dixie banner, cingilingi |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
dixie banner, cingilingi |
Feb 29 2012, 02:33
Poruka
|
|
|
poz svima. evo, jos jedan rad za diksi. naime, u pitanju je baner 5x3 koji ce stajati na bini iza benda, na dzez festivalu na kipru. koristio sam iste elemente kao prosli put; prosto, pokusavam da uhvatim jedan patern prepoznatljivosti. naravno, potpuno nov raspored. baner je za juce, tako da bi mi svaki savet dobrodosao
![]() edit: sad vidim da mi fale senke medju instrumentima, tako da eto, vec pala prva kritika |
|
|
|
|
![]() |
Odgovori (1 - 12)
Feb 29 2012, 03:07
Poruka
|
|
|
a da se B, D i O provlace jedno kroz drugo?
|
|
|
|
|
Feb 29 2012, 09:09
Poruka
|
|
|
Slažem se za provlačenje slova.
Uvećao bih natpis. |
|
|
|
|
Feb 29 2012, 09:14
Poruka
|
|
|
a da na slova stavis neki efekat, osim ovog gradijenta, mislim malo ih izdigni ili nesto slicno...
|
|
|
|
|
Feb 29 2012, 11:40
Poruka
|
|
|
logo je "as is" nema izmena, to valjda znate i sami. nisam ga ja pravio, tako da moram da ga trpim takvog kakav jeste. zanimaju me misljenja o izgledu banera, saveti za kompoziciju...
@fourty: da, moglo bi mozda malo vece. |
|
|
|
|
Feb 29 2012, 13:16
Poruka
|
|
|
Ovo je dobro kao skica, sad uradi kompletan rad.
|
|
|
|
|
Feb 29 2012, 13:34
Poruka
|
|
|
hvala svima, dobio sam odgovor:
ovo je super, jako mi se svidja kako kako si zamislio, efektno je, slazem se, ali ako nije problem da napravis malu promenu, a to je da uradis novo resenje -.- hvala svima. necu imati vremena za update upload. radim i saljem :* @trunks: ja sam teski citer, tako da cu ovo zavrsiti svakako i staviti svoj logo, koji imam "in stock" za ovog klijenta, jer ga zelim u foliju. tako, da ako bi mogao da izdvojis neki savet. malo mi je blokirao highway koji iz malog mozga prenosi info u svesni deo, a most, koji odatle ideje prenosi na svetlost dana mi se nesto pokvario |
|
|
|
|
Mar 2 2012, 17:44
Poruka
|
|
|
prenatrpano, a? kao, las vegas, ovo ono...?
|
|
|
|
|
Mar 2 2012, 20:55
Poruka
|
|
|
E to je prava stvar
|
|
|
|
|
Mar 2 2012, 21:18
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 7 Datum reg.: 28-March 11 Lokacija: Banjaluka Član broj: 42,911 |
Imam osjćaj da ti je baš žao izbaciti taj šešir...
Probaj bez šešira na B.. ostalo mi se sviđa! Pozdrav! |
|
|
|
Mar 2 2012, 21:40
Poruka
|
|
|
zapeo covek, oce da ide sesir, pa to ti je. ko sam ja da kazem
|
|
|
|
|
Mar 3 2012, 05:08
Poruka
|
|
|
super. ono sto sam video na yt - ne dopada mi se kako izgleda kada je odstampano na platnu, a platno posle visi iza benda kao zavesa...
|
|
|
|
|
Mar 3 2012, 12:30
Poruka
|
|
|
pa gadnjikava im je trenutno slika, onaj parobrod i ona izbledela boja - nije izbledela od nosenja, takva je od starta
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Sunday 19. May 2013 - 15:44 |