visina containera u zavisnosti od sadržaja, php izlistava iz baze rezultate pretrage i u zavisnosti od... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
visina containera u zavisnosti od sadržaja, php izlistava iz baze rezultate pretrage i u zavisnosti od... |
Apr 13 2012, 15:12
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 22 Datum reg.: 4-February 10 Član broj: 34,248 |
Dobra dan,
Kako da rešim visinu <DIV>-a u kom se pojavljuju rezultati pretrage. Treba da ima neku minimalnu visinu od oko 600px ali kad rezultat pretrage bude više rezultata <DIV> treba da se produži i da pritom gurne footer dole.U ovom slučaju taj <DIV> je id="content". Isto važi i za meni sa leve strane ,#left_menu, koji je menu-tree i na početku je oko 600px visine. Ovo bi bio trenutni kod: <div id="container"> <div id="heder"</div> <div id="left_menu></div> <div id="content"></div> </div><!--/container--> <div id="footer"></div> css: ... #left_menu{ widhth:350px; min-height:600px; float:left; } #content{ widhth:600px; min-height:600px; float:right; } deo css-a oko containera i futera sam izostavio,margine,širine i slično... Još jedno pitanje. Da li je pametno staviti footer izvan containera i da li je to uopšte potrebno? Hvala svima u napred. |
|
|
|
Apr 13 2012, 15:27
Poruka
|
|
|
|
|
Apr 13 2012, 15:36
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 22 Datum reg.: 4-February 10 Član broj: 34,248 |
hvala Vili,to će mi rešiti problem, sad kad znam šta da tražim.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 14:00 |