Dragan Babic
Feb 17 2006, 00:54
Herbiv.org je konačno live. Sori što ste čekali.

Komentari, sugestije, kritike??? Tear it apart.

Svestan sam da ima propusta oko funkcionalnosti (search ne radi za sada na primer), radimo na tome.
Hvala unapred.
Gospodin Branislav
Feb 17 2006, 01:10
ja se prijavih na rss. Zhuto mi odvlachi pazhnju od sredine, pa me presekao valda Znunami banner? pa je onda doshlo ono shto treba sadrzhaj. inache jedva chekam da vidim kako cje izgledati zavrshen ssajt.
Dragan Babic
Feb 17 2006, 01:23
Sta cekas bre? Krsti ga!

Ko ce da ubode prvi komentar?
Gospodin Branislav
Feb 17 2006, 01:26
CITAT (Dragan Babic @ Feb 17 2006, 01:23)
Sta cekas bre? Krsti ga!

Ko ce da ubode prvi komentar?

i don't get this?
Krstio sam, raviole! Od sada me možeš zvati kume.

Smeta mi siva površina na naslovnoj, gde je Google Ad trenutno. Možda je header malo veliki na uštrb sadržaja (sočnih recepata). ČPP - Rules!
Ilija Studen
Feb 17 2006, 03:54
Nekome se svidelo 9 pravila

Ne znam zašto, ali meni se nikad nije sviđao takav layout. Uostalom, ko sam ja da govorim o dizajnu.
Btw, sve pohvale za projekat.
Dragan Babic
Feb 17 2006, 09:26
@ Ilija:
Heh, pomalo je u tom stilu, ali nikako ne bih rekao da kriticno lice. Ni ja nisam nesto posebno fan Rundle-ovog dizajna (mislim da je on odgovoran za 9rules?) ali ovde sam isao na candy look, srecni smo, surfujemo webom, tralalalala... Pomenuh ja to negde vec ako se ne varam...
@ kai:
Na mestu adsensea ce da dodju lepi banneri jakih boja kasnije, da daju kontrast toj tamno sivoj. Odvratno je kada G prikaze reklamu javnih sluzbi....
gStyle
Feb 17 2006, 15:03
home page izgleda odlicno!
unutrashnje stranice su po meni malo loshije izvedene.
inace sajt izgleda znatno loshije na 1600x1200 nego na npr. 1024x768.
mozda bi trebao da fixirash layout po shirini.
btw ” Ovo te garantovano nervira. “ - O DA!!!
Dragan Babic
Feb 17 2006, 16:06
super si me podsetio na max-width Nemanja, to se provuklo. Opet, ko surfa na toj rezoluciji treba ga...

sala.

hehe, ima "zanimljivih" tih quoteova, u najmanju ruku "zanimljivih".
milano
Feb 17 2006, 18:09
Meni se ovo jako svidja.
Skroz je web 2.0 layout.
Ne bih da preteram, ali ovo je mozda i najbolji rad koji sam viseo na zoni.
komentari:
1) treca kolona (Herbiv.org preporučuje...) mrsh napolje. Ovo je licni stav, mislim da 3 column layout utice na razumevanje sadrzaja. Deluje prenatrpano.
2) Sirina layouta. Ne volim da se sajtovi sire preko celog ekrana. (u rezolucijama 1024+)
3) Ne znam da li ti je layout fluidan, ja sam smanjio browser na 800x600 i imao sam dosta horizontalnog skrola
4) Text font. Velicina: taman. Mozda bih malo smanjio line-height.
5) pohvale za validan XHTML
Dragan Babic
Feb 17 2006, 18:27
Hvala na kritikama milano, krbam se sa sirenjem, ogranicicemo sa max-width a IE ko sisa, u njemu neka se siri koliko moze.
Treca kolona nazalost ce morati da stoji, bannere negde moramo staviti, ionako se nece protezati do dna nikada, mozda bude 5-6 bannera max.
Evo sada namestih search, ali nemam vremena za stilizovanje, moram na koncert
Andrej*
Feb 17 2006, 19:54
Evo dobih newsletter. Odličan dizajn i sistem sajta, jedino me font malkoc iritira u gornjoj navigaciji, nije dovoljno čitak... I hover fonta na donjoj navigaciji je loš ( nevidi se uopće ). Inaće, sve 5. Good work.
darche
Feb 18 2006, 23:18
CITAT (milano @ Feb 17 2006, 18:09)
Meni se ovo jako svidja.
Ne bih da preteram, ali ovo je mozda i najbolji rad koji sam viseo na zoni.
komentari:
Pozdrav Dragane, ovo misljenje stvarno delim sa Milao-om....
Totalno nesto novo, dobro... nastavi dalje pa da svratim cesce
"respect" za ovo... i za "Dnevnik"... imas dobar "Style" - koji karakteristise tvoje
radove, ostaju prepoznatljivi a nemoze da se kaze da su svi isti... prati tu liniju...
pozdrav..
aleksandarciz
Feb 19 2006, 22:22
ODLICNO !!!
Jedina zamerka da se u "kategoriji recepata" linkovi slabo vide na a href.
Pozdrav.
luxmobil
Feb 19 2006, 23:03
1. Dizajn mi se mnogo sviđa
2. na 1280x1024 izgleda mnooooogo rašireno i tekst je u 2 reda(max width mi se ne sviđa)
3.Glavna navigacija je dole u sredini(možda i nije glavna)
4. zbunio sam se kad sam ugledo sajt trebalo mi jedno 10 sekundi da shvatim o čemu je sajt zbog 3.
5. ČPP??????? kapiram ali prvi put čujem i zvučni glupo(sory)
6. Sve u svemu sviđa mi se i svaka čast
Dragan Babic
Feb 19 2006, 23:43
Koliko god meni bilo smesno to CPP ljudima izgleda bas smeta
Sajt nije namenjen "first-timer" korisnicima tako da je nav u footeru po meni korektan. Onaj ko posecuje sajt po vise puta na dan nece da mu je pred facom navigacija koju ce znati napamet, a na njih ciljamo.
OVO JE ODLIČNO !
Stvarno ti svaka čast ! Dizajn super, Kod perfektno čist...Prava stvar...Way to go
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.