Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Hall of F/Shame
Dizajn Zona > DZ diskusije > Advertajzing
Stranice: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
KZL
^
Da, to je prava reklama, on je inače zaštitno lice tog osiguranja tongue.gif

http://www.youtube.com/watch?v=RmM3qcUuhHE <-- obrati pažnju na sponzora odnosno logo u donjem desnom uglu tongue.gif Isto to osiguranje biggrin.gif
Christopher Carrion
E, super. mad.gif
lunatico
ma vrlo ozbiljna firma smile.gif

mada, verujem sad..
toshe-sku
http://www.swiss-osiguranje.com/swiss/inde...ge&Itemid=1

a ovde u donjem desnom uglu je remek delo od tog spota
mlst
Ljudi ako mi verujete ja prvi put vidim i cujem ovog choveka . Purasevic lol . Mogao sam josh malo ziveti u neznanju smile.gif
mirtodor
Pa, dobro, "istorijski" posmatrano i bez kvalitativne komparacije, Crna Gora generalno ne oskudeva u pitoresknim renesansnim licnostima... tek na primer, na prvo secanje:

http://www.youtube.com/watch?v=n5H1Fb_cEuw

http://www.youtube.com/watch?v=rg9Tv_YFA-Y

Malo li je na ukupnu populaciju?
Lexus
Ne dirajte mi booksovce smile.gif

Evo su bili gosti kod Kesica: http://www.youtube.com/watch?v=wElUlGowGFA...feature=related

A sto se tice njihovih reklama, ima poneka dobra ali generalno su vise reklame za njih same nego za klijenta, to je glavni problem.
tester
mondo.rs

Ho Potpuni promasaj

umesto preglednosti odabrano koznasta?
Christopher Carrion
Jaffa ne pravi razliku između limuna i limete. blink.gif
Leon
Ma ćuti Christophere, ko će to provaliti? ph34r.gif
Christopher Carrion
HoSNF* - Chipsy "Ne prekidaj zabavu"
Zašto, ali zašto...? Da li je moguće da je ovo krajnji domet, da je ovo koncept koji je neko prihvatio kao duhovit, simpatičan, cool, trendy... Copy? Nema ga... Kesić je toliko slab, kao da pokušava da se takmiči sa Ognjenom Amidžićem u nesposobnosti da napravi geg ili da bude makar simpatičan... sve je na nivou tinejdžerske predstave nekog doma kulture iz unutrašnjosti.

*Hall of So Not Funny

p.s. I još mi je Kesić oskrnavio DechkoTzar majicu... mad.gif
Trunks
Katastrofa, ali ipak sam se smejao kad je rekao "bratora". biggrin.gif
Candy Guru
Evo josh jedna reklama od Books-ovaca. Ja ne znam shta da mislim :|

http://www.youtube.com/watch?v=e9nwy_Njjrk

Trunks
Za mene HoF.
Christopher Carrion
Takođe (na tom nivou apsurdnog humora) ali zbog takvih stvari imam konstantan osećaj kao da je CG i dalje u XVIII-XIX veku što mi je prilično bez veze...
Trunks
Pa više bih rekao da je tounge-in-cheek i na svoj račun nego apsurdan, zato mi je i dobro i zato se ne slažem sa drugim delom tvoje rečenice. smile.gif
Christopher Carrion
Interesantno... mislim, ja sam recimo TLN uvek doživljavao upravo tako, kao odličnu satiru na račun običaja, navika i tadašnjih vremena dok kod ovog nemam takav osećaj, ovde mi je kao da nije satira nego kao da su oni upravo takvi kakvim se prikazuju (iako znam da nisu)... čudno.
Trunks
Nije čudno, to kod tebe se zove rasizam dragi prijatelju. tongue.gif Šalu na stranu, nemam pojma, valjda ih treba pratiti od ranije da bi znao u kom su fazonu, ne ovako na bum. Nisam siguran stvarno, mislio sam da je svima zabavan veći deo onoga što Booksovci rade.
Christopher Carrion
Eh sad... rasizam... sad.gif
Ne znam, samo sam umoran od preuveličavanja naših nenormalnosti i gluposti...
lunatico
CITAT (Christopher Carrion @ Dec 18 2009, 02:11) *

jel ovo ista ona baka sto pravi Bakin mladi sir? smile.gif
pjmaster
Izgleda happy.gif

Deficit bakuta na srpskom advertajzing trzistu.
tester
HoF, mtv sada se razumemo.
za mene, hit ove godine.
Christopher Carrion
Sjajno.

