Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Hall of F/Shame
Dizajn Zona > DZ diskusije > Advertajzing
Stranice: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
mulder_
A jel nije ono komentator boksa? Runde? Ili mi holesterol preplanule kozice praseta udario (i) u oci ?
Ne svidja mi se reklama. Ideja ja u sustini dobra ali mi realizacija nikako ne ide...plus ton koji iritira vec posle "premijerno" odgledane reklame.

CITAT (neu3no @ Dec 22 2007, 18:28) *
Grand Turbocinno. HOF al sa zadrškom.

Naime sve mi se dopada. Design pakovanja, kvalitet produkcije, ideja u novoj reklami. Jedino je šteta što su preterali sa fudbalskim komentatorom. Trebalo je to da bude smireno jedno takmičenje u kome pobeđuje devojka koja sebi napravi turbocinno. Ovako, lepa produkcija, lepa slika, ali ton bi najrađe potpuno utišao.

Šteta. Inače bi reklama bila za ponositi se njome ukoliko je rađena kod nas.
frenchman
^ Ja sam nekako neopredeljen prema toj reklami, nesto kao da mi fali da bude stvarno ok. Jedan prijatelj je primetio da su trebali da uzmu neki opste poznati komentatorski glas, iako se meni cini da u reklami glas daje jedan lik sa Sportkluba. Tipa Milojko Pantic, ili mladje snage, Aleksandar Stojanovic (doduse, njega su iskoristili za KitKat), Milos Saranovic, mozda Gojko Andrijasevic biggrin.gif ... Mada, fakat je da bi ovde legao bas neko ko je radio boks meceve, kao sto je bio laka-mu-crna-zemlja Nikitovic ili ovaj Mehmetovic ili kako se vec zove, sto radi one ribolove po Sibiru, ali i pored toga, mislim da mi to ne bi puno promenilo stav prema reklami.
frenchman
Da iskoristim jos malo vremena pre ispitnog roka, pa da pobrojim neke favorite, sto hocu da uradim jos od prosle godine. Mislim da ih treba navesti, da zasluzuju da udju na izbornu listu za 2007...

Hall of 4-

Outdoor

Mars Delight - u NS se mahom na bus-stanicama pojavila reklama za doticni Mars proizvod, pretpostavljam i u ostalim gradovima. Ono sto mi je privuklo paznju jesu slogani koji su za svaki plakat razliciti, koji imaju jasno izrazen zenski emancipatorni ton, uslovno receno. Dakle, slatkis namenjen zenskoj populaciji. Svojevremeno je chikashki Leo Burnett uradio nesto slicno, doduse integrated kampanju sa jednom potpuno drugom zenskom temom i mnogo bolje odradjeno (vise potrazite na njihovom globalnom sajtu), a ovo domace me malo, bledo podsetilo na to. Onako, izvuklo je osmeh dok sam citao te poruke. Ono sto me je navelo da mu dam 4- nije slabiji kvalitet u odnosu na pomenutu LB kampanju, vec razocaranje kada sam video tvc, koja nema ni slovo tih slogana i cak ima onu zavodnicku almodovarovsku muziku (iako je to portishead), koja povlaci opet seksualno potcinjenu zenksu ulogu u drustvu. I osnovni slogan "jedinstveno hrskav, iznenadjujuce nezan" (whatever), srozava na slabu trojku, ali ostajem pri 4- jer je outdoor dobar, i pored cinjenice da je sve ostalo vrlo traljavo odradjeno, mislim da predstavlja ipak mali proboj, pomak kod nas kada je u pitanju oglasavanje za tako neki mali i svakodnevni prozivod.

Video sam da je bilbord koji je pratio kampanju Doncafe za novu fabriku kafe vec dodat, samo cu reci da su jako dobri, ali da je moj dozivljaj da su mozda malo suvise tamni u odnosu na samu reklamu, pa ga onaj donji beli deo sa natpisom "Doncafe, nova fabrika" malo sece, iako mi je jasno da nije bilo boljeg resenja kako da se dizajnerski to ukomponuje. Dodatak obrazlozenja sledi dalje u tekstu.

Plazma Pusti korak bilbord
- onaj sa odsjajem na retrovizoru. Simpa je momenat sa pesackom zebrom u obliku plazma keksa, ali to povlaci i neke asocijacije za sobom. Zgrade sa strane grade dobru perspektivu, a ima i amelipulenicne tople boje, pa u odredjenim (sivim betonskim) delovima grada delovao je vrlo osvezavajuce. Zajedno sa prethodnim Doncafe skoro da mogu da kazem "predeo slikan bilbordima" smile.gif. Ali stvarno, ova dva primera pokazuju da bilbordi mogu biti mnogo vise od reklame. Zbog toga mozda moze da im se da i 5-. Ipak, 4- zbog ostatka kampanje i doticne asocijacije.

