Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: CANON EF 1200 mm f/5.6L
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografske tehnike
DataS
Ovih dana se na dpreview raspravljalo o ovom objektivu.

http://forums.dpreview.com/forums/readflat...thread=16623822

Specifikacija za ovaj objektiv je na:

http://www.canon.com/camera-museum/camera/...00_56l_usm.html

Ukratko, cena objektiva je $111,111 (mada se pojavljuje i neka najniza cena od $80,000), tezina 16,5 kg, minimalna udaljenost izostravanja 14 m i moze da se koristi sa extenderima 1.4x i 2x, gde se dolazi do 2.400 mm. Objektiv je jos iz 1993 g.

istankov
pa? sta je tu strašno?
crnamrlja
ako cemo vec da se odusevljavamo....

1200-1700, f5.6-8.0
NShappy
Ma na bilo koji astronomski teleskop može da se prikači DSLR. A ima ih i od par desetina metara. tongue.gif
Chegevara
Nisam gej, palim samo na belo laugh.gif
crnamrlja
ja sam od onih pritajenih konvertita [da ne kazem telekonvertora biggrin.gif] koji bi za male pare ofarbali sve te bele u mat crne...
ljm
Mislim da se ovaj Nikkor prestao da proizvodi. Tako da nemojte da se palite, tesko se nalazi pro prodavnicama, mada mozda Axel moze nesto da ucini...
Abdee
A provalite kutije iza lika na prvoj fotki iz prvog posta...
NShappy
Da da da. I meni se te kutije najviše sviđaju.
misk0
Da li je i jedan evropljanin vidio te objektive? Ovi 'nosaci' objektiva mi previshe zuto djeluju smile.gif
Dicky
CITAT
Mislim da se ovaj Nikkor prestao da proizvodi. Tako da nemojte da se palite, tesko se nalazi pro prodavnicama, mada mozda Axel moze nesto da ucini...

nije prestao da se proizvodi , nego se proizvodi samo po narudzbini.
crnamrlja
CITAT(ljm @ Jan 18 2006, 11:35)
nemojte da se palite, tesko se nalazi pro prodavnicama, mada mozda Axel moze nesto da ucini...
*

pa sto ne kazes.

ja ga trazim po prodavnicama danima i stalno mi govore `dodjite iduce nedelje`...
Aurelio
Bilo je nekoliko komada na Kalenicu al odose dok si reko keks, kazu kupili nakupci!!!
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.