A ima i ovo. biggrin.gif

Mada, koliko se sećam Rumuni su nešto slično davno radili, baš za MTV.
Iskopaću pa ću okačiti.
Candy Guru
CITAT (pjmaster @ Dec 22 2009, 21:11) *
Izgleda happy.gif

Deficit bakuta na srpskom advertajzing trzistu.

Ista bakuta iz one trominutne MTSove reklame od proshle godine. Vaistinu deficit.
DraganB
bombondzija biggrin.gif
aster blistock
CITAT
HoSNF* - Chipsy "Ne prekidaj zabavu"
Zašto, ali zašto...? Da li je moguće da je ovo krajnji domet, da je ovo koncept koji je neko prihvatio kao duhovit, simpatičan, cool, trendy... Copy? Nema ga... Kesić je toliko slab, kao da pokušava da se takmiči sa Ognjenom Amidžićem u nesposobnosti da napravi geg ili da bude makar simpatičan... sve je na nivou tinejdžerske predstave nekog doma kulture iz unutrašnjosti.

*Hall of So Not Funny

Obratiti paznju na reziju... koliko rampi je predjeno smile.gif
Christopher Carrion
Između ostalog i to, čas ima kadar sa ove, čas sa one strane... blink.gif
tjah
fejm godine(dodushe u nejakoj konkurenciji):imlek ngodishnja krave(ice)

well done.
tijana.
apsplutni HoF za MTV "sada se razumemo" smile.gif
tijana.
prvi deo "komsija sta radis? zezam krizu" dobio je jos nesrecniji nastavak "bez zezanja".
potpuni HoS za Pils

i antireklama za communis dry.gif
Christopher Carrion
CITAT (tijana. @ Jan 7 2010, 23:47) *

A koja nije...
tijana.
CITAT (Christopher Carrion @ Jan 8 2010, 00:10) *
A koja nije...

al' si surov u ove praznicne dane... smile.gif
zarkos
"Nova roba.... mora da se proba" ph34r.gif
akki
reditelju chipsy reklame mora da je nadimak Bubka... strasno...

A pils je tek strasan... video sam sb i nisam mogao da verujem...
mirtodor
CITAT (tijana. @ Jan 7 2010, 23:47) *
prvi deo "komsija sta radis? zezam krizu" dobio je jos nesrecniji nastavak "bez zezanja".
potpuni HoS za Pils

Nisam vid'o, al' upravo ustanovljavam nagradu "Zlatno praznjenje sharzera Jozefa Gebelsa u levo koleno", a u katogoriji pominjanja reci "zezati" ili "zezanje" u headline-u/tagline-u kampanje, u bilo kojoj konjugaciji ili deklinaciji.

P.s. Naravno da ce onaj klijent koji u tagline-u ili headline-u upotrebi rec "nabiti" ili "nabijanje" u bilo kojoj deklinaciji ili konjugaciji dobiti nagradu "Zlatna samouverenost sa ukrshtenim simpatichnim poludelostima", bez obzira na (ne)ukus upotrebe. Samo zbog ovih raznorodnih i raznolikih ljigavih "zezatora", naravno. I ni zbog chega drugog.

