Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Portfolio design

V
Wick
poruka Apr 29 2012, 15:41
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 12-March 12
Član broj: 47,126

Već neko vreme radim na novom dizajnu portfolia, konačno završio sam oko 95 % toga pa da podelim sa vama.Nadam se da će uskoro biti završeno i kodiranje.

Inače puno bi mi značilo ukoliko biste fave na DA (naravno ako vam se svidja)

http://fav.me/d4y1v7z
Go to the top of the page

+Quote Post
vili
poruka Apr 30 2012, 11:01
Poruka #2

zli poručnik

Grupa: Urednici
Datum reg.: 19-January 05
Član broj: 68

Ovo treba u interaktivni dizajn, a ne u digitalnu umetnost.

Inace, dizajn nije los, ali je malo outdated - trend od pre par godina, a po meni suvise bussy i pretrpan detaljima. Vise lici na WP template nego personal portfolio. Ako pravis svoj portfolio, stavi akcenat na radovima, a sve ostalo su sporedni, prateci elementi koji treba da sluze samo i jedino u korist tih radova - pojednostavi sve.

+Quote Post
slowshow
poruka May 2 2012, 02:52
Poruka #3

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 8-September 11
Član broj: 44,956

Andasol Portfolio

Oprosti ali ako već kradeš šta se moraš i hvaliti s tim okolo?

znam da nisam baš iskusan ali osjećao sam potrebu reagirat na ovo..

+Quote Post
vili
poruka May 2 2012, 07:52
Poruka #4

zli poručnik

@slowshow Smanji dozivljaj. Ova dva dizajna konceptualno lice, imaju slicne kolor sheme, ali definitivno nije kradja u pitanju.

+Quote Post
slowshow
poruka May 2 2012, 12:25
Poruka #5

OK, meni background i linkovi izgledaju identično, uz to već je dvoje ljudi to isto spomenulo na deviantu ali dobro..kao što sam rekao nisam najiskusniji pa neću inzistirati smile.gif

+Quote Post
Wick
poruka May 3 2012, 01:42
Poruka #6

CITAT (slowshow @ May 2 2012, 12:25) *
OK, meni background i linkovi izgledaju identično, uz to već je dvoje ljudi to isto spomenulo na deviantu ali dobro..kao što sam rekao nisam najiskusniji pa neću inzistirati smile.gif

Ja zaista ne shvatam komentare poput tvog... da li si ti normalan?
Po čemu je sličan sa tim radom? Da li to znači da footer trebam da stavim u header i obrnuto da ne bi bilo slično?
Uopšte nemam želju da tebi objašnjavam šta i kako. Inače mislim da si ti ista osoba koja je i na deviantART-u komentarisala..
Uostalom pored tvojih komentara taj dizajn ima skoro 30 fav. za 48 sati što govori o kvalitetu, a paćenicima poput tebe bih preporučio da urade nešto korisno pa tek onda da komentarišu.

+Quote Post
slowshow
poruka May 3 2012, 02:11
Poruka #7

CITAT (Wick @ May 3 2012, 02:42) *
Ja zaista ne shvatam komentare poput tvog... da li si ti normalan?
Po čemu je sličan sa tim radom? Da li to znači da footer trebam da stavim u header i obrnuto da ne bi bilo slično?
Uopšte nemam želju da tebi objašnjavam šta i kako. Inače mislim da si ti ista osoba koja je i na deviantART-u komentarisala..
Uostalom pored tvojih komentara taj dizajn ima skoro 30 fav. za 48 sati što govori o kvalitetu, a paćenicima poput tebe bih preporučio da urade nešto korisno pa tek onda da komentarišu.

Hvala na ''preporuci'', ne želim se svađati, tek da napomenem da nisam ista osoba sa devianta, tamo ni nemam acc a definitivno mi nije neka misija kritizirati tvoje radove..pozdrav

+Quote Post
vili
poruka May 3 2012, 09:30
Poruka #8

zli poručnik

@slowshow - ista/slicna pozadinska tekstura ili slika ne znaci ukraden ceo dizajn

@Wick - smiri emocije i pazi na recnik, ovo nije ulica

+Quote Post
Thur
poruka May 3 2012, 10:18
Poruka #9

Datum reg.: 4-July 08
Član broj: 22,302

Ja mislim da su trolovi i jedan i drugi smile.gif.

Ako cemo realno, da je ukraden dizajn nije, ali da lici, lici.
Reality check za obojicu smile.gif.

+Quote Post
Wick
poruka May 3 2012, 11:11
Poruka #10

Pattern je svima dostupan na http://subtlepatterns.com , što znači da ga on nije pravio sam već da ga je skinuo isto kao ja ili bilo ko drugi. Dalje interesuje me zbog čega liči? Možda zbog tipografije? Pa takvih portfolia ima barem 1000 , tako da ni to nikako ne može biti razlog, dalje mi ništa ne pada na pamet jer je sve ostalo različito... Uostalom njegov rad je ''one page''
I ne vidim odkud ovoliko (oprostićete na izrazu) glupih komentara.
@Thur , nazvati nekog trolom je zaista ružno, ukoliko pritom ne napišeš razlog, tako da je tvoj komentar zaista trolovski.
Ujedno nisam ovde postavio rad da bi mi ljudi poput tebe davali dijagnoze i raspravljali o tome da li sam ili nisam trol već da bih dobio konstruktivnu i osnovanu kritiku/savet.
@vili, da nije ulica izvinjavam se, ali dokle god budete imali članove koji će se ponašati poput ovo dvoje stanje će biti ovako.
Jer će svako normalan ko se ovde registruje i postavi rad, a pritom bude napljuvan bez ikakvog razloga ili dokaza ubrzo i otići.
Nazvati nekog plagijatorom je teška reč barem u svetu dizajna ...

+Quote Post
Thur
poruka May 3 2012, 11:45
Poruka #11

Datum reg.: 4-July 08
Član broj: 22,302

E, nek si mi rek'o!

+Quote Post
vili
poruka May 3 2012, 13:15
Poruka #12

zli poručnik

CITAT (Wick @ May 3 2012, 12:11) *
Dalje interesuje me zbog čega liči?

Kao sto sam vec napisao:
CITAT
Ova dva dizajna konceptualno lice, imaju slicne kolor sheme, ali definitivno nije kradja u pitanju.

CITAT (Wick @ May 3 2012, 12:11) *
I ne vidim odkud ovoliko (oprostićete na izrazu) glupih komentara.

Izvini, ali odakle tebi utisak o velikoj kolicini oprosticete-na-izrazu-glupih-komentara, kada je samo jedan jedini clan (slowshow) izneo komentar za kradju. Osim njega, komentare smo ostavili samo Thur i ja, a obojica smo te branili. Ukoliko mislis da su i to glupi komentari, onda izvini sto sam te branio, sledeci put necu.

+Quote Post
Wick
poruka May 3 2012, 13:36
Poruka #13

Nazvati nekog trolom i nije baš sinonim za nešto dobro.
To se odnosi na komentar Thur-a.

+Quote Post
slowshow
poruka May 3 2012, 15:20
Poruka #14

Ja se ispricavam na pretjeranoj reakciji, nisam te trebao nazvati kradljivcem kao sto su mi i pojasnili..iako, premda sam mozda bio u krivu, ipak sam postavio link a vili ti je objasnio sto po njemu ne valja tako da nebi rekao da je netko pljuvao bez razloga ili dokaza kao sto si rekao..i eto oprosti jos jednom na onom prvom pretjeranom postu..

+Quote Post
vili
poruka May 3 2012, 15:24
Poruka #15

zli poručnik

@Wick
Prvo, izneo je misljenje a ne zakljucak ("Ja mislim da..."). Mozes da se slazes ili ne slazes.
Drugo, u internet komunikaciji smile.gif na kraju recenice obicno nagovestava saljiv ton.

Ajde sad se lepo opusti, pa da se vratimo na temu, a to je tvoj dizajn.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 03:35

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.