Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Sretan
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ostale fotografske teme
Mirac
Evo i cice u sretnom izdanju..

10D, sigma 24-70 f/2.8

blackshtef
A majke ti smile.gif E, nemoš vjerovat, odma sam i ja osjetio neku sreću, baš sam sretan smile.gif
Baš mi drago radi njega, vidit ga da se smije smile.gif

Za fotku nemam nekih komentara, tu ima i kompetentnijih ljudi od mene da komentiraju tehničku izvedbu, mene je deda oduševio i to je to smile.gif
istankov
odmah mi je izmamio osmeh !!!
SUPER
maxer
Uuuuu, dooooobraaaa !!!

Bravo.

Strava dobro je ispalo, bas po mom ukusu. Svaka cast.
macho
svaka cast Mirac! svaka cast.. ajde podijeli sa nama i obradu nemoj da si stipsa smile.gif
Obican_Deterdzent
Fenomenalno.
Mirac
CITAT (macho @ Feb 14 2006, 00:08)
svaka cast Mirac! svaka cast.. ajde podijeli sa nama i obradu nemoj da si stipsa smile.gif
*

smile.gif .. Ma stvarno nisam radio nista sto vec nisam napisao. Dodge i burn tool. Onaj magicni clarify u Paint shop prou i to je to.. Zvuci kao da nesto skrivam, ali stvarno nije.. biggrin.gif

Pozdrav
supersonic
superiška smile.gif
kameni
Odlicna, bas zraci pozitivnom energijom.
operater 04
fotka definitivno zrači pozitivno,ali bih voleo da ćujem neki komentar u vezi sa kompozicijom. da li bi neko drugačije rešio to pitanje?

ps. čisto edukacije radi
VladaM
Fotografija je fenomenalna.
Malo mi je velika za monitor, mislim da bi je trebalo gledati na nekom zidu.
Da ne zaboravim, deda je genije.
Pozdrav,

Vlada
kameni
CITAT (operater 04 @ Feb 14 2006, 11:08)
fotka definitivno zrači pozitivno,ali bih voleo da ćujem neki komentar u vezi sa kompozicijom. da li bi neko drugačije rešio to pitanje?

ps. čisto edukacije radi
*

Ja bih npr. napravio kvadratni format i prilagodio da gornja trecina bude u liniji ociju, mislim da bi bila malo efektnija 'pravo u oci'.

p.s. Nije nikakva edukacija nego moja vizija.
Mirac
CITAT (kameni @ Feb 14 2006, 11:18)
Ja bih npr. napravio kvadratni format i prilagodio da gornja trecina bude u liniji ociju, mislim da bi bila malo efektnija 'pravo u oci'.

p.s. Nije nikakva edukacija nego moja vizija.
*

I vizija ti je super, nikad mi to ne bi palo tako cropnuti ili kadrirati.. TNX na hintu

Lp Mirko
Dragisa
Da nije isti dedica, rekao bih dijametralno suprotan karakter. Cudo jedno sta fotografija moze da napravi od coveka.
purplejunk
Baš ne volim da dajem banalne komentare, ali - odlično. Bez zamerki smile.gif
DamirK
Svaka cast, super slika.
Jedino mozda resiti se onih pregorelih delova na vrhu, ali meni ne smeta. Svaka cast!
c[Y]bo
Salute
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.