razmahala wink.gif
*sajberstar*
pa da da ..mada
bas pocetak i nije...Ali vidis
cUdno je to,radiLa sam suvu iglu i to sve iz glave
heeeehheeeeeeee ....
senchji ..___/>^^^^^
impactor da to sto kazes..suvi zig JE:)....>*sajberstar nije SunCE
demjane M Mi he da stvarno sam staviLA velike slike,nisam namernoo,he he prvi put mi je A aa da
pOOOzDR i HVAAALAAAAAlaalalalalaaaaaaaa wub.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif happy.gif
isatche
Bicu neoriginalan, nekreativan i nekonstruktivan, ali bas mi se svidja ovo, mnogo je loodo smile.gif
Djorzgul
heherehehe
ja sam danas video tvoje grafike uzivo
i
bash su biggrin.gif
voleo bihda imam jednu veliku na zelenom zidu u svojoj sobiii...
thinker
ahahahah.. pa jel tako?

I ja mislim wink.gif
*sajberstar*
heheeeeeee pa vazi DJorZguleeee,ako ti se bas svida??????ONDA kad ti je rodjendan,pa ti pozovi na tortu i dobices POKLON
koju,lisicu???? happy.gif

HEJ A meni su zabranili da pisem u bbboooojiiii sad.gif sad.gif blink.gif mellow.gif unsure.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.