Sajt arhitektonskog biroa, - mišljenje? |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
Sajt arhitektonskog biroa, - mišljenje? |
Mar 18 2012, 22:51
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 19 Datum reg.: 18-October 09 Član broj: 32,360 |
Pozdrav cijenjenim forumašima.
Početnik sam u web-dizajnu, skoro sam sklepao ovaj sajt, ništa spektakularno, htio sam da bude što jednostavniji i pregledniji, u suštini sadržaj je bitan. (Radi se o prezentaciji jednog arhitektonskog biroa.) Interesuje me vaše mišljenje i eventualni prijedlozi / komentari / kritike. Što se tiče tehničke strane sajta, ne snalazim se skoro nikako sa javascript-om, tako da sam pojedinačne projekte podijelio na odvojene stranice, umjesto da ih sve postavim na jednu, a da se klikom na nazive projekata samo u okviru istog slajda aktiviraju odgovarajuće fotografije. Ako neko može da pomogne oko toga, može da odgovori na moj post u HTML, CSS, JavaScript forumu. Takođe, bar za navigaciju se ne učitava sa prvom slikom, već se pojavi tek kad slajd prebaci na drugu sliku, ali pretpostavljam da je to opet tema za drugi forum. Elem, evo sajta, i hvala unaprijed: www.polisarhitektura.com |
|
|
|
Poruke u ovoj temi
sir_oliver Sajt arhitektonskog biroa Mar 18 2012, 22:51
sir_oliver evo i link za post u ClientScripting forumu koji s... Mar 18 2012, 22:58
RaveN kao pocetnik mogu da primetim da u navigaciji imas... Mar 18 2012, 23:47
vili Mislim da ti je intro strana suvisna. Daj odma pub... Mar 19 2012, 10:12
sir_oliver hvala na komentarima, razmotrićemo
@RaveN: na k... Mar 20 2012, 21:13
RaveN da na to sam mislio, al ok ako si tako zamislio Mar 21 2012, 02:52![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 07:04 |