Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Kisha... :(
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
3dM@niak
Evo, bio sam tuzan i depresivan juce uvece dok je padala kisha... Ovo sam nacrtao, i meni se svidja, da ne mislite da stavljam kao zvrlju....
Recite kako vam se cini, i slobodno dajte kritike (konstruktivne, naravno wink.gif rolleyes.gif ) biggrin.gif
3dM@niak
Izvinite zbog kvaliteta, nemam skener, vec sam fotografisao crtez, pa sredio malo u fotoshopu... Nishta nisam menjao, samo sam ubio boju od svetla, i malo doterao kontrast da ne bude mutno...
Evo i malo blaze varijante...
ciro
Pa, i nije nesto.... Mada, ima nesto u svemu ovome sto je karakteristicno samo za tebe i to mi se svidja (postoji tu neka prica koju vredi razvijati), ali je crtez daleko od dobrog. Moras da radis na studioznosti.
Isuvise je slobodan, u negativnom smislu, jer nije obracana paznja na osnovne stvari, cak i kada je u pitanju deformacija, a nije dobro raditi deformaciju koja nema opravdanje.
Mozda ovo moze da se iskoristi kao gruba skica za nesto sto treba da bude mnogo bolje.
Ajd probaj tako nesto...

Konkretno, upao mi je u oci prozor na desnoj zgradi koji ne prati deformisani zid, i nejasna perspektiva istog zida. Mora bolje.
3dM@niak
ok, pokushacu ponovo... hvala na korisnoj kritici... smile.gif
skvo
hm...
pa radila sam dosta ilustracija za decu ...
i tu donekle pravila nema shto se tiche pracenja linije i izuzimanja deformacijaraznih vrsta...
slazhem se da svaka deformacija mora imati razlog..i svrhu ...
al ja sam ovaj rad posmatrala
tako ...kao da si to sve radio smishljeno ...koliko god to spontano bilo..
sad ako greshim..reci..

meni se dopada...iskrivljenost veoma ...
i chak taj prozor ...jeste nevaljan..al ...meni ne bode ochi toliko ..

meni se sve uchinilo jako simpatichno
i zanimljivo...al treba nastaviti prichu..
mislim da bi mogla biti jako interesantna

poz
3dM@niak
Hvala na komentaru smile.gif Jesam radio smisljeno, imao sam ideju, pa sam po tome radio... spontano sam stavio detalje i tako, ali sama ideja je smisljena pre crtanja...

Pokusavam sad da uradim neshto slicno .. videcemo shta ce da ispadne...
ciro
Go for it, moram da priznam da sam nestrpljiv da vidim sta ce da ispadne od svega toga....
jovbranko
Vrlo mi se svidja. Naravno, smatram ovo pocetkom. Nadam se da ces izgurati do kraja, i ja bih voleo da vidim kako ce sve da se zavrsi. smile.gif

Pozdrav.
siluet
veoma zanimljiva ideja,mada deluje malo konfuzno i haotichno wink.gif pokreti su ti prilichno nesigurni,ali vidi se da se trudish i to je za svaku pohvalu,samo nastavi da radish jer cesh jedino tako videti napredak biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.