CITAT (tijana. @ Jul 30 2007, 12:52)

HoS
McCann Erickson za refinansiranje kredita (zaboravih u kojoj banci, mislim da je Rajfajzen), stvari kupljene na kredit postaju agresivne u odnosu na kreditno zaduzhene - generalno dobar koncept i dobra realizacija, medjutim - ljubinka klaric totalno katastrofalna. veshtachki, preglumljeno. da l je do nje ili do reditelja, ne znam.
mislim da je ipak do nje. dakle, losh kasting u ovom sluchaju.
HoF
Leo Burnett za Telenor (opustite se, nema roaminga) - spot na plazhi. par super fotografija, nepretenciozno, lepo za oko, prijatno za uho (kad smo kod toga, molim drugare iz LB da otkriju tajnu muzichke pozadine, ko, shta, gde?).
CITAT (Christopher Carrion @ Jul 30 2007, 13:40)

Jeste Raiffeisen.
Meni je koncept ok, realizacija onako (konkretno, fotografija mi ne leži) a što se Ljubinke tiče, NIKAKO ne može/ne sme da bude samo do nje. Mislim, čemu reditelj...
p.s. Mada, meni je i onaj dečko mega antipatik... ne znam čemu toliko afektiranje generalno. To valjda rade domaći glumci kada žele da pokažu da se trude...

Ah, IMHO - "Ukrotite dugove!" je HoVOK! (Hall of Very OK - objasnicu kasnije zasto ne HoF)
Naime, ovako kapiram ovaj koncept:
Opste mnenie javnog mnenia Srbije je da su dugovi - zesci horor!
Dakle, generalni pristup je - hajde da iskoristimo to mnenie u kampanji za kredite za refinansiranje prethodnih kredita!
Medjutim, ako bi neka banka u svojoj kampanji za kredite insistirala na tome da su dugovi horor - dugorocno i generalno je to kontraproduktivan pristup!
Zasto? Pa zato sto svaki kredit predstavlja novo zaduzivanje!
Dakle - vec u samom startu valja AMORTIZOVATI taj feeling. A kako to uciniti?
Pa, najjednostavnije je - ridikulizacija horor feeling-a kad su krediti u pitanju.
Najkraci put je? Parodiranje horor zanra.
A najkraci put za to? "Preglumljivanje"!
Zato mi je gradjanka Lj. K. sasvim OK "odradila" svoj pos'o.
A zasto mi ovo nije HoF, vec tek HoVOK?
PA ZATO STO JE KAMPANJA ZA BANKU U SRBIJI OVDE I SADA!!!
Telenor Roaming - takodje HoVOK...
...al' samo zato sto je poigravanje rukom i Suncem u kontrasvetlu vec vidjeno relativno skoro (upisna kampanja Megatrend univerziteta,

)
Meni je drazi spot "Telenor Time Stop"... doduse, i taj mi je HoVOK... "fali" mi nekakav "final touch"... Copy final touch? Maybe...