Šibenik iz paralelnog svemira |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Šibenik iz paralelnog svemira |
Apr 12 2012, 11:57
Poruka
|
|
|
Uglavnom eto jedan prijatelj me pitao bi li htio raditi jedan video za njegovu izlozbu "Šibenik u očima mladih". Vremena nije baš bilo previše al eto šta je tu je
http://www.youtube.com/watch?v=XaH0NpgY_rc...mp;feature=plcp Pozdrav |
|
|
|
|
Apr 12 2012, 14:45
Poruka
|
|
|
Odlicno je!
Bash ste me inspirisali sad za nesto sto tek treba da radim. Svaka cast... Inace kolko vam je trebalo vremenski da odradite sve ovo? |
|
|
|
|
Apr 12 2012, 19:36
Poruka
|
|
|
Odlicno je! Bash ste me inspirisali sad za nesto sto tek treba da radim. Svaka cast... Inace kolko vam je trebalo vremenski da odradite sve ovo? E bas mi je drago da sam nekog inspirirao Za ovo sam potrosio par dana po par sati posla. Nisam imao bas previse vremena jer sam kasno saznao da moram to radit. Bilo je jos puno kadrova snimljenih koje nisam uspio zavrsiti do roka ali eto, što je tu je |
|
|
|
|
Apr 14 2012, 08:44
Poruka
|
|
|
Ekstra je, svaka cast
|
|
|
|
|
Apr 14 2012, 22:24
Poruka
|
|
|
Ne kapiram baš najbolje kakva je izložba u pitanju, pa ako možeš malo pojasni to?
|
|
|
|
|
Apr 17 2012, 12:03
Poruka
|
|
|
Ne kapiram baš najbolje kakva je izložba u pitanju, pa ako možeš malo pojasni to? Šibenik je grad koji propada, dućani u centru sve svi zatvaraju, kafići zjape prazni, dva kina u centru napuštena godinama, nema prostora za koncerte itd itd, i moj prijatelj iz udruge PARK je htio napraviti izložbu slika koje ukazuju na te probleme. Fotografi su slikali prepoznatljiva napuštena područja grada Šibenika i onda ih u photoshopu "oživljavali". Tako nešto sam napravio i ja, samo u after effectsu |
|
|
|
|
Apr 17 2012, 23:12
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 159 Datum reg.: 10-September 11 Član broj: 44,992 |
Par zamerki, za mene previse twitch efekata, za moj licni utisak.
Kao sto je Tra-la-la pitao o cemu je rec, ja sam procitao tvoj odgovor pa tek onda pogledao video. Zapravo u tome lezi druga zamerka a to je "nejasna" prica koju si zeleo da prenses. Lepota je u umetnosti sto svako moze da prikaze jednu situaciju na vise nacina. |
|
|
|
Apr 18 2012, 00:03
Poruka
|
|
|
Kao grad u kome sam kao klinac svake godine provodio leto, i iz koga mi je majka rodom, prisetim se nekih gradjevina sa ovog filma. Ideja mi je OK, muzika na trenutke napadna, a efekti, pa, vidi se da si bio u stisci sa vremenom. Ipak, pohvale na uradjenom.
|
|
|
|
|
Apr 20 2012, 11:14
Poruka
|
|
|
Podrzavam, ja sam poreklom iz okoline Shibenika i imam lepe uspomene na njega, Vodice i okolinu...
Pozdrav @zlatiborac.... de si rodjoooooo |
|
|
|
|
Apr 21 2012, 20:27
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 764 Datum reg.: 11-September 05 Član broj: 1,655 |
Odlično.baš mi se sviđa.
Ovo je rađeno bez ikakvog chrome key-a,jel da? Nisam preterano upućen u tehnike kompozita... |
|
|
|
Apr 21 2012, 22:54
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 17 Datum reg.: 20-December 09 Član broj: 33,488 |
Fantasticno zaista!!!
|
|