Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: [RAD] Peronska nadstrešnica
Dizajn Zona > Specijalni forumi > 3D i modelovanje
Albatros
Ahem, evo jednog rada sa faxa - u pitanju je nekakva peronska nadstreshnica. Projekat, model, render, pozadinska fotka itd. sve je radjeno od nule. U pitanju je Max, Rhino (za reshetku, linijski model) Vray, PS...

Scena je ostala malo preznjikava, stakla na vozovima mogu bolje, ali vremena za vishe nije bilo.
braknur
Gotivan je rad.Prva mi je favorit,mogao si da napravis postolje za konstrukciju.
Cek da pogodim...stadion u Minhenu wink.gif
Albatros
Paaa, ne toliko onaj olimpijski, koliko ovaj novi, Allianz arena. Ali samo shto se tiche materijala. Inache, ideja je... iz glave smile.gif
okmijun
samo jedna mala (nebitna uopste) primedba:
-stavi na onaj deo gde se zabada u zemlju neku betonsku stopu i neki celicni zglob da se oslanja preko njega, inace verovatno si vec zavrsio?
Albatros
Jeste, fali neka stopa, neshto, primetio sam... Falie i neke kugle na mestu spajanja shtapova, kad sam vec u radu rekao da se spajaju kuglama. Danas predajem, a treba da se odradi josh jedan deo, tako da nema vremena za cinculiranje slika.

Mada mi se scena dopada kako je ispala, mozda je dovrshim jednog dana. Ima neku atmosferu, malo pusto, napushteno. Nije mi bila namera tako, ali sada kada je tako ispalo, mozda bi je izgurao u tom pravcu. Dodao neke papire koje lete, klupe (razvaljene), i josh neki mobilijar, uprljao sve to. Eventualno jednog choveka kako cheka, ledjima okrenut... Hmmm smile.gif Ali jednog to jednog dana...

Evo i dva konceptualna:

Pozdrav!
ApuNahasapinapetalon
e ljudi, postoji arhitektura forum, sto ne postujete tamo?!
Albatros
Ja sam ovo postovao ovde da bi komentarisali model/render a ne projekat. E sad, ako tu i tamo uleti neshto shto se odnosi na arhitekturu, shta cu biggrin.gif

A ako treba poslacu i na arhitekturu, mada mislim da o ovakvom projektu koji nema nishta osim krova smile.gif, niti ima konkretnu lokaciju, nema bash mnogo shta da se komentarishe.
pailhead
Definitivno morate odvojiti ove dve teme!
Postoji forum za arhitekturu, i bez obzira ako je neko autor i projekta i 3d prezentacije, ovde komentarisite iskljucivo 3d prezentaciju.
Albatros
Ok, da ne bude dalje zabune. Svoje komentare na 3d ostavite ovde.

Svoje komentare na temu arhitekture ostavite ovde:

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=11569
aleksandar.xyz
Ово је мноого лепо. Мада архитектура јесте... истовремено је и 3Д моделовање.

Ово је збиљно добро!
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.