EDIT: I bez obzira na eventualnu politicku nekorektnost upotrebe. Naravno.
lunatico
^nereklama ide dobrih dva meseca i pomislio sam da je bas super sto je niko cak nije ni pomenuo

p.s. jedino ako se nije pojavila treća zezeća?
shandy
wink.gif bila?
Candy Guru
Reklama za nesto sto se zove Vigorect. Za one koji nisu videli: Sergej Trifunovic i josh jedna osoba, kojoj ne vidimo lice jer je sve vreme iz nekog razloga prekriveno strip balonchicem, sviraju klavir svojim pogodite-chim.
Christopher Carrion
Što je, naravno, ripoff The Fabulous Freaking brothersa...
Djorzgul
El moze neko da pojasni ideju iza ovogodisnjeg vizuelnog indentitete FEST-a?
Videh, gledah... i nista mi nije jasno...
mirtodor
Na naslovnoj strani FEST-ovog sajta, direktor "Direkcije FEST-a" (sta ce navodnici? je l' to preduzece? budalastina.) g. Milos Paramentic potpisuje sledeci pasus:

"Већ давне, 1970. године, поднаслов-слоган првог ФЕСТ-а био је ХРАБРИ НОВИ СВЕТ...Овогодишњи се, обележавајући 40 година постојања, делимично враћа и жељи и обавези за охрабрењем...неопходним у овим временима света, нас, уметности, грипова, криза...храбрим, паметним, новим филмовима, ауторима који кроз чаробно око камере – виде даље, лепше, боље ...:

(interpunkcija je takodje citirana - prim. mirtodor)

Eto, to je, valjda, "stratesko polaziste" promotivne kampanje ovogodisnjeg FEST-a. Usled sprecenosti gledanja Pe Te Cea (RTS) u inozemstvu, nisam im'o zadovoljstvo videti spot ako isti postoji, tako da isti ne mogu komentarisati.

Srecom, pa nisam zlobna osoba, te verovatno zato nisam u stanju da naglas primetim kako ona "Zikina sharenica" od tipografije slogana mozda treba da eliminise pomisao na sivu boju - kad je vec g. Marin Shimurina (Grey Worldwide) izabran za clana odbora FEST-a, laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A shto se tiche mog lichnog stava o kampanjama za FEST - mozete videti moje postove povodom prethodnih kampanja za prethodne FEST-ove. "To mi verujte", sto bi rek'o g. Paramentic na ovogodisnjoj najavnoj KZSh za FEST. laugh.gif
KZL
Malopre videh na TV-u, reklamu za neku vodu, gde devojka kaže 'Moram da priznam, ranije nisam mnogo volela da pijem vodu, dok nisam probala Ivu'

OMG!
StoDaNe
Imlek i kravice spa-tretmani ... HONice.

Sergej i njegova "motka" na klaviru.

Zasto "ne verujem" nijednoj reklami u kojoj se pojavljuju glumci koji rade sve i svasta i u stanju su da udju u svakojake uloge, pa cak i u roku od dva minuta za dva potpuno razlicita proizvoda/uslugu ... za dobar honorar ili kontra uslugu ... trt-mrt.
A jos manje cu razumeti one sto ih angazuju.
Christopher Carrion
CITAT (StoDaNe @ Jan 21 2010, 12:41) *
Zasto "ne verujem" nijednoj reklami u kojoj se pojavljuju glumci koji rade sve i svasta i u stanju su da udju u svakojake uloge

Kamo sreće da su u stanju...
mlst
Ja se idalje chudim za onu reklamu , za neki detardzent ... Pervol valjda tako nesto . Riba ulazi na aerodrom prolazi kroz metal detektor , cuvar je zaustavlja i pita kao u fazonu jer ovo novo . I onda radnja krece , lik iz kancelarije uzvikuje ne oprano je Pervolom . Ja ostajem zabezeknut svaki put ! biggrin.gif
Metal detektor , aerodrom , detardzent = Geyfish ?
Djorzgul
Mleko je belo...
BELLO je vise od mleka! (imlek)

wacko.gif
Cime se drogiraju ti sto smisljaju ovakve slogane/reklame...
mlst
S'belo laugh.gif ^^
lunatico
HOF - OOH - Jelen pivo na Genexu. Moćno!!
webarto
Pa kaže...

"Elektronske dopune produžavaju vaš kredit za ISTI period kao kartice za dopunu jer bhtelecom daje VIŠE !"

WTF biggrin.gif
Christopher Carrion
CITAT (lunatico @ Jan 25 2010, 17:26) *
HOF - OOH - Jelen pivo na Genexu. Moćno!!

Pics or it didn't happen!
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.