Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Prenos rasvjete
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografske tehnike
berekin
U cemu prenosite rasvjetu ako imate fotkenje van studija?
Koje torbe koristite, jel ima neka da stane u nju 3/4 blic glave sa 4/5 stativa, kablovima, kisobranima isl. ?

p.s.Ove prodavnice po Bgu kad god sam nazvao nemaju i treba da dobiju "za koji dan".
Abdee
Pokusaj da nabavis onu veliku Kata torbu za rasvetu. Kolega sa trulog kapitalistickog zapada mi rece da ubiva koliko je dobra.

Samo, znas, ovaj, skupa je do jaja. smile.gif
DesolationAngel
generalno ocekuje se 5-20. decembra veliki priliv studijske opreme pa mozda da sacekas s kupovinom smile.gif
istankov
Ja kineze (2 glave, 2 stativa, 2 kisobrana, 2 softboxa, 2 kabla po 4 metra, produžni ...) transportujem u kineskoj torbi već godinu ipo i do sada nisam imao većih problema. Nezgodna je jer je preteška i preglomazna a nema točkiće i nikakva ojačanja, već je najobičnija platnena sa tankim slojem sundjera.

Kao neku DIY varijantu sam pronašao sklopive vojne alu kutije za transportovanje hleba. Njihova težina je minimalna, izuzetno su čvrste (dokazali smo to više puta tokom one obavezne godine i 3 meseca ratovanja), ali problem sa njima je što u ni jednoj kombinaciji 2x glava sa zaštitnim poklopcem ne stane u jednu kutiju. Čudnovato, ali tako ispada. Takodje ne mogu da spakujem stative, tako da su otpale. Neko drugo rešenje nemam, samo bih ti rekao da 3 glave sa 3 stativa i dosta opreme nije udobno za nošenje u jednoj torbi, pa makar imala i svoj pogon. Radje razdeli na više manjih nego jedna velika
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.