Molim za misljenje o mojim grafickim radovima, Graficki dizajn |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
Molim za misljenje o mojim grafickim radovima, Graficki dizajn |
Feb 26 2012, 13:58
Poruka
|
|
|
Molim za misljenje o mojim grafickim radovima?
http://www.sonjavlatkovic.mezoka.com/PORTFOLIOGRAGICKI.htm Poruke mozete slati i na mail sonjavlatkovic@hotmail.com Poz |
|
|
|
|
![]() |
Odgovori (1 - 19)
Feb 26 2012, 17:15
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 29 Datum reg.: 14-January 12 Član broj: 46,426 |
Ako mogu iskreno, ne svidja mi se skoro nista...
|
|
|
|
Feb 26 2012, 17:24
Poruka
|
|
|
Borise, kad si vec rekao svoje misljenje, dodaj par konkterknih kritika...Ovako, uopteno, nista nisi rekao...
|
|
|
|
|
Feb 26 2012, 17:36
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 29 Datum reg.: 14-January 12 Član broj: 46,426 |
Izvinjavam se nesto sam zurio.. Pa poprilicno 'prost' dizajn, ono sto se najvise vidja po gradu i na TV-u, "Max Pol nije fol.." i tako to
|
|
|
|
Feb 26 2012, 17:42
Poruka
|
|
|
Hvala ti na misljenju. Radovi su uglavnom radjeni za klijente (uglavnom firme), koji su zeleli otprilike takav dizajn... Razmilicu o ovome sto si mi rekao. Pozdrav Borise
|
|
|
|
|
Feb 26 2012, 22:53
Poruka
|
|
|
Slabo ti to ide , trebas jos da ucis. Ne bih znao sad konkretno da ti objasnim sta ti ne valjda ali generalno vidi se da jos uvek koristis te neke filtere i blending options efekte iz photoshopa, treba steci osecaj za koriscenje tih opcija u photoshopu jer vrlo lako moze da se postigne kontra efekat. pozz
|
|
|
|
|
Feb 27 2012, 02:03
Poruka
|
|
|
Puno ima radova, raznih vrsta. Kao da sam ušao u neku radnju i gledao proizvode. ima i dobrih, a i malo manje dobrih (za moj ukus naravno).
Možda si trebala odabrati neke za koje misliš da su najbolji pa da nam olakšaš. Više sam gledao web dizajn i fleševe. Vidim da voliš taj 2advanced fazon (sa njihovog čuvenog v2.0 sajta). Od grafičkih dizajnova najbolji su mi "Moja Kravica" i "Mleko u prahu", a najgora mi je ambalaža za pistaće. Poz. |
|
|
|
|
Feb 27 2012, 02:15
Poruka
|
|
|
Sonja ima jos puno da radis, ne bih bio strog ko ova gospoda ali samo ce ti se reci jednog dana, svi smo prosli kroz to, puno vezbaj i nemoj nikad biti zadovoljna sobom, gledaj kolege i strane galerije i bices cudo
|
|
|
|
|
Feb 27 2012, 07:31
Poruka
|
|
|
Bili ste iskreni, dali ste mi prave odgovore...Hvala vam sto ste trosili vreme gledajuci moj sajt i davali sugestije...
Dimce - "Od grafičkih dizajnova najbolji su mi "Moja Kravica" i "Mleko u prahu", a najgora mi je ambalaža za pistaće." Delimo potpuno isto miljenje. Nekada rad neuspe zbog nedostatka inspiracije, vremena, i dr. ...Svesna sam da svaki rad ne moze biti dobar... |
|
|
|
|
Feb 27 2012, 17:48
Poruka
|
|
|
u fles galeriji, banere za win win i intro ko da su radila dva coveka sa polarno razlicitim nivoima poznavanja gradiva.
|
|
|
|
|
Feb 27 2012, 19:58
Poruka
|
|
|
kravica je super ako si je sama radila. ostalo: no comment.
moj savjet je da prikažeš samo najbolje radove. i povećaj slike. |
|
|
|
|
Feb 28 2012, 07:38
Poruka
|
|
|
E jbg "kravica je super ako si je sama radila"
Naravno da sam sama radila kravicu i sve ostalo sam sama radila... Jos jednkomentar se odnosio kao da postoje jako slabi i jako dobri radovi...Ponovo, kao, dal rade vise osoba... Ljudi, stavila sam svoje radove da podnesem sve kritike, svaki rad je podlozan kritici, ali ako hocete da ubijete dizajnera recite mu"da li su vi radovi tvoji"... Kao da dobar dizajn ne zavisi od koncentracije, vremena, inspiracije...Tehnicki deo ne podleze pomenutim raspolozenjima, ali sama kreativnost da. |
|
|
|
|
Feb 28 2012, 07:41
Poruka
|
|
|
"Sonja ima jos puno da radis, ne bih bio strog ko ova gospoda ali samo ce ti se reci jednog dana, svi smo prosli kroz to, puno vezbaj i nemoj nikad biti zadovoljna sobom, gledaj kolege i strane galerije i bices cudo smile.gif"
Ovak komentar mi se najvise svidja...Zbog recenice "puno vezbaj i nemoj nikad biti zadovoljna sobom, gledaj kolege i strane galerije"... |
|
|
|
|
Mar 1 2012, 12:46
Poruka
|
|
|
Ohrabrujuce je sto ti se taj komentar najvise svidja. Pridruzio bih se prethodnim komentarima koji su uglavnom objektivni, jedino bih izrazio sumnju u to da si sama radil "Intro". Prilicno sam siguran da ili je to radio neko ko ActionScript drzi u malom prstu ili je .fla template koji si prilagodila. Oprosti mi ako gresim i nemoj da se naljutis.. jako!
|
|
|
|
|
Mar 2 2012, 07:34
Poruka
|
|
|
Koriscen je template, zasto da radim "peske" kad mi je template savim odgovarao...S tim ako ste gledali flash sajtove kao sto je http://www.beodizajn.mezoka.com/FOTOFLASH/FOTOFLASH.html, meni tu nema puno neke razlike izmedju intro i tog flasha i vidi se da je jedna ruka, jedan stil...
|
|
|
|
|
Mar 2 2012, 09:26
Poruka
|
|
|
Nemam nista protiv, naravno, jedino ja ne bih tako nesto stavio u portfolio. Zna se sta je protfolio... Poz.
|
|
|
|
|
Mar 3 2012, 20:47
Poruka
|
|
|
Menjam život i tuna su ok. Sve je ok, ali još puno rada. Samo napred.
|
|
|
|
|
Mar 4 2012, 08:13
Poruka
|
|
|
dabuzona
Hvala ti i ja mislim da su te korice knjige "Menjam Zivot" ispale ok, ali za tunu sam se potpuno razocarala, htala sam da to bude mnogo bolje, ali nije islo, pa nije... |
|
|
|
|
Mar 4 2012, 08:15
Poruka
|
|
|
"Sve je ok, ali još puno rada. Samo napred."
Delimo potpuno isto misljenje, hvala sto me podrzavas. |
|
|
|
|
Mar 9 2012, 15:37
Poruka
|
|
|
Promena linka ka radovima
www.sonjavlatkovic.mezoka.com Poruke mozete slati i na mail sonjavlatkovic@hotmail.com Poz |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 21. May 2013 - 19:20 |