TVC

Unicredit Bank sa Milenom Pavlovic
- malo osvezenje u odnosu na one "Nema dobrih vesti" varijacija. Mada, reklama je dobra upravo zbog Milene. Inace, nije nista posebno, ali u odnosu na prethodne je solidan skok na bolje, pa zato 4-.

Mislim da sam imao jos koji predlog, ali sad nista...

@ CC
predlazem da se Turboccino isto stavi na spisak, jer je poceo da se prikazuje u 2007-oj, a i komentari su poceli tada, cini mi se. Ne znam kako je sa Lav 7 pivom, ali i ono je pocelo sa oglasavanjem 2007.
Christopher Carrion
Biće ubačeni, bez brige.

HoS - Užasna reklama za Orbit sa "zubima čistijim od savesti" - ona što priznaje da je ukrala kocku u prvom razredu... blink.gif
kodi
CITAT (Christopher Carrion @ Jan 15 2008, 02:57) *
HoS - Užasna reklama za Orbit sa "zubima čistijim od savesti" - ona što priznaje da je ukrala kocku u prvom razredu... blink.gif

pa ono je bre i na papiru nebulozno do kraja, izvedbu stvarno ne smem da komentarishem smile.gif
headcutter
Nisam otvarao ovaj topic odavno... ali bas htedoh da stavim u hos orbit i turbocino...

Za orbit je manje vise svima jasno ali turbocino... sta je poenta... ostati budan na poslu umesto ostalih sto spavaju na poslu? da nasim nadredjenima je samo bitno da smo budni (akteri samo sede u fotelji, ne rade nista), da se u srbiji radnici izrabljuju do iznemoglosti... mislim stavis ovo pored nes kafe gde se tip smeje stvarima koje je video usput tek kad popije prvu kafu i shvatis da su nasi ljudi retardirani, odnosno da dobro pocnu sa idejom ali kad dodje do realizacije... down the drain...
Candy Guru
mda... prizor tamnih prozora, prazne kancelarije, i sirotice koja pokushava da udovolji izrabljivacha dopingujuci se konjskom dozom kofeina, kod mene bar, izaziva vrlo jasna negativna osecanja.
Vintertid
HoS: sve VIP reklame. IMHO potpuno promasen pokusaj koketiranja sa mladom generacijom. Likovi u reklama gomila egoisticnih hedonistickih kretena kojima je bitno samo svoje zadovoljstvo (ona dva skota sa vencanjem - muska i zenska varijanta, i ona antipaticna crvenkapa koja svojim "necu da mi prodajete zvaku" stavom gotovo otvoreno poziva na "otkidanje od k."). Kad sam kupovao karticu pre mesec dana, namerno sam uzeo kod drugog operatera, takav efekat su ove reklame imale na mene.

HoF: cale u reklami za Lav pivo. Ne pijem pivo, ali reklama je bas simpaticna.
bobtail
CITAT (the @ Jan 3 2008, 13:07) *
ne znam da li ste već spominjali negde (nisam pronašao) ali reklama za lav pivo sa sloganom "nekad moraš biti zaista jak" ili tako nekako.
gotovo sam siguran da su je iskopirali od negde ali svejedno - lik koji je odglumio ćaleta zaslužuje HOF.

nismo iskopirali. mejd in belgrejd 100%
smile.gif
mulder_
HOF Radio reklama za Toshiba lap top racunare...a taman sam pomislio da cu doveka biti osudjen na coko smoki pesmu
Christopher Carrion
HoF - Axe dezodorans Neodoljivi čokoladni čovek. Bizarno sjajno. smile.gif
Trunks
Ne znam jel spominjana i znam da nije domaća produkcija, ali Kit Kat fudbal reklama me uvek nasmeje. Nema "wow' efekta, ali jednostavno i pozitivno u svakom slučaju. smile.gif
Christopher Carrion
^ I odličan je kasting. Inače, mislim da je reklama još iz doba svetskog prvenstva u fudbalu, verovatno je pomenuta.
neu3no
CITAT (Christopher Carrion @ Feb 27 2008, 00:04) *

AXE imaju neverovatne reklamice. Redovno su najluđe.
okmijun
CITAT (headcutter @ Jan 27 2008, 17:39) *
Nisam otvarao ovaj topic odavno... ali bas htedoh da stavim u hos orbit i turbocino...

Za orbit je manje vise svima jasno ali turbocino... sta je poenta... ostati budan na poslu umesto ostalih sto spavaju na poslu? da nasim nadredjenima je samo bitno da smo budni (akteri samo sede u fotelji, ne rade nista), da se u srbiji radnici izrabljuju do iznemoglosti... mislim stavis ovo pored nes kafe gde se tip smeje stvarima koje je video usput tek kad popije prvu kafu i shvatis da su nasi ljudi retardirani, odnosno da dobro pocnu sa idejom ali kad dodje do realizacije... down the drain...

Da, a atmosfera u kancelariji je tipa 22:30, bas "sindikalana" poruka. Radi za gazdu dok ne umres i ostani budan sa kapcima na cackalicama.
DraganB
ne znam da li ovo treba ovde da se pise, ali eto...
sad sam isao iz radnje i vidim bilbord za EnciMenci (prodavnicu opreme za bebe - odeca, igracke itd.) i promovisu varijantu 'kupis kolica i dobijes neki bonus kupon ili tako nesto' sa sloganom 'Kes, kolica...'! mislim, STVARNO, eeej, kes kolica... ja se zgrozio...
okacicu sliku popodne ako mi ne verujete...
lepotica
CITAT (Christopher Carrion @ Feb 27 2008, 00:04) *

HoF - Axe dezodorans Slazem se! Pogodili su ga BAS!

HoS - Puma: Until then ... Bilbord pored moje zgrade mi svaki dan bode oci! Pokrijte ono Puma pa realno iskomentarisite reklamu. Gledala sam i trailer kako je pravljena, ubise se promovisuci POZANATOG director-a, poznate igrace, kako su "nalepili" njihove face na modele, snimali ih ispred green screen-a ... klasicna skola compositing-a, a opet spot (gledala sam HD(1280x720) verziju detaljno, frejm po frejm) kao video igrica na nekom prosecnom racunaru, brzi kadrovi, 1000% vidjene scene sa fudbalerima, animacija igraca nista posebno. A POENTA ... SRANJE!

Po meni totalni promasaj. Da, bas ce neko u buducnosti da podredi svoje zdravlje/zdrave noge i ugradi vestacke/kiberneticke, kakve li vec, SAMO ZBOG FUDBALA. Ma daj molim te ... a do tad da kupimo njihove najnovije kopacke ... SRANJE!

PS: Izvinjavam se zbog S..... ali dodje mi da polomim ovaj bilbord.
LuckyBug
^
Uh,nisam video billboard ali je video definitivno HOS,cak je i pomalo sick cela ta ideja.
frenchman
^ Meni te noge izgledaju kao bataci... blink.gif I stvarno nema nikakvu poentu.
DraganB
HOF - Wilkinson fight for kisses
bobtail
coca-cola "it's mine!"

kada vidim ovako neshto, bude mi bash teshko kad se setim shta mi po beogradskim agencijama radimo...okej, jeste da koshta sto miliona nechega...ali ipak...priznajmo da nije sve SAMO u budzetu...

ovo je za "hall of nedostizhno"

http://creativity-online.com/work/view?seed=iYsDLj0F
Wolfer
CITAT (DraganB @ Mar 3 2008, 09:54) *
sad sam isao iz radnje i vidim bilbord za EnciMenci (prodavnicu opreme za bebe - odeca, igracke itd.) i promovisu varijantu 'kupis kolica i dobijes neki bonus kupon ili tako nesto' sa sloganom 'Kes, kolica...'! mislim, STVARNO, eeej, kes kolica... ja se zgrozio...

A da, to ja video na Bulevaru Kralja Aleksandra... "Kes, kolica..." strasno!
neu3no
EFG Eurobank! blink.gif HOS

Ako je gorivo, neka je moćno blink.gif
Ako je prijatelj neka je pivo
Ako je kartica neka je jaje

Ako je...

nenene.

Ako je ... glupo, neka je besmisleno glupo do bola sa sve lakiranim uskršnjim jajetom.

braaaatee
Christopher Carrion
Da, užasno je glupa. Potpuno retardirano...
Sa kojim ponosom ona kaže "ako je gorivo - neka je moćno", dođe mi da povratim svaki put kad čujem. icon8.gif

Inače, mislim da lažu - kartice su od plastike a ne od EFG banke.
tijana.
CITAT (Christopher Carrion @ Mar 7 2008, 11:57) *
Inače, mislim da lažu - kartice su od plastike a ne od EFG banke.

pozdravio ih genitiv smile.gif
lunatico
Ne znam da li je ovome mesto ovde ali ja bih bez otvaranja nove teme da iskazem koliko me nervira i koliko je krajnje bezobrazno od strane VIPa da dva minuta (cini mi se) u sportskom delu vesti sliku prebace u gray i postave svoj logo i copy. Do sada su imali vrlo agresivnu kampanju i ovo je samo nastavak svega toga ali ja mislim da je ovo ipak previse, bez obzira sto je dobar catch >> crno bela slika - tvoje reci vrede vise <<. Znaci HoS ne zbog lose reklame, nego zbog bezobrazluka..
frenchman
^ A sta ti je tu bezobrazno? Kada su drugi sponzori sportskih vesti i samo se baci kajron ili sta vec, a nisu imali ideju kako da svoj korporativni identitet iskoriste da zaista budu primeceni, dakle da to sponzorstvo ima smisla, to je u redu i to tako treba?
lunatico
Slazem se franchman da su napravili korak dalje/vise i da je reklama i te kako primecena. I sam sam rekao da su odlicno primenili njihov korporativni fazon. Ali kao obican gledalac osecam se uskracenim za boju jedne trecine sportskih vesti, gde gledam golove lige sampiona sa 20 dresova na terenu istog valera. Naravno da cu razaznati koji je koji klub, ali moram da se naprezem, skiljim... i jos gore: vec vidim scenu nekog cicice kome je trebalo vremena da shvati da nije to do njegovog TVa, da ne mora da lupa po istom da boju dobije nazad. Zbog toga kazem da je vrlo bezobrazno. I od strane VIPa a i jadno od strane Bdevetdva koji su ovu exluzivu verovatno bogato naplatili.

pozz. smile.gif
neu3no
Degradiranje TV slike je izgleda bilo manje važno od zarade za televizijsku stanicu.
Kod profesionalaca, tako nešto se nikad ne bi dogodilo. Kvalitet slike je apsolutno najvažniji.
frenchman
Razumem ja vas da vam smeta to "degradiranje" kvaliteta slike, ali ajde ovako, malo banalno da gledamo stvari - kad gledas kakav je gol postignut nije ti bas bitno koja je boja dresa, vec ugao, sut, akcija koja doprinela da se postigne takav gol.

Sa druge strane, meni je smesno da pricamo upravo o tom degradiranju slike, jer nije to prenos cele utakmice, to se pojavi ni na ceo minut, cini mi se. Da ne kazem da to po meni uopste nema veze sa profesionalizmom i obezbedjivanjem kvaliteta slike, jer ponavljam, to nije direktan prenos, vec obicne vesti. I drugo, to je bas profesionalizam, jer pokazuje otvorenost medijske kuce za eksperimentisanje, jer se kod nas podizanje advertising standarda za sada svodi upravo na to eksperimentisanje.

A sa psiholoske strane, meni je odlican ceo momenat, licno bih ga stavio u HoF jer je ostvarena jako dobra sinergija izmedju onoga sto Vip pokusava da kaze svojim korporativnim identitetom, sa tom desaturacijom sa jedne strane, i sa celim njihovim pristupom oglasavanju po principu ismevanja konkurencije i isticanja - mi smo pravi. Jer one njihove boje i twirlovi su bas to - mi smo pravi u ovom sivilu. Onda se zapravo pokaze npr. Novak Djokovic kako osvaja Australian Open, kako Drogba daje gol za pobednickih 2:1, itd... Oni su pravi. smile.gif
DraganB
CITAT (Wolfer @ Mar 6 2008, 01:44) *
CITAT

A da, to ja video na Bulevaru Kralja Aleksandra... "Kes, kolica..." strasno!

Christopher Carrion
...šmekerica.

Kvalitet društva (kao takvog smile.gif ) se očigledno može videti i analizirati na različite načine.
Tužno i jadno.
neu3no
CITAT (bobtail @ Mar 5 2008, 23:45) *
coca-cola "it's mine!"

kada vidim ovako neshto, bude mi bash teshko kad se setim shta mi po beogradskim agencijama radimo...okej, jeste da koshta sto miliona nechega...ali ipak...priznajmo da nije sve SAMO u budzetu...

ovo je za "hall of nedostizhno"

http://creativity-online.com/work/view?seed=iYsDLj0F

Aaa, bedak što je CGI.
lepotica
HOS:
NS Seme - Preliva li komsija? Preliva, preliva i tek ce da preliva!
TAK - Krekerizam ... Kretenizam.
CocaCola Zero - Za dobar posao, protiv mamurluka, za novi mobilni i bolje melodije, za devojku koja je i pametna i lepa,
za video igrice ... DOBRO NE REKOSE I ZA SJAJNOG BIL(N) KLINTONA(LADENA), ZA SVE PROSJAKE I NEZADOVLJNE, KRIMINALCE I AKADEMIKE,

HOF: Nijedna nova za sada ...

PS: Izvinjavam se zbog prostakluka (mislim na reklame). laugh.gif

[cc] Nema potrebe da se izvinjavaš, tu sam ja da to obrišem. Sledeći put i warn da dignem i tako... smile.gif [/cc]
Advertista
CITAT (lunatico @ Mar 8 2008, 16:35) *
Slazem se franchman da su napravili korak dalje/vise i da je reklama i te kako primecena. I sam sam rekao da su odlicno primenili njihov korporativni fazon. Ali kao obican gledalac osecam se uskracenim za boju jedne trecine sportskih vesti, gde gledam golove lige sampiona sa 20 dresova na terenu istog valera. Naravno da cu razaznati koji je koji klub, ali moram da se naprezem, skiljim... i jos gore: vec vidim scenu nekog cicice kome je trebalo vremena da shvati da nije to do njegovog TVa, da ne mora da lupa po istom da boju dobije nazad. Zbog toga kazem da je vrlo bezobrazno. I od strane VIPa a i jadno od strane Bdevetdva koji su ovu exluzivu verovatno bogato naplatili.

pozz. smile.gif

Ljudi ne razumem zasto se svadjate, ja imam crno beli TV kuci i sve mi je OK
DraganB
HOF definitivno - logo za restoran preko puta Arene (NS), nije mi se nasao aparat pri ruci, pa sam slika mobilnim, ali se vidi relativno dobro... elem, odusevio me je logo, ali bas odusevio smile.gif

neu3no
HOF - Tak Pakovanje

HOS- Tak TV reklama

Tak Kretenizam je malo propala fora. na momente mi se i dopalo, al je zaista predugacko, preglasno, prenapadno. Mozda ce se dopasti deci koja realno i jesu ciljano trziste za proizvod. Dizajn pakovanja mi se svidja. Bas je lep. Ali reklama...reklama ko da je nastala na nekim teskim drogama.

Verovatno je iza svega stajala jedna dobra i jasna ideja koja je ocigledno upropastena sa previse inputa sa vise strana (dodaj i ovo dodaj i ono).

MIslim da bi funkcionisala genijalno da je malo smirenija. Recimo da akter krene da pravi one male sendvice, i kad ih napravi da se odnikud pojavi onaj kretenski hor sa tim nekim efektom iznenadjenja.

Steta jer naziv Tak za krekere ima potencijala za neka super resenja.
Trunks
Jbg, meni se krekerizam svideo. smile.gif Iako sam siguran da sam video sličnu inostranu reklamu.

A Coca-Cola Srbija nastavlja da se blamira sa porodičnim sitkomom.
Christopher Carrion
Da, onaj mali brkadžija je baš užasan. A ni ćale nije ništa bolji, vidi se na koga je mali onakav kreten. smile.gif
mirtodor
CITAT (frenchman @ Mar 9 2008, 12:54) *
Razumem ja vas da vam smeta to "degradiranje" kvaliteta slike, ali ajde ovako, malo banalno da gledamo stvari - kad gledas kakav je gol postignut nije ti bas bitno koja je boja dresa, vec ugao, sut, akcija koja doprinela da se postigne takav gol.

Sa druge strane, meni je smesno da pricamo upravo o tom degradiranju slike, jer nije to prenos cele utakmice, to se pojavi ni na ceo minut, cini mi se. Da ne kazem da to po meni uopste nema veze sa profesionalizmom i obezbedjivanjem kvaliteta slike, jer ponavljam, to nije direktan prenos, vec obicne vesti. I drugo, to je bas profesionalizam, jer pokazuje otvorenost medijske kuce za eksperimentisanje, jer se kod nas podizanje advertising standarda za sada svodi upravo na to eksperimentisanje.

A sa psiholoske strane, meni je odlican ceo momenat, licno bih ga stavio u HoF jer je ostvarena jako dobra sinergija izmedju onoga sto Vip pokusava da kaze svojim korporativnim identitetom, sa tom desaturacijom sa jedne strane, i sa celim njihovim pristupom oglasavanju po principu ismevanja konkurencije i isticanja - mi smo pravi. Jer one njihove boje i twirlovi su bas to - mi smo pravi u ovom sivilu. Onda se zapravo pokaze npr. Novak Djokovic kako osvaja Australian Open, kako Drogba daje gol za pobednickih 2:1, itd... Oni su pravi. smile.gif

Samo da primetim: Nisam pasionirani lovac na sportske rubrike informativnih emisija. Obicno skrenem pogled sa monitora na TV-ekran kada cujem da je neka zanimljiva vest... i uvek pomislim da ovi imaju neki kretenski drop u reziji, al' bash sportska redakcija, ili da je neki cudan problem u kablovskoj distribuciji... 'LADNO JOSH UVEK NISAM IZVALIO VIP LOGO! SVAKA IM CHAST!
Sorry za urlanje verzalom, al' u snaznoj sam neverici...
frenchman
^ Vratija se shime... smile.gif

Da se kladimo da ce sad da povecaju logo? Ili ce nesto da urade sa njim da bi bio vidljiviji. rolleyes.gif

Ali, TI mirtodore da ne primetis logo... Meni je iz prve ubolo oko, i bas je bilo "hmmm... najs".
mirtodor
CITAT (frenchman @ Mar 17 2008, 01:51) *
^ Vratija se shime... smile.gif

Da se kladimo da ce sad da povecaju logo? Ili ce nesto da urade sa njim da bi bio vidljiviji. rolleyes.gif

Ali, TI mirtodore da ne primetis logo... Meni je iz prve ubolo oko, i bas je bilo "hmmm... najs".

Ma, da, vratija... sa sve dugovanim izvinjenjem zbog neucesca u glasanju za 2007-u, al' bash oko deadline-a sam se na razne nachine chup'o iz "rekonvalescentske depresije", a i gipsa... a onda je sveukupnost postojeceg krenula "svojim tokovima"...

However - 'leba mi, nisam vid'o! Mis'im, ono, mozda sam ga perifernim vidom i trecom hemisferom i primetio, al' i ako jesam - uopste nisam povez'o s "vizualnim" identitetom VIP-a!

Mis'im, ono, laicki receno, VIP je ono nesto centralno u snaznom crno-belom kontrastu na dominantnoj beloj pozadini, dochim: kad ubijesh kolor na sportskoj rubrici - ono, svi izvestaji sa sportskih terena i sve slikano u studiju, sve je to totalno "siva skala", sa domnantnim tamnim pozadinama, ili detaljima...

Mis'im, vidi, pazi, malo sam se u poslednje vreme skin'o sa patoloshkog svakominutnog pracenja svega-u-vezi-sa-svime-ovime (sto definitivno godi), pa sam mozda utoliko blizi "cenjenom potrosacu" nego svi mi ovde (u periodima kad smo) zakucani u svoju branshu.

Mis'im, cini mi se da se u svemu tome na gomili krije uzrok "neprepoznavanja" neceg "tako slicnog"...

Pa, sad: ako ce, osim veceg logoa, jos i da otpanjuju light... mozda izvalim istog trena? biggrin.gif
frenchman
Vidis, dok nisi rek'o nisam ni primetio da nisi uz'o ucesce u glasanju... To je vec za disciplinsku, treba prijaviti to urednicima.

U svakom slucaju, dobrodos'o ti nama nazad. smile.gif
Christopher Carrion
CITAT (frenchman @ Mar 17 2008, 10:30) *
Vidis, dok nisi rek'o nisam ni primetio da nisi uz'o ucesce u glasanju... To je vec za disciplinsku, treba prijaviti to urednicima.

Sve je to davno notirano...
BWMarija
Krekerizam je odlican! Ideja, akcija, energija i poruka! Hall of Fame!
"Vidi kakav je on smeker, dobar mu je kreker, vidi sta je to napravio!" Vrhunski!

Xandros
Dobar je krekerizam, dobar! Imam osecaj da nedostaje jos malo rediteljske dinamike da dopuni inace odlican koncept.
HOF!
Christopher Carrion
Odlično je ovo.
tijana.
i meni je dobar krekerizam.
Trunks
Dobro je, mislio sam da sam jedini. smile.gif Uglavnom, setio sam se na šta mi liči, podsetilo me na onaj "huge ad", ne mogu da se setim za šta.
Christopher Carrion
Carlton Draught "Big ad". smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.