Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Sajt arhitektonskog biroa, - mišljenje?

V
sir_oliver
poruka Mar 18 2012, 22:51
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 18-October 09
Član broj: 32,360

Pozdrav cijenjenim forumašima.

Početnik sam u web-dizajnu, skoro sam sklepao ovaj sajt, ništa spektakularno, htio sam da bude što jednostavniji i pregledniji, u suštini sadržaj je bitan. (Radi se o prezentaciji jednog arhitektonskog biroa.)

Interesuje me vaše mišljenje i eventualni prijedlozi / komentari / kritike.

Što se tiče tehničke strane sajta, ne snalazim se skoro nikako sa javascript-om, tako da sam pojedinačne projekte podijelio na odvojene stranice, umjesto da ih sve postavim na jednu, a da se klikom na nazive projekata samo u okviru istog slajda aktiviraju odgovarajuće fotografije. Ako neko može da pomogne oko toga, može da odgovori na moj post u HTML, CSS, JavaScript forumu. Takođe, bar za navigaciju se ne učitava sa prvom slikom, već se pojavi tek kad slajd prebaci na drugu sliku, ali pretpostavljam da je to opet tema za drugi forum.

Elem, evo sajta, i hvala unaprijed:

www.polisarhitektura.com
Go to the top of the page

+Quote Post
sir_oliver
poruka Mar 18 2012, 22:58
Poruka #2

evo i link za post u ClientScripting forumu koji se tiče tehničkih problema:

+Quote Post
rejven
poruka Mar 18 2012, 23:47
Poruka #3

Datum reg.: 28-September 05
Član broj: 1,818

kao pocetnik mogu da primetim da u navigaciji imas samo padding-top, a mislim da ti treba isti takav padding-bottom, ozbiljnije ce izgledati smile.gif

+Quote Post
vili
poruka Mar 19 2012, 10:12
Poruka #4

zli poručnik

Grupa: Urednici
Datum reg.: 19-January 05
Član broj: 68

Mislim da ti je intro strana suvisna. Daj odma publici nesto, da ne moraju jos jednom da kliknu. A na unutrasnjim stranama napravi da glavna navigacija (projekti, biro, kontakt) bude malo ociglednija, ovako ljudi mogu samo slucajno da skapiraju da tu ima nesto.

+Quote Post
sir_oliver
poruka Mar 20 2012, 21:13
Poruka #5

hvala na komentarima, razmotrićemo smile.gif

@RaveN: na koji padding misliš? onaj sa vrstama projekata? (poslovni, stambeni, itd.) - to su sličice koje sam odradio tako, nije tekst (ako na to misliš). s namjerom je prostor ispod teksta na manji nego iznad. mada znam da nije najsrećnije rješenje. ili si mislio na nešto drugo?

+Quote Post
rejven
poruka Mar 21 2012, 02:52
Poruka #6

Datum reg.: 28-September 05
Član broj: 1,818

da na to sam mislio, al ok ako si tako zamislio

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Saturday 18. May 2013 - 10:47

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.