S.T.A.L.K.E.R. Serbia, Fotografski projekat u mojoj izvedbi |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
S.T.A.L.K.E.R. Serbia, Fotografski projekat u mojoj izvedbi |
Mar 28 2012, 11:07
Poruka
|
|
|
Jos sinoc razmisljam,jbt,upadam coveku u temu
Eto,nek onda slika posluzi kao primer A sto se tice neke zajednicke teme,zainteresovan sam i pratim. |
|
|
|
|
Mar 28 2012, 11:48
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 274 Datum reg.: 21-March 12 Lokacija: Ub/Valjevo Član broj: 47,198 |
Ma kakvi Skols, upadanje dobro došlo, može da da ideje i usmeri
EDIT: Kači slike da vidi narod Razmišljam da se organizujemo ("Zonaši"), pošto nas ima iz svih branši i napravimo sajt "Urban Exploration Serbia". Sajt bi bio pod upravom i "vlasništvom" Dizajn Zone, a mi gde šta vidimo - okinemo, napišemo tekstić, članak... Moglo bi biti zaista lepo... |
|
|
|
Apr 3 2012, 01:09
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 274 Datum reg.: 21-March 12 Lokacija: Ub/Valjevo Član broj: 47,198 |
![]() Original post sa opisom: Mansion by Fesović Srđan Grad: Ub Lokacija: Nadomak "Fazanerije" Tip: Napušten stambeni objekat (Vila) Dostupnost: Dostupan kolima i pešice (2 km od centra grada) Obezbedjenje: Nema. Kapija odavno odvaljena. Bezbednost: Uglavnom bezbedno po danu, treba se paziti šiblja, teže dostupno kada ozeleni. Preporučujem da se gleda kuda se staje u prilazu, može da se zadesi neki špric (-.-), a po ulasku obavezno obratiti pažnju šta Vam je iznad glave. Plafon je rađen od trske, pa gde ga ima može da padne bez razloga, a ima i nosećih greda od kojih jedna u momentu pisanja nema oslonac sa jedne strane. Ne preporučujem silazak u podrum jer je nepoznat, neosvetljen i ne zna se kakvo je zemljište ispod ni da li ima živuljki (leti ima zmija sigurno). Oprema: Preporučeno: Šlem, cipele za teren, debele pantalone i duge rukave. |
|
|
|
Apr 3 2012, 07:50
Poruka
|
|
|
|
|
May 10 2012, 23:57
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 11:03 |