paaa...dacu ti iskreno misljenje i sugestiju. Ja licno ne vidim dovoljno dobro o cemu se radi. trebao si da aparat nakrenes vise ka zemlji, i da se udaljis. Tako bi se video pod, ulaz u onu kucicu izmedju, i vise od samog koloseuma. Ovako je nejasno, i neefektno, barem meni.
expo
Apr 9 2006, 06:19
Moderno Mislim, tako si to odradio. mnogo mi se svida koncept, odlicna kompozicija. Podseca me na knjigu ili jos bolje, na neki poluotvoren katalog.Nema veze sto, bas, ne asocira na koloseum. Sjajno Dao sam sebi malo slobode:
DuleF
Apr 9 2006, 08:57
Slobodno, posluzi se! Nisam hteo da slikam Koloseum kakav je na svakoj razglednici, mislim da je ovako interesantnije. Pozzzz!
Strider
Apr 9 2006, 11:26
ma ok je to, ali mislim da si trebao da uhvatis barem deo poda, i da se makar malo udaljis, to je moje misljenje. ram je dobra ideja, smiruje kompoziciju.
Asian
Apr 9 2006, 13:10
nije lose al bolje je u coloru! Kad si bio na ekskurziji? Bio sam proslog maja...
DuleF
Apr 9 2006, 16:09
Pocetkom oktobra, na maturskoj ekskurziji, po Veneciji, Firenci, Rimu, Sieni, Veroni, i mnogim malim mestima...
DuleF
Apr 9 2006, 16:10
Da, u pravu si za pod, trebalo je da ga ukljucim. Sad bas gledam...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.