Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: {WIP} Panonius
Dizajn Zona > Galerije > Interaktivni dizajn
Andrej*
Evo, nakon par mjeseci dogovora i par tjedana rada lansirali smo (skoro) novi panonius portal.

http://www.panonius.com

Sajt je baziran na modificiranom txp-u, html i css treba još dotjerat naravno. Svi komentari, sve kritike, loše i dobre su dobrodošle.
gStyle
odlicno izgleda. nemam komentara, samo pohvale.
Denis_Radenkovic
Pohvale za Txp smile.gif.

Nejasno je o cemu je ovaj sajt i sta je Panonius? Na osnovu forme sajta, pre bih rekao da se radi o community blogu nego portalu, mada mozda je u pitanju samo ime.

Top navigation "Naslovna Forum Disclaimer Galerija" deluje kao jedna dugacka rec. Trebalo bi da postoji vise prostora izmedju linkova.

Slika u headeru bi mogla da bude nesto vedrija. Takodje ne bi bila losa ideja de se header razlikuje od sekcije do sekcije.

Linkovi u desne dve kolone bi trebalo da imaju ili bullet image, ili pak vise razmaka izmedju pojedinacnih linkova.

Gde se nalaze RSS i ATOM ?

Footer ?

Atmosfera na sajtu je sumorna. Mozda plava pozadina suvise zatvara i ako bi ste upotrebili bar jos jednu boju verovatno da bi to doprinelo da sajt malo zivne... dunno.
Andrej*
CITAT (g-style @ Mar 4 2006, 03:21)
odlicno izgleda. nemam komentara, samo pohvale.
*

Footer je u izradi i naravno, rss i atom će biti, polako. Zamisao je bila napravit kao komjuniti blog, i onda se to sve zapravo preusmjerilo kao portal...

Više ljudi reklo mi je da je malkoc sumoran sajt i trenutno radim na tome, headeri će biti izmjenjivi, tj. kompletan sajt imati će par templejtova.
[nq]
Nije lose za pocetak, jest malo sumorno, no siguran sam da ce biti bolje.
Meni se ime domena jako svidja!!! Super je.
ne znam nista
Sto si zanemario IE...
malo nije fer

svidja mi se heder
Andrej*
CITAT ([nq�)
,Mar 4 2006, 15:10]
Nije lose za pocetak, jest malo sumorno, no siguran sam da ce biti bolje.
Meni se ime domena jako svidja!!! Super je.
*

Ma sredio sam IE samo što se opet nešt poremetilo.
LyoShi
Logo je mutan - izgleda prljavo, kao i ivice header-a. Previše si ga optimizovao (smanjio kvalitet zarad veličine fajla)

Malo ljudi zna šta znači portal, tako da padobrancima neće biti jasno o čemu se radi na sajtu.
Andrej*
CITAT (LyoShi @ Mar 8 2006, 01:14)
Logo je mutan - izgleda prljavo, kao i ivice header-a. Previše si ga optimizovao (smanjio kvalitet zarad veličine fajla)

Malo ljudi zna šta znači portal, tako da padobrancima neće biti jasno o čemu se radi na sajtu.
*

Znam da sam previše optimizirao, poradit cu na tome. Polako će sajt dobiti "portalski" izgled iako to ne želim u potpunosti